Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2017/2018

OKSV 1 - SES 1
Uitslag: 3-3

11 maart 2018

Doelpuntenmakers

  • Ronald Reijs (OKSV 1)
  • Dirk vd Berg (OKSV 1)
  • Perr Hidding (OKSV 1)
  • Gijs Bens (SES 1)
  • Gijs Bens (SES 1)
  • Gijs Bens (SES 1)

Wedstrijdverslag

De Competitiekrachtmeting OKSV 1 - SES 1 stond om 14:30 uur op het programma.

De wedstrijd OKSV 1-SES 1 eindigde in: 3-3.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Herpinia 1 op 18 maart 2018. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

4G/Zuid II: Achilles Reek morst, Constantia komt heel goed weg

Bron: Kliknieuws

Het blijft heel spannend in de vierde klasse G, Zuid II. Achilles Reek blijft ondanks het morsen van twee punten de koploper maar Constantia blijft er virtueel veel beter voorstaan. Ulysses won fortuinlijk bij Heijen en blijft goed meedoen.

In Reek namen de gasten uit St. Anthonis vlak voor de pauze de leiding waardoor de koploper moest gaan jagen. Uiteindelijk was het Rob van der Wijst die toch nog een puntje zeker stelde: 1-1. Constantia wist tegelijkertijd op eigen veld wel de volle winst te pakken en deed daarmee goede zaken. De gasten uit Ottersum waren echter de betere ploeg maar kwamen toch via Milano van der Cruijssen met 1-0 achter. Van der Cruijssen prikte onder de Achates-doelman raak. Toen JP Ten Haaf rood kreeg vanwege een vermeende maar bestreden slaande beweging leek het er somber uit te zien voor Achates. Gek genoeg kregen de gasten ook toen nog de betere kansen en had men het beste van het spel.

Curieus
Ulysses won nipt met 1-2 bij Heijen en dat gebeurde volgens Heijen met het nodig fortuin. Men spreekt over een 'curieus doelpunt vlak voor tijd'. Het was Willem Brouwer die de winnende op zijn naam kreeg. Zonder Paul van Lith en Rens Loeffen speelde Ulysses een moeizame wedstrijd maar de punten gingen toch in de tas. Hoe dan ook blijven de mannen uit Megen goed meedoen in deze klasse. HBV maakte tussendoor 1-1 vanaf elf meter. Herpinia kwam bij Milsbeek niet verder dan 0-0. De Herpenaren kampten met een aantal blessures en waren dus content met een punt.

Zakelijke overwinning Constantia
Constantia en Achates openden op De Kwik in Wanroij aardig en schotelden het publiek een leuk duel voor. De rode kaart voor Ottersummer JP ten Haaf was na 35 minuten spelbreker in de gelijkopgaande ontmoeting die vanaf dat moment geen wedstrijd meer was. De tien van Achates slaagden er niet in de 1-0 achterstand (doelpunt Milano van der Cruijssen) ongedaan te maken. "We hebben een zakelijke overwinning behaald, het was niet goed maar de winst was terecht.", aldus winnend trainer Niek Hermans.

OKSV - SES 3-3
Na vele afgelastingen konden de teams uit Overlangel en Langenboom weer aantreden. De neutrale kijker heeft kunnen genieten van hongerige spelers die lang hebben moeten wachten om weer eens een competitiewedstrijd te spelen. De SES-supporter zal echter teleurgesteld zijn in het mislopen van de drie punten. Een doelpuntrijke wedstrijd eindigde in een gelijkspel, 3-3. Gijs Bens tekende drie goals bij de bezoekers. Bij OKSV was het Perr Hidding die vlak voor tijd de gelijkmaker scoorde.

Juliana Mill - HBV 3-1
Juliana Mill was op eigen veld te sterk voor HBV: 3-1. Dave van Dommelen, Justin Jacobs en Camiel van Geenen zorgden voor de Millse goals.

Vierde klasse G:
Achilles Reek - DSV 1 - 1
Constantia - Achates RKOSV 1 - 0
VV Heijen - Ulysses 1 - 2
Juliana Mill - HBV 3 - 1
SV Milsbeek - Herpinia 0 - 0
OKSV - SES 3 - 3
SIOL - SDDL 3 - 2

1. Achilles Reek 15-29
2. Constantia 12-28
3. Ulysses 14-28
4. Juliana Mill 14-26
5. SDDL 13-25
6. Herpinia 13-24
7. SES 13-21
8. SIOL 15-18
9. DSV 13-17
10. Achates RKOSV 13-17
11. SV Milsbeek 11-12
12. HBV 13-9
13. VV Heijen 12-3
14. OKSV 13-3

Doelpuntrijke puntenverdeling in Overlangel

Bron: Website SES

Na vele afgelastingen konden de teams uit Overlangel en Langenboom weer aantreden. De neutrale kijker heeft kunnen genieten van hongerige spelers die lang hebben moeten wachten om weer eens een competitiewedstrijd te spelen. De SES-supporter zal echter teleurgesteld zijn in het mislopen van de drie punten. Een doelpuntrijke wedstrijd eindigde in een gelijkspel, 3-3.

De hele wedstrijd nam SES het voortouw in de wedstijd. Met gecontroleerd spel kwamen de Langenbomers gevaarlijk voor het doel van OKSV. Toch komt het team uit Overlangel op voorsprong. Vooraf een discutabele speler in buitenspelpositie, maar scheidsrechter Van Uden laat doorspelen. Van buiten de zestienmeter schiet Ronald Reijs Tussen de verdedigers van SES door binnen. Een lastige stuit voor keeper Jon de Klein zorgde voor de 1-0. SES komt deze wedstrijd direct met een antwoord na een tegendoelpunt. Gijs Bens speelt daarin een hoofdrol. Anderen zullen het beschrijven als een zondagsschot, maar Bens schiet van grote afstand feilloos laag in de hoek, buiten bereik van de keeper. Daarmee zet de aanvoerder SES weer langszij, 1-1.

In de tweede helft, precies hetzelfde spelbeeld. Wederom komt Overlangel weer op voorsprong. Uit een counter komen de OKSV-aanvallers in steling. Van dichtbij wordt de SES-keeper verschalkt. Dirk van den Berg Schiet raak, 2-1. Ook van deze voorsprong kan het ensemble uit Overlangel niet lang genieten. Een hoge bal wordt door Tijn Cuppen doorgekopt naar de aanvaller in bloedvorm: Gijs Bens. Met een halve volley schiet hij weer buiten bereik van keeper Frank Vos, 2-2. Daarna trok SES de wedstrijd meer naar zich toe en kwam voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong. Melvin van den Elzen legt de bal strak voor. Waar Cuppen niet bij de bal kon, was het de man van de wedstrijd die bij de tweede paal opdook. Gijs Bens tekende hier voor zijn hattrick, 2-3. Het leek volledig de kant van SES op te vallen. Toch werd liep het Langenboomse team vlak voor de 90ste minuut in het mes. Een toegekende vrije trap op het middenveld werd met een lange haal naar voren getrapt. Alle verdedigers gingen er onder door, tot het bij de OKSV-aanvaller Perr Hidding kwam. Binnen het vijfmetergebied kopte hij de eindstand op het scorebord, 3-3.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
30 aug 2024
75-jarig bestaan OKSV
Meer informatie Meer informatie over: 75-jarig bestaan OKSV
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg