• 0-3 Willem Brouwer (Ulysses 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd er om 18:30 uur afgetrapt voor de strijd OKSV 1 - Ulysses 1.

De wedstrijd OKSV 1-Ulysses 1 eindigde in: 0-3.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Juliana Mill 1 op 8 april 2018. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Juliana Mill 1 op 8 april 2018. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

4G: Heijen stunt tegen Constantia, Ulysses nieuwe koploper

Bron: Kliknieuws

Titelkandidaat Constantia is donderdagavond op bezoek bij Heijen tegen een verrassende nederlaag aangelopen. Rene Reijnen zorgde met de enige goal van de avond voor de verrassende 1-0 overwinning van de laagvlieger.

Ulysses is de nieuwe koploper na een 0-3 overwinning op OKSV. Paul van Lith maakte voor rust de 0-1 en in de tweede helft bepaalden Van Lith en Willem Brouwer de stand op 0-3. Trainer Sander Janssen: "Na de wedstrijd zagen wij de verrassende andere uitslagen. Dat betekent dat we in ieder geval drie dagen koploper zijn. Daar hebben we een biertje op gepakt."

DSV won toch wel verrassend met 3-2 van Herpinia. De thuisploeg nam een 2-0 voorsprong maar de Herpenaren kwamen terug tot 2-2. Tien minuten voor tijd maakte de thuisploeg de winnende goal. Herpinia-trainer Frank Kusters: "We misten zes spelers en dat viel niet mee. Op basis van de tweede helft hebben we verdiend verloren."