Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2016/2017

Ulysses 1 - OKSV 1
Uitslag: 1-4

14 mei 2017

Doelpuntenmakers

  • 0-1 Perr Hidding (OKSV 1)
  • 0-2 Rick Reijs (OKSV 1)
  • 1-2 Joris van Ravensteijn (Ulysses 1)
  • 1-3 Perr Hidding (OKSV 1)
  • 1-4 Perr Hidding (OKSV 1)

Wedstrijdverslag

Op het Sportpark Den Heuvel werd vandaag om 14:30 uur afgetrapt voor de krachtmeting Ulysses 1 - OKSV 1. Scheidsrechter P.J.N. Theunisz had deze strijd geleid.

De wedstrijd Ulysses 1-OKSV 1 eindigde in: 1-4.

5H: Periodetitel voor OKSV, Ruwaard krijgt er 14 tegen, trainer valt in bij SCV'58

Bron: Kliknieuws

MEGEN | OKSV heeft zich geplaatst voor de nacompetitie door de winst van de derde periode. Het al geplaatste Ulysses spaarde spelers en daardoor liepen de gasten redelijk eenvoudig uit naar 1-4.

SCMH is al een aantal weken kampioen en wilde het seizoen voor het eigen publiek op een leuke manier afsluiten. Dat deed het ook door SCV'58 met 3-1 te verslaan. "Een duidelijke overwinning", aldus trainer Ger Romeijnders. "We hebben Hans van Helvoirt kunnen huldigen met twee goals. Al met al een mooi afscheid." Bij SCV'58 -waar Pascal van Thiel na 42 minuten de 1-1 maakte- was er een opmerkelijke invaller. Trainer Jeroen Denissen mocht van de spelersgroep invallen en kreeg de aanvoerdersband om. "Ik ben op de schouders uiteindelijk het veld afgedragen. Een mooi moment."

Gelijkspel in Ravenstein
Ravenstein en De Willy's sloten het seizoen af met een 3-3 eindstand. De gasten kwamen twee keer op voorsprong door Yannick Bens (0-1) en Paul van Lith (1-2), maar het waren de bezoekers die twee keer terugkwamen. Ze kwamen ook op voorsprong, maar Gijs Selten bepaalde de eindstand op 3-3. Bij de thuisploeg scoorde Max Suppers twee keer en Jochem Bruinsma eenmaal. Ravenstein-trainer Lars van Kan: "De keeper van De Willy's hield vandaag alles tegen. Complimenten voor mijn jongens."

Gassel haalt keihard uit
Ruwaard nam op bezoek bij Gassel nog brutaal de leiding. Na 90 minuten stond er echter een 14-1 eindstand op het scorebord. Het dramaseizoen van Ruwaard is ten einde. Er werd één punt gepakt en het doelsaldo was 25 voor en 171 goals tegen. Aan de nieuwe trainer Ger Romeijnders de taak om het beter te doen.

MOSA'14 verslaat GVV'57
Na 25 minuten stond MOSA'14 al met 3-0 voor tegen GVV'57. Rens van den Heuvel maakte de eerste twee, Roy Koenders de derde. Zes minuten voor rust was de 3-1 een feit. Na rust waren er voor beide ploegen enkele kansjes, maar er werd niet meer gescoord.

Odiliapeel te sterk voor SBV
De toeschouwers bij Odiliapeel tegen SBV moesten 51 wedstrijdminuten wachten op de 1-0. Toen was het Hans Adam die voor het eerst het thuispubliek liet juichen. In de 78ste minuut zorgde Niels van den Brand voor een verdubbeling van de stand. Joep Cruijsen bracht de spanning terug met de 2-1, maar in de laatste minuut viel de beslissing door Rick van Leeuwen.

FC De Rakt - VCO 3-0

Vijfde klasse H:

SCMH - SCV'58 3-1
Ulysses - OKSV 1-4
Odiliapeel - SBV 3-1
MOSA'14 - GVV'57 3-1
Gassel - Ruwaard 14-1
Ravenstein - De Willy's 3-3
FC De Rakt - VCO 3-0

1. SCMH 26-62
2. FC De Rakt 26-55
3. OKSV 26-53
4. Ulysses 26-52
5. Ravenstein 26-49
6. Gassel 26-48
7. Odiliapeel 26-47
8. SBV 26-33
9. SCV'58 26-30
10. MOSA'14 26-30
11. GVV'57 26-26
12. De Willy's 26-21
13. VCO 26-12
14. Ruwaard 26-1

Wedstrijdverslag Ulysses 1 - OKSV 1

Bron: Studio OKSV

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Vandaag staat de zeer belangrijke uitwedstrijd tegen Ulysses uit Megen op het programma. 1 punt is genoeg om de 3e periode te winnen.

Trainer Peter van Orsouw stuurde de volgende mannen het veld in:
GK Frank Vos, RB Bram van de Berg, CV Niek Selten, CV Dennis Ermers LB Rick van de Berg, CM Bart VOS ©, CM Erwin van Summeren, AM Jesper van Griensven, RB Dirk van de Berg, LB Rick Reijs, SP Perr Hidding
Op de bank namen plaats: Joris van de Wijst, Joopie van der Wielen en Paul Sweep.

* Dennis Ermers is terug van zijn schorsing en mag verrassend genoeg meteen in de basis starten.
* Joris van Poppelen is voorlopig uit de roulatie nadat zijn knieblessure toch vele malen ernstiger is dan gedacht.
* Tim Reijs is niet fit genoeg nadat hij een behoorlijke partij heeft gevoetbald bij het 4e, Paul Sweep sluit hierdoor ook weer aan op de bank, nadat hij zijn trainingsachterstand heeft ingehaald van de afgelopen weken.

1e helft:
OKSV schiet uit de startblokken en binnen 1 minuut maakt Dirk een goede actie over de rechterkant en vind met een lage voorzet Perr. Deze kapt zich vrij en schiet in 2 instanties de 0-1 tegen de touwen. Een heerlijk begin van de bezoekers. OKSV blijft hierna gevaarlijk met uit braken over de rechterkant via aanvaller Dirk. Megen komt na een kwartier wat beter in de wedstrijd en heeft het merendeel de bal, gelukkig wordt vrijwel alleen de bal diep gespeeld. Hieruit wordt de thuisploeg bijna niet gevaarlijk. OKSV krijgt steeds meer moeite om eruit te komen. Tot de 30e minuut waarna Erwin een bijna niet te missen kans overschiet na prima voorbereidend werk van Jesper. Hierna geeft aanvoerder Bart een perfecte steekpass met buitenkant rechts en zet zo Erwin alleen voor de keeper, deze hoeft maar breed te koppen en de bal kan simpel door Skippy worden binnen gelopen. 0-2 voorsprong voor de mannen uit Langel. 10 minuten voor rust is Rick van de Berg nog niet wakker (teveel gezopen op het feestje van moeders) en laat een bal simpel voorgeven waarna de linker aanvaller makkelijk het duel wint van Bram en kan inkoppen. Net voor rust verspeeld de thuisploeg de bal op de middenlijn waarna Rick met een pass Perr alleen voor de keeper zet, de aanvaller maakt vervolgens de bal prima af. Dit is nog niet alles want binnen de minuut legt Rick een vrije trap ook op het hoofd van Perr en hij kopt zijn 3e van de middag binnen. Hierna fluit de scheids met een heerlijke tussenstand van 1 – 4.

2e helft:
Zuiperd Rick van de Berg wordt gewisseld voor Johan van de Wielen, Bart verhuist naar de laatste man positie en Dennis wordt linksback. Ulysses komt beduidend beter uit de kleedkamer en wordt binnen een paar minuten 2 keer gevaarlijk waarbij er niet goed gedekt wordt achterin, gelukkig voor OKSV lopen ze geen schade op. Dirk komt ook alleen voor de keeper nadat hij een prima actie maakt door het centrum, helaas vergeet hij de 1-5 binnen te schieten. Hierna vinden beide ploegen het wel prima en wordt het duel rustig uitgespeeld. Alleen linksback Dennis komt nog een paar keer gevaarlijk voor de goal, maar scoren is nou eenmaal niet zijn specialiteit. Joris mag nog invallen voor Bram en Paul komt nog in de ploeg voor Rick. Nadat de stortbuiten ook zijn opgehouden fluit de prima fluitende scheidsrechter voor het einde en haalt OKSV 1 de periode binnen!!!

Hopelijk komen er zondag wederom veel supporters kijken als het team van Trainer Peter van Orsouw de uitwedstrijd tegen Millheezer Boys 1 speelt.

Met vriendelijke groet,
Sjack van Gelder,
Studio OKSV

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ] - [ Competitie ] - [ Beker ] - [ Topscoorders ] - [ Historie ] - [ Nieuws ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
14 aug 2022
Start seizoen selectie 2022-2023
Meer informatie Meer informatie over: Start seizoen selectie 2022-2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg