Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2017/2018

OKSV 1 - HBV 1
Uitslag: 0-1

24 september 2017

Doelpuntenmakers

  • 0-1 Jeroen van Sonsbeek (HBV 1)

Wedstrijdverslag

De Competitiewedstrijd OKSV 1 - HBV 1 stond om 14:30 uur op het programma.

De wedstrijd OKSV 1-HBV 1 eindigde in: 0-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Juliana Mill 1 op 1 oktober 2017. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

Keurige overwinning op OKSV 0-1

Bron: Website HBV

In Overlangel behaalde HBV in blessuretijd een keurige zege. In het eerste half uur speelde de Beerse ploeg van Robert van Mierlo goed voetbal en kreeg een paar goede kansen. Lars Uppelschoten werkte de prima voorzet van Ralf Reijnders net naast. In de rest van de wedstrijd zakte het spelpeil: slordig voetbal en veel lange ballen. In de tweede helft was OKSV met grote regelmaat de betere ploeg, toonde veel meer inzet en kreeg zelfs een handvol goede kansen om te scoren. Uitstekend keeperswerk van Roy Toonders hield de Beerse ploeg op de been en rond de zestigste minuut redde hij spectaculair met de linkervoet en een paar minuten later haalde hij een schot uit de rechter benedenhoek. In blessuretijd ondernam Jeroen van Sonsbeek een actie, gaf een crosspass op Tommy Kaak, die onmisbaar de bal breed speelde op Jeroen van Sonsbeek, die scoorde 0-1.

4G: DSV maakt gehakt van Ulysses, HBV doet OKSV pijn in extra tijd

Bron: Kliknieuws

DSV is de trotse koploper in de vierde klasse G. Ulysses werd met 6-1 aan de kant gezet. HBV won ook, maar maakte de enige goal van de wedstrijd pas in de extra tijd. Ook Juliana Mill, Achates en SDDL wonnen.

DSV - Ulysses 6-1
DSV is overtuigend begonnen aan het nieuwe seizoen met een 6-1 overwinning op Ulysses. De zes goals 'Sint Tunnisse' goals werden gemaakt door Jochem Koopmans, Stijn van de Broek en vier keer (!) Jarvi Jansen. Trainer Steef Peters van DSV was logischerwijs tevreden. "We hebben een goede pot gespeeld, geconcentreerd vanuit de gemaakte afspraken en mooie goals gescoord." Ulysses-trainer Sander Janssen vond dat zijn ploeg door de ondergrens is gezakt. "We begonnen goed aan de wedstrijd wat resulteerde in een grote kans. Na 15 minuten werd het spelbeeld duidelijker. DSV combineerde makkelijk en wij kwamen geen moment meer in de wedstrijd. Na een 3-0 ruststand kwamen we in de tweede helft na de 4-0 op 4-1 door Paul van Lith. Het werd 6-1, maar dat is niet eens geflatteerd. Dinsdag de koppen bij elkaar steken en door naar volgende week."

Herpina - SES 0-0
Herpinia en SES openden in Herpen op sportpark De Wilgendaal de nieuwe competitie. Alleen doelpunten waren er deze wedstrijd niet bij. Herpinia speelde een goede eerste helft maar in het tweede bedrijf was het slecht. Na de thee een beter SES maar de beste kans was er toch nog voor Herpinia. Ivo van Aalst raakte de onderkant van de lat. Uiteindelijk was een gelijkspel verdiend.

Juliana Mill wint ruim
VV Heijen heeft de eerste wedstrijd van het seizoen met 0-4 verloren. Met rust was het 0-1 door een goal van Camiel van Geenen, na de theepauze verzekerde Juliana Mill zich van de overwinning door nog driemaal de bal in de touwen te jagen door goals in het laatste kwartier van de wedstrijd. In het 'Mills kwartiertje' scoorde Camiel van Geenen zijn tweede en Dave van Dommelen en Syb Daverveld wisten het net te vinden. Ondanks de ruime nederlaag biedt de pot perspectief voor trainer Henny Queens van de ploeg uit Heijen. "In de eerste helft creŽerden we een aantal kansen, na rust raakten we zelfs met een 0-1 stand nog de lat. Toen eenmaal de 0-2 op het bord stond vielen al snel de derde- en vierde goal. We spelen met een jonge ploeg en ik heb desondanks de score een hoop mooie dingen gezien. We zullen beter moeten verdedigen, en scoren."

Late winst HBV
HBV sloeg op bezoek bij OKSV in de extra tijd toe: 0-1. Peter van Orsouw, trainer van OKSV. "HBV was de eerste helft iets beter, maar wij kregen de beste kansen. In de tweede helft waren wij iets beter en gaven we bijna niks weg. Zuur dat je dan alsnog de winnende goal om je oren krijgt. In de derde minuut van de extra tijd scoren ze door een uitval. We hadden meer verdiend, maar zo is voetbal nou eenmaal."

SDDL start met overwinning op SV Milsbeek
SDDL is de competitie prima gestart met een 1-2 overwinning op Milsbeek. SDDL leek in de eerste helft de mindere ploeg te zijn maar scoorde toch tweemaal door goals van Frenk Zegers en Jacques de Vocht. In de tweede helft kwam SDDL zwaar onder druk te staan maar de aansluitingstreffer viel pas een kleine tien minuten voor tijd en dat bleek te laat. SDDL lukte het de voorsprong vast te houden.

Driepunter Achates
Achates was in Reek met 1-2 te sterk voor het plaatselijke Achilles. Na 9 minuten scoorde Jeroey Lekatompessy op aangeven van Paul Toonen de openingstreffer. Enkele minuten later was het weer gelijk toen Rob van der Wijst een penalty benutte. De winnende goal werd vijf minuten na rust gemaakt. Jean-Paul ten Haaf kopte een voorzet van Yanick Cillessen tegen de touwen.

Constantia - SIOL 3-3
Na een interessante wedstrijd heeft SIOL in Wanroij met 3-3 gelijkgespeeld. Binnen tien minuten wist Constantia al tweemaal het net te vinden. Maar SIOL lukte het voor rust nog de aansluitingstreffer te maken door een rake kopbal van Daniel Ilic. Met nog een klein halfuur te spelen leek de wedstrijd beslist toen Constantia de 3-1 binnenschoot. Door goals in de laatste minuten van Loyd Hoegen en andermaal Daniel Ilic kreeg de pot toch geen winnaar. De wedstrijd lag overigens korte tijd stil door een gat in de middencirkel die met zand gevuld moest worden.

Uitslagen vierde klasse G:
DSV - Ulysses 6-1
Herpinia - SES 0-0
Heijen - Juliana Mill 0-4
OKSV - HBV 0-1
Achilles Reek - Achates 1-2
Constantia - SIOL 3-3

Stand vierde klasse G:
1. DSV 1-3
2. Juliana Mill 1-3
3. SDDL 1-3
4. Achates 1-3
5. HBV 1-3
6. Constantia 1-1
7. SIOL 1-1
8. Herpinia 1-1
9. SES 1-1
10. Achilles Reek 1-1
11. SV Milsbeek 1-0
12. OKSV 1-0
13. Heijen 1-0
14. Ulysses 1-0

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ] - [ Competitie ] - [ Beker ] - [ Topscoorders ] - [ Historie ] - [ Nieuws ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
14 aug 2022
Start seizoen selectie 2022-2023
Meer informatie Meer informatie over: Start seizoen selectie 2022-2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg