Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2016/2017

SCV'58 1 - OKSV 1
Uitslag: 0-3

25 september 2016

Doelpuntenmakers

  • 0-1 Rick Reijs (OKSV 1)
  • 0-2 Marc vd Akker (OKSV 1)
  • 0-3 Rick Reijs (OKSV 1)

Wedstrijdverslag

De Competitiestrijd SCV'58 1 - OKSV 1 stond om 14:30 uur op het programma. Deze krachtmeting stond onder leiding van arbiter R. van der Ven. De confrontatie werd gespeeld op het Sportpark De Kranenhof.

De wedstrijd SCV'58 1-OKSV 1 eindigde in: 0-3.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen De Willy's 1 op 2 oktober 2016. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

Wedstrijdverslag OKSV 1 SCV'58 1

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Voorbeschouwing:
Deze keer gingen de mannen van trainer Peter van Orsouw op bezoek bij SCV'58 uit Velp. Een ploeg waar OKSV redelijk makkelijk doelpunten tegen maakt en de laatste jaren veel punten tegen pakt.

De volgende 11 namen begonnen aan de wedstrijd:
GK Frank Vos, RB Joris van Poppelen, CV Niek Selten, CV Bart Vos , LB Dennis Ermers, CM Tim Reijs, CM Joopie van de Wielen, AM Perr Hidding, RB Dirk van de Berg, CA Rick Reijs, LB Marc van de Akker
Op de bank zaten Erwin van Summeren, Jesper van Griensven, Bram van de Berg en 'reserve' keeper Joris Kuijpers.

  • Willy van de Loop mag weer de vlag in zijn handen nemen en hij ziet er iets meer afgetraind uit dan zijn collega uit Velp.
  • Tim Reijs heeft een basisplaats gekregen na zijn goede invalbeurten de laatste weken, dit betekend dat Erwin op de bank moet beginnen (zou dit misschien iets met zijn avontuurtjes te maken hebben??)
  • Sjoerd/ Kees van Griensven speelt bij het 2e, hij is s 'middags afwezig wegens werk.
  • Rick van de Berg heeft na zijn zuippartij van vorige week nog steeds pap in de benen en speelt slechts een helft bij het 2e.
  • Sjaak sluit later aan, dit komt door iets met zijn NEK...
  • Joris van Poppelen en Bart Vos kunnen toch starten ondanks hun lichte liesblessures.

De wedstrijd:
De ploeg uit Velp komt vol uit de startblokken en probeert OKSV overal op het veld vast te zetten. Ze gaan vol voor elke bal. OKSV heeft hier zichtbaar moeite mee en dit resulteert in de 5e min tot een vrije trap net iets buiten de 16. Frank zet de muur niet helemaal goed neer en de bal gaat in de korte hoek richting goal. Frank keert de bal nog net..(naar mijn mening achter de lijn). Gelukkig voor OKSV geeft de prima leidende scheids geen goal. OKSV is wel gewaarschuwd. Een aantal minuten later in de spits van SCV dichtbij een goal. Niek dekt niet kort genoeg , maar gelukkig kan Frank redding brengen (hierbij houdt hij wel een dikke lip over).
Na een kwartier veroverd Bart de bal op het middenveld en hij zet Rick Reijs aan de werk. Na een combinatie met Dirk schiet Rick uit een knappe hoek de 0-1 binnen. Hierna gaat OKSV makkelijker voetballen en krijgt het langzaam de wedstrijd in handen. Dirk raakt de lat met een slechte voorzet. Niek komt uit een corner hoog over de goal. Velp word alleen nog gevaarlijk na een aantal verkeerde passjes van Dennis en Frank. Overigens leid dit niet tot hele grote kansen. In de 40e min snijdt Rick goed door het centrum van Velp. Hij vergeet de bal alleen goed breed te leggen op de geheel vrijstaande Perr. Niet veel later word Marc goed ingespeeld van achteruit en hij scoort na een prachtige solo. Lekker moment zo net voor rust. In blessuretijd krijgt SCV nog een vrije trap op de 16 meter na een domme duwfout van Joris, gelukkig zijn ze die bal nog aan het zoeken. Zover was hij over.

2e helft:
Nu is het zaak voor OKSV om de wedstrijd te blijven domineren en eventueel de score uit te bouwen. OKSV gaat verder waar het voor de rust gebleven is. Ze controleren de wedstrijd en worden steeds gevaarlijk uit de omschakeling. Rick, Marc en Perr krijgen allemaal kansen om een goal te maken. Uit de corners die ze krijgen wordt Niek een aantal keer gevaarlijk maar hij weet ook geen doelpunt mee te pikken. SCV'58 zet hier bijzonder weinig tegen over en ze lijken zich al bij de nederlaag te hebben neergelegd. In de 60e minuut word Joris (die weer last krijgt van zijn lies) vervangen door Bram. Bram vult het uitstekend in als rechtsback. Rick word nog 2 keer gevaarlijk maar vindt de prima keeper van Velp op zijn pad. In deze periode krijgt OKSV ook de ene na de andere corner. In de 75 minuut wordt Bart vervangen door Erwin. Niet veel later stuurt Perr met een goede pass Rick de diepte in. Nu blijft hij wel rustig en maakt en 0-3, dit is zeker de beslissing. Jesper mag hierna ook nog wat minuten maken, hij vervangt Perr. Velp probeert nog aan te zetten maar OKSV wordt steeds gevaarlijk uit de omschakeling. Helaas vergeten we om nog meer doelpunten te maken.
Verder houdt OKSV het achterin goed dicht en zo houden ze de 1e keer dit jaar de 0.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen de Willy's op het programma, wij hopen jullie dan allemaal weer te zien.

Met vriendelijke Groet,
Sjack van Gelder
Studio OKSV

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
03 jun 2023 - 18:00
Autopuzzeltocht 2023
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2023
06 jun 2023 - 20:30
Algemene Ledenvergadering OKSV 2023
Meer informatie Meer informatie over: Algemene Ledenvergadering OKSV 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg