Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2016/2017

Ravenstein 1 - OKSV 1
Uitslag: 1-2

13 november 2016

Doelpuntenmakers

  • 0-1 Dirk vd Berg (OKSV 1)
  • 0-2 Perr Hidding (OKSV 1)
  • 1-2 Sjoerd van Haeren (Ravenstein 1)

Wedstrijdverslag

OKSV 1 heeft vandaag een uitstrijd afgewerkt tegen Ravenstein 1. De krachtmeting werd gespeeld om 14:30 uur en was onder leiding van arbiter E. van Tol. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Sportpark Den Ong.

De wedstrijd Ravenstein 1-OKSV 1 eindigde in: 1-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen De Willy's 1 op 20 november 2016. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

5H: FC De Rakt nieuwe koploper na puntendeling in topper

Bron: Kliknieuws.nl

FC De Rakt is de nieuwe koploper in de vijfde klasse H. De Udenaren maakten gehakt van GVV'57 (6-1) en staan op doelsaldo net boven SCMH. Kijk later vanavond op deze site voor een verslag van Odiliapeel tegen SCMH.

Volgens trainer Theo Hageman overklaste zijn ploeg GVV'57. Voor rust scoorden Kevin Poels (twee) en Boi Kennis voor de Udenaren, in de tweede helft zorgde Bart Langenhuijzen voor een zuivere hattrick. Hageman blijft ondanks de koppositie nuchter. "Het seizoen is nog lang."

MOSA'14 zonder moeite langs VCO
MOSA'14 kende een eenvoudige middag tegen VCO. Voor rust stond het 'pas' 1-0 door Roy Koenders, maar al snel in de tweede helft breidde Rens van den Heuvel vanaf de strafschopstip de stand uit. Debutant Tom van Loon, normaal gesproken speler van de A1, viel in en scoorde in de 72ste minuut direct een doelpunt. Vijf minuten later bepaalde Van den Heuvel de eindstand op 4-0.

Ulysses wint derby
Het was Ulysses dat zondagmiddag de derby van SBV won, maar trainer Sander Janssen vond wel dat zijn ploeg daarmee meer kreeg dan het verdiende. "Het was een echte derby zonder goed voetbal. Gezien het spelbeeld vond ik een gelijkspel verdiend. Het was spannend tot het laatste moment, maar we gaven het niet meer weg. En de overwinning smaakt lekker." Paul van Lith zorgde na zeven minuten voor de enige goal van de wedstrijd. Volgens SBV-trainer Eric van Vugt had zijn ploeg daarna kansen genoeg om op gelijke hoogte te komen. "In het eerste kwartier speelden we zwak. Daarna speelde SBV misschien wel de beste 75 minuten van het seizoen. Veel balbezit, goede aanvallen, halve en hele kansen, maar de bal wilde er gewoonweg niet in. Berry Knipping was nog het dichtstbij met een vrije trap op de lat."

Ruwaard verliest opnieuw
Ruwaard verloor ook de tiende wedstrijd dit seizoen. Trainer William Gorissen blijft ondanks het dramatische seizoen een positieve man, alhoewel het hem niet in de koude kleren gaat zitten. "We zitten nog steeds in de hoek waar de klappen vallen. We missen vier spelers die langdurig geblesseerd zijn en dat zijn normaal gesproken allemaal basisspelers. Daardoor moet ik zoveel improviseren en kunnen we nooit met de sterkste elf starten. Qua resultaten valt het daardoor nog steeds tegen. Ik had gehoopt dat we grotere stappen hadden gezet." Vrijwel alle trainers geven tegenover Kliksport aan dat Ruwaard er in vergelijking met vorig seizoen op vooruit is gegaan. Ook tegen De Willy's waren de Ossenaren in de eerste helft zeker niet de mindere ploeg. Maar daar waar het zelf de kansen niet benutte, kwam de tegenstander op voorsprong. Na rust gingen na de 0-3 de koppies hangen en was er van een goede organisatie geen sprake meer. "Uiteindelijk levert het weer nul punten op. Zo jammer en ook zeker voor de spelers." Over twee weken staat de wedstrijd tegen VCO op het programma. Gezien de ranglijst voor beide ploegen zeker een belangrijke wedstrijd."

OKSV wint in Ravenstein
OKSV nam op bezoek bij Ravenstein drie punten mee. De thuisploeg kwam in de beginfase van de wedstrijd niet in het gewenste spel en had moeite met OKSV. "Het leek wel of er een bepaalde angst in was geslopen", aldus Ravenstein-trainer Lars van Kan. OKSV was de gevaarlijke ploeg en had pech dat de inzetten van Dirk van de Berg en Perr Hidding op de paal belandden." In de 52ste minuut was het wel raak toen Van de Berg scoorde op aangeven van Johan van de Wielen. Twee minuten later was het al 0-2 door een kopbal van Perr Hidding. OKSV-trainer Peter van Orsouw: "Daarna stopten we met voetballen en Ravenstein ging alle ballen erin pompen. We hadden het moeilijk met alle lange ballen die maar bleven komen." Via Sjoerd van Haeren werd het 1-2, maar dichterbij kwamen de gastheren niet ondanks dat ze diverse grote kansen kregen. "Over de gehele wedstrijd gezien hebben we wel terecht gewonnen", zegt Van Orsouw.

Gelijkspel in Gassel
De wedstrijd tussen Gassel en SCV'58 werd een leuke voor de toeschouwers. Een pittige derby met hachelijke momenten over en weer. De eerste helft was voor de gasten en die kwamen via Myron van Dijk op voorsprong. De tweede helft was Gassel de betere ploeg en volgde in de 79ste minuut de 1-1 van Guido Sprengers. Een kleine tien minuten daarvoor had Van der Venne een penalty gemist. SCV'58-trainer Jeroen Denissen was na afloop tevreden met de puntendeling. "Een terechte uitslag van een leuke derby. De spelers hebben hard gewerkt. Ze hebben zeker het laatste half uur op op karakter de wedstrijd uitgespeeld. Jammer dat we in de omschakeling de 1-2 niet wisten te maken."

Uitslagen vijfde klasse H:
-Odiliapeel - SCMH 2-3
-Ruwaard - De Willy's 1-6
-FC De Rakt - GVV'57 6-1
-Ravenstein - OKSV 1-2
-MOSA'14 - VCO 4-0
-Ulysses - SBV 1-0
-Gassel - SCV'58 1-1

Stand vijfde klasse H:
1. FC De Rakt 10-23
2. SCMH 10-23
3. Odiliapeel 10-21
4. OKSV 9-18
5. Ulysses 10-17
6. SCV'58 10-17
7. SBV 10-16
8. Ravenstein 10-16
9. Gassel 10-14
10. De Willy's 9-10
11. GVV'57 10-10
12. MOSA'14 10-10
13. VCO 10-3
14. Ruwaard 10-0

Wedstrijdverslag Ravenstein 1 - OKSV 1

Bron: Studio OKSV

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Deze zondag stond de derby tegen vv Ravenstein op het programma. Na 2 overwinningen op rij willen de mannen van trainer Peter van Orsouw graag een 3e overwinning eraan toevoegen. Als deze wedstrijd gewonnen wordt, dan gaan we ook weer meedoen voor de bovenste plaatsen.

De volgende 11 namen begonnen aan de wedstrijd:
GK Frank Vos, RB Bram van de Berg, CV Niek Selten, CV Bart Vos ©, LB Dennis Ermers, RM Johan van de Wielen, CM Erwin van Summeren, LM Rick Reijs, AM Perr Hidding, CA Ronald Reijs, CA Dirk van de Berg.

Op de bank namen deze keer plaats: Tim Reijs, Joris van de Wijst en Marc van de Akker.
  • Jesper van Griensven schijnt na alle berichten een lichte blessure aan zijn knie te hebben en hoopt komende week weer wat rondjes te kunnen lopen op het trainingsveld.
  • Roel van Dinther gunt zijn eigen een weekje rust, nou het 2e elftal ook vrij is.
  • D van Vught en Sjaak Smeerlap Ermers waren nergens te bekennen tijdens de hele warming up en in de rust. Het bleek later iets te maken te hebben met een vrouw in een roze shirt en iets groots wat daarin zat.
  • Rick van de Berg is voorlopig nog niet klaar voor zijn rentree bij OKSV 1, hij valt zelfs bij OKSV 4 nog niet op. Hij kon het 4de zelfs tegen de rode lantaarn drager van hun klasse niet aan een overwinning helpen. De efteling was gisteren gesloten dus was hij toch nog aanwezig in de Petjesbar.
  • Marc (Gudelj) van de Akker sluit na een intensieve trainingsweek weer aan op de bank.
  • Joris eigenwijze van Poppelen hoopt volgende week zijn rentree te maken.

De wedstrijd:
OKSV begint erg sterk aan de wedstrijd tegen Ravenstein. Binnen een paar minuten is de 1e grote kans al daar. Onze agressieve linksback Dennis komt 2 keer goed door op links en levert 2 goede voorzetten af. Helaas legt Dirk de bal niet goed breed op Ronald en kan Rick het doel ook niet vinden. Na 10 minuten krijgt Perr ook een goede kans maar hij schiet voorlangs. In de 17e minuut wordt Ravenstein voor de 1e keer gevaarlijk na een slechte bal van Johan. Gelukkig grijpt onze aanvoerder Bart goed in. Niet veel later komt Johan in een duel met de keeper op randje 16, iedereen denkt aan een overtreding van de keeper maar de veel fluitende scheidsrechter beslist anders en geeft een vrije trap voor Ravenstein. Na een goede actie van Rick over de linkerkant komt de bal bij Dirk voor zijn voeten, hij schiet jammer genoeg op de paal. Ravenstein wordt alleen gevaarlijk met vrije trappen, waarvan één vrije trap net buiten de 16 net langs de goal van Frank gaat. Helaas weet OKSV de scoren voor rust niet te openen en gaan ze rusten met een 0 - 0 stand.

2e helft:
Ronald (watje) Reijs moet vervangen worden door een blessure aan zijn knie. Marc mag zijn rentree maken en laten zien dat hij nog met het 1e mee kan. OKS V komt weer sterk uit de startblokken en wederom is Dennis gevaarlijk met een goede voorzet. 10 minuten na de rust krijgt Joopie de bal op rechts, hij zoekt spits Dirk en met een subtiel stifje over de keeper zorgt deze voor de bevrijdende 0-1 voor OKSV. Nog geen minuut later ziet Rick vanaf de linkerkant Joopie wederom helemaal vrij staan op de rechterkant. Johan neemt de bal goed mee en levert een prima voorzet af die Perr met zijn borst in de goal van Ravenstein kan leggen. 0- 2 tussenstand. Nu is het zaak om deze voorsprong vast te houden en misschien zelfs uit te breiden. Dirk krijgt nog een grote kans, maar hij mist helaas 1 op 1 met de keeper. Een kwartier voor tijd komt Ravenstein terug tot 1-2. Een vrije trap vanaf de zijkant van het veld kan door de man van Perr vrij terug gekopt worden en wordt door de spits van Ravenstein ingekopt. Tim mag hierna invallen voor Erwin. Ravenstein gaat vanaf dit moment alleen maar de lange bal spelen en hier heeft OKSV wel de nodige moeite mee. Frank red een keer goed, bal net voorlangs gekopt en zelfs in blessure tijd een bal op de paal gekopt door Ravenstein. Gelukkig houdt OKSV stand en wint het deze belangrijke wedstrijd. Deze 3 overwinningen op rij smaken naar meer…

Met Vriendelijke Groet,
Sjack van Gelder,
Studio OKSV

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
08 dec 2023 - 19:30
OKSV Quizavond 2023
Meer informatie Meer informatie over: OKSV Quizavond 2023
29 dec 2023 - 20:00
Contactavond OKSV 2023
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg