Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2017/2018

OKSV 1 - SV Milsbeek 1
Uitslag: 0-3

25 maart 2018

Doelpuntenmakers

  • Ali Gencalioglu (SV Milsbeek 1)
  • Ali Gencalioglu (SV Milsbeek 1)
  • Ali Gencalioglu (SV Milsbeek 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt voor de ontmoeting OKSV 1 - SV Milsbeek 1.

De wedstrijd OKSV 1-SV Milsbeek 1 eindigde in: 0-3.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen DSV 1 op 1 april 2018. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

4G: Constantia en Achilles Reek doen goede zaken, SIOL en Milsbeek-aanvaller Ali Gencalioglu trefzeker

Bron: Kliknieuws

Achilles Reek won zondag de topper in de vierde klasse G van Ulysses: 4-2. De Reekenaren gaan aan kop, maar runner-up Constantia heeft acht verliespunten minder. Titelkandidaat nummer 1 won met 3-1 van DSV. Juliana Mill deed SDDL pijn door met 3-1 te winnen.

Achilles Reek - Ulysses 4-2
Ulysses ging voortvarend van start op bezoek bij Achilles Reek. Na twee minuten was het al 0-1 toen Willem Brouwer een corner binnenkopte. Na een kwartier spelen tekende Bas Linders voor de gelijkmaker en verderop in de eerste helft breidde Matthijs van der Steen de stand uit naar 3-1. Ulysses ging in de tweede helft direct achterin 1 op 1 spelen en dat resulteerde in kansen aan beide kanten. Het was Achilles Reek dat als eerste scoorde: Rob van der Wijst uit een penalty. Met een mooi afstandsschot bepaalde Paul van Lith de eindstand op 4-2. "Op basis van de tweede helft ben ik trots om trainer van Ulysses te zijn", aldus Sander Janssen. Zijn collega van de andere ploeg, Marco Benneheij, vond het een dikverdiende overwinning van zijn ploeg. "In de tweede helft vergaten we snel de trekker over te halen. Een mooie revanche van ons voor de dubieuze nederlaag eerder dit seizoen in Megen."

OKSV - SV Milsbeek 0-3
Ali Gencalioglu was vanmiddag de grote man in Overlangel. Met een zuivere hattrick zorgde hij al in de eerste helft voor de 0-3 overwinning van SV Milsbeek op OKSV. De thuisploeg scoorde niet, maar kreeg wel genoeg kansen om een doelpunt te maken. Trainer Peter van Orsouw: "Hun keeper pareerde een aantal keer goed. Ik had gehoopt op een vroege treffer na rust voor ons, maar helaas bleef die uit. De jongens hebben hard gewerkt, maar ze kwamen iets tekort."

HBV - Achates 0-2
Achates nam op bezoek bij HBV drie punten mee. Jorai Matulessy (voor) en Job Loeffen (na rust) zorgden voor de doelpunten. Achates moest in de slotfase met tien man verder na een rode kaart van Yanick Cillessen.

Heijen - Herpinia 0-1
Herpinia klopte Heijen en bezet de vijfde plek in de vierde klasse G. Twee aanvallers waren geblesseerd, maar de aanvaller die wel fit was, Rick Staassen, scoorde. In de 64ste minuut maakte hij de enige treffer van de wedstrijd. Een ander mooi moment bij de Herpenaren was het debuut van jeugdspeler Tom van Sonsbeek. Trainer Frank Kusters zag dat zijn ploeg achterin niets weggaf. "En we hebben zelf vier/vijf kansen gehad. Een verdiende overwinning." Op tweede paasdag speelt Herpinia thuis tegen Constantia. Het gaat in dit duel om de winst van de eerste periode.

Juliana Mill - SDDL 3-1
SDDL is door de 3-1 nederlaag tegen Juliana Mill afgehaakt in de titelstrijd. De Millse formatie nadert koploper Achilles Reek, maar weet wel dat nummer twee Constantia nog wel kan uitlopen als het de inhaalduels wint. Bij Juliana Mill scoorden vandaag Berry van Krijl, Jelle Staal en Syb Daverveld. SDDL speelde ruim een uur met tien man na een rode kaart van Dirk Megens. "Maar ondanks dat waren we in de tweede helft de bovenliggende partij", vertelde SDDL-trainer Antwan van Rijn. "Extra zuur dat we na de gelijkmaker van Daan Klievink in de extra tijd alsnog verliezen."

SIOL - SES 6-1
SIOL kende zondag geen enkele moeite met SES. In Katwijk eindigde de wedstrijd in 6-1. Bij de thuisploeg scoorde Loutfi Chamlal en Djavano Amanupunnjo (twee) voor rust, Fynn Versteeg, Amanupunnjo en DaniŽl Ilic in de tweede helft. Winnen was leuk, maar belangrijker was de actie voor jeugdlid Nick Jordens. Hij werd vorig jaar geopereerd aan een hersentumor. Er werd 1.050 euro opgehaald, een prachtig bedrag.

Vierde klasse G:
Achilles Reek - Ulysses 4-2
OKSV - SV Milsbeek 0-3
Constantia - DSV 3-1
HBV - Achates 0-2
Heijen - Herpinia 0-1
Juliana Mill - SDDL 3-1
SIOL - SES 6-1

1. Achilles Reek 16-32
2. Constantia 13-31
3. Juliana Mill 15-29
4. Ulysses 15-28
5. Herpinia 14-27
6. SDDL 14-25
7. SES 14-21
8. SIOL 16-21
9. Achates 14-20
10. DSV 14-17
11. SV Milsbeek 12-15
12. HBV 14-9
13. Heijen 13-3
14. OKSV 14-3

Zaterdag 31 maart:
SDDL - OKSV

Zondag 1 april:
Ulysses - Juliana Mill
SV Milsbeek - Achilles Reek
DSV - OKSV
Achates - SIOL

Winst voor Milsbeek

Bron: Website Milsbeek

Milsbeek heeft na 2 gelijke spelen haar 1e overwinning behaald in 2018 en is in het nieuwe jaar nog steeds ongeslagen. Laagvlieger OKSV werd met 3-0 aan de zegekar gebonden.

Milsbeek begon tegen OKSV sterk en had in 5 minuten al 4 corners meegekregen. Vooral Freek Kerkhof oogde scherp met een schot tegen buitenkant paal. Diezelfde speler mistte een kans alleen voor de keeper. Toch hadden de Rood Zwarten na 10 minuten tegen een achterstand kunnen aankijken maar keeper Frank Beljaars redde bekwaam. Hierna was Milsbeek heer en meester en liet tegen het zwakke OKSV regelmatig goed combinatievoetbal zien op het hobbelige veld. Na een dieptepass van Roy Neijenhuis op zijn maatje Nick Derksen werd de laatste gestopt met een overtreding en na 18 minuten scoorde Ali Gencalioglu via een penalty. Na wederom via een afgeslagen aanval van Nick Derksen pikte Pepe ten Hoeve de bal op en bediende Ali op zijn wenken: 0-2. Toen Ali na een voorbereidende actie van Freek Kerkhof zijn hattrick voltooide was de wedstrijd na een half uur eigenlijk al beslist. Dat het bij rust bij 0-3 bleef was een wonder na het missen van kansen van Nick Derksen en Freek Kerkhof (2x) Ook enkele penaltymomenten werden niet in het voordeel van Milsbeek beslist.

Helaas kon de 2e helft tot een formaliteit beschouwd worden. Buiten een buitenspeldoelpunt en een schot op de paal maakten de mannen van Danny Claassen geen aanspraak op een verhoging van de score. Waar Milsbeek slordig speelde en niet meer echt wilde was daarentegen OKSV onmachtig om te scoren. Een zeer verdiende 0-3 was de uitslag van deze middag.

Paaszondag speelt Milsbeek thuis tegen Achilles Reek die op dit moment verassend de ranglijst aanvoert. Toch is Milsbeek met een groeiende vorm niet kansloos en zal proberen de ongeslagen status van 2018 proberen vol te houden.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
14 jul 2024 - 21:00
EK2024 (finale) ???
Meer informatie Meer informatie over: EK2024 (finale) ???
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg