Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2016/2017

OKSV 1 - MOSA'14 1
Uitslag: 2-1

5 februari 2017

Doelpuntenmakers

  • 1-0 Rick Reijs (OKSV 1)
  • 2-0 Rick Reijs (OKSV 1)
  • 2-1 Rens vd Heuvel (MOSA'14 1)

Wedstrijdverslag

Op het Sportpark 't Veldje werd vandaag om 14:30 uur afgetrapt voor de wedstrijd OKSV 1 - MOSA'14 1. Arbiter J. Amukwaman had deze ontmoeting geleid.

De wedstrijd OKSV 1-MOSA'14 1 eindigde in: 2-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen FC de Rakt 1 op 12 februari 2017. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

5H: Curieus doelpunt en staking in Haren, monsterscore van Ulysses bij Ruwaard

Bron: Kliknieuws.nl

Saai is het in de vijfde klasse H dit seizoen niet. Bovenin is het erg spannend en vaak gebeurt er veel tijdens wedstrijden. Zoals tijdens SBV - Ravenstein vandaag, waar de wedstrijd tijdelijk werd gestaakt door de scheidsrechter. Of in Oss, waar Ulysses met 4-11 keihard uithaalde tegen sv Ruwaard.

FC De Rakt kende een betrekkelijk eenvoudig middag op bezoek bij SCV'58. Door goals van Roy Timmers en Daimy van Praag in de eerste 45 minuten en na wisseling van helft van Jur van de Broek en Kevin Poels werd het 0-4 voor de koploper in de vijfde klasse H. Bij een stand van 0-2 miste SCV'58 een penalty. Trainer Jeroen Denissen van de Velpenaren: "We hebben ons best gedaan met hard werken als team. Het was vandaag helaas onvoldoende om het de koploper moeilijk te maken." Zijn collega aan de andere kant, Theo Hageman: "Een duidelijke en verdiende overwinning voor FC De Rakt."

SCMH wint bij VCO
SCMH maakte geen fout op bezoek bij VCO. De mannen van trainer Ger Romeijnders wonnen met 0-3 in 't Oventje. Jorn de Koning en Roy van de Boogaard waren trefzeker in de eerste helft, Paul Daandels besliste tien minuten voor tijd de wedstrijd. Romeijnders: "Een goede uitslag, maar het spel was niet naar tevredenheid. Maar goed, we hebben aan onze verplichting voldaan en blijven meedoen. We krijgen de zwaargewichten nog tegen, maar het is ook belangrijk dat we in andere duels geen punten laten liggen."

OKSV langs MOSA'14
OKSV heeft de titelstrijd nog niet opgegeven. Dankzij twee goals van Rick Reijs werd vandaag MOSA'14 met 2-1 verslagen. Met rust stond het 2-0 voor de ploeg van trainer Peter van Orsouw, maar in de tweede helft werd het erg spannend toen na 69 minuten Rens van den Heuvel een penalty benutte. In de laatste twintig minuten werd er niet meer gescoord. Van Orsouw: "Het wordt ook spannend voor de tweede periode. De bovenste ploegen moeten allemaal nog tegen elkaar."

Scheidsrechter staakt SBV - Ravenstein
Het veld in Haren was erg slecht, maar de scheidsrechter liet wel aftrappen bij SBV tegen Ravenstein. Een duel waarin Ravenstein duidelijk de betere ploeg was, maar waar SBV een aantal goede kansen kreeg en miste. De openingstreffer was zeer discutabel te noemen. Jochem Bruinsma haalde uit, trof de paal en via de andere paal kwam de bal terug in het veld. Doelman Bjorn Fransen (die de voorkeur kreeg boven Kevin van Lent) pakte de bal, maar de arbiter wees naar de stip. Volgens SBV was er echter geen sprake van een doelpunt en ze weigerden om de aftrap te nemen. De scheidsrechter besloot daarop om het duel tijdelijk te staken. Na de staking werd er wel afgetrapt en was het Ravenstein dat de 0-2 maakte door Max Suppers. "Een volkomen terechte overwinning van Ravenstein", aldus SBV-trainer Eric van Vugt. Lars van Kan (Ravenstein) was het daarmee eens. "Wij dicteerden het spel. SBV kreeg wel een aantal kansen, maar onze keeper Marcel van den Heuvel trad daadkrachtig op."

Ulysses haalt keihard uit
Ulysses-trainer Sander Janssen sprak van een korfbaluitslag. Zijn ploeg boekte op bezoek bij sv Ruwaard een historische overwinning: 4-11. Janssen: "De eerste helft was matig, de tweede helft liep het voetballend beter. Omdat we allemaal vooruit voetbalden, kregen we vandaag vier goals tegen. Maar ik heb bij vlagen genoten." Paul van Lith maakte er vandaag vijf, Tom Driessen drie. Ook Cas van de Camp, Rens Loeffen en Willem Brouwer scoorden. Bij de Ossenaren waren Kadir Kartal, Saif Abbas (twee) en Saboer Wardak trefzeker.

Gassel klopt De Willy's
Er gebeurde vandaag niet veel in het duel tussen De Willy's en Gassel. Het hoogtepunt deze wedstrijd was de goal van Ramon van der Venne. Hij stond op de juiste plek om een rebound over de keeper heen te stiften.

Vijfde klasse H:
VCO - SCMH 0-3
De Willy's - Gassel 0-1
SBV - Ravenstein 0-2
Ruwaard - Ulysses 4-11
OKSV - MOSA'14 2-1
SCV'58 - FC De Rakt 0-4

1. FC De Rakt 14-33
2. SCMH 14-31
3. OKSV 14-29
4. Ulysses 14-27
5. Odiliapeel 13-26
6. Ravenstein 14-26
7. Gassel 14-23
8. SBV 14-18
9. SCV'58 14-18
10. MOSA'14 14-17
11. GVV'57 13-10
12. De Willy's 14-10
13. VCO 14-7
14. Ruwaard 14-0

Wedstrijdverslag OKSV 1 - MOSA'14 1

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Na een lange winterstop stond vandaag eindelijk weer een wedstrijd van OKSV 1 op het programma. Ditmaal was MOSA te gast op sportpark ít Veldje. Om bovenin mee te blijven doen zullen de punten in Langel moeten blijven.

De volgende 11 mannen begonnen aan de wedstrijd:
GK Frank Vos, RB Bram van de Berg, CV Niek Selten, CV Bart Vos (c), LB Dennis Ermers, RM Joris van Poppelen, CM Erwin van Summeren, LM Jesper van Griensven, AM Marc van de Akker, CA Rick Reijs, CA Dirk van de Berg.
Op de bank zaten: Ronald Reijs, Joris van de Wijst en Johan van de Wielen.

* Frank Stekelenburg is weer hersteld van zijn enkel blessure en start opvallend meteen weer in de basis.
* Rick van de Berg zou eigenlijk na flink doortrainen in de winterstop weer in de basis starten. Helaas waren de nachtelijke avontuurtjes met zijn vriendin Amy hem teveel geworden. Hij moest zich afmelden met een heel mysterieuze blessure. Hierdoor start Jesper van Griensven in de basis.
* Perr (Eigenwijze) Hidding heeft ook nog teveel last van zijn enkel. En haakt ook af voor deze wedstrijd.
* Joopie van de Wielen word gestraft nadat een flinke trainingsachterstand heeft opgelopen. Hij neemt daarom plaats op de bank.
* Roel is inmiddels uit het gips maar moet nog plaats nemen bij het bierteam.
* Joris van de Wijst neemt als 3e wissel plaats op de bank. Grote klasse!!

Wedstrijdverslag:
MOSA komt sterk uit de startblokken en probeert meteen druk te zetten op OKSV. Hierdoor heeft OKSV moeite om in hun spel te komen en domineert MOSA in het begin van de wedstrijd. Vooral met hoge ballen naar voren schieten. Dit lijdt tot een kleine kans voor MOSA die hoog over wordt geschoten. Na een klein kwartier komt OKSV beter in de wedstrijd. Een goede vrije trap van Bart kopt Rick helaas naast de goal. Niet veel later komt Dennis goed door over links en levert een perfecte voorzet af op het hoofd van Dirk. Koppen blijkt alleen niet zijn specialiteit te zijn..

Rick komt enkele minuten later vanaf de linkerkant naar binnen en schiet de bal hard in de lange hoek, hierdoor komt OKSV op voorsprong. Hierna probeert MOSA het spel weer in handen te krijgen en blijft proberen de bal over de verdediging van OKSV te gooien. Gevaarlijk word het eigenlijk zelden omdat OKSV het achterin gewoon goed voor elkaar heeft. Niek krijgt nog een goede kop kans na een half uur. Dirk vergeet ook te scoren nadat hij bijna alleen op de keeper van MOSA afgaat.

MOSA is na 40 minuten wel dichtbij de gelijkmaker, een vrije trap word net naast het doel van OKSV gekopt. Op slag van rust schiet Rick de 2 -0 binnen, een schot in de korte hoek blijkt te scherp te zijn voor de keeper van MOSA.

2e helft:
Na de rust probeert MOSA meteen OKSV weer vol onder druk te zetten. Wederom wordt de lange bal maar al te graag gebruikt. Een paar minuten na de rust moet Frank al ingrijpen nadat de spits van MOSA een goede kans krijgt. Hierna is MOSA meer in bal bezit maar krijgt het niet veel kansen. Dirk heeft nog een keer dom bal verlies, gelukkig kan Niek de spits van MOSA wederom van scoren af houden. Na een uur spelen word Jesper eruit gehaald en komt Joopie erin. Zo hoopt OKSV weer een overwicht te krijgen op het middenveld, deze linie heeft het erg lastig vandaag. In de 70e minuut komt de bal ongelukkig op de hand van Joopie en ziet de scheidsrechter er een penalty in. Deze wordt makkelijk benut door de aanvaller van MOSA. Hij brengt de stand terug tot 2-1. Hierna neemt de druk wat meer toe. OKSV kan de bal niet meer voorin vast houden en uiteindelijk gaat MOSA 1 op 1 spelen. OKSV blijft achterin redelijk makkelijk overeind en houd stand. De 3 punten zijn weer binnen. Niet goed gevoetbald wel gewonnen.

Met Vriendelijke Groet,
Sjack van Gelder,
Studio OKSV

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ] - [ Competitie ] - [ Beker ] - [ Topscoorders ] - [ Historie ] - [ Nieuws ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
14 aug 2022
Start seizoen selectie 2022-2023
Meer informatie Meer informatie over: Start seizoen selectie 2022-2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg