Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2016/2017

FC de Rakt 1 - OKSV 1
Uitslag: 2-0

15 april 2017

Doelpuntenmakers

  • 1-0 Rens vd Rakt (FC de Rakt 1)
  • 2-0 Boi Kennis (FC de Rakt 1)

Wedstrijdverslag


OKSV 1 heeft vandaag een uitontmoeting afgewerkt tegen FC de Rakt 1. De strijd werd gespeeld om 14:30 uur. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Sportpark Moleneind.

OKSV 1 heeft vandaag een uitstrijd afgewerkt tegen FC de Rakt 1. De confrontatie werd gespeeld om 18:00 uur en was onder leiding van scheidsrechter B. Meulendijks. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Sportpark Moleneind.

De wedstrijd FC de Rakt 1-OKSV 1 eindigde in: 2-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Ravenstein 1 op 23 april 2017. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5H: FC De Rakt pakt periode, Ulysses toont veerkracht tegen koploper SCMH

Bron: Kliknieuws

FC De Rakt heeft goede zaken gedaan in de vijfde klasse H. Door de 2-0 overwinning op OKSV pakten de Udenaren de tweede periode en klommen ze naar de tweede plek op de ranglijst. In Megen nam koploper SCMH een 0-2 voorsprong, maar in de tweede helft liet Ulysses zien dat het een goede ploeg heeft: 2-2.

Volgens FC De Rakt-trainer Theo Hageman was het een zware wedstrijd tegen OKSV. "Maar we hebben wel een verdiende overwinning geboekt. De eerste periodetitel in de clubgeschiedenis die ze eigenhandig hebben veroverd." Rens van de Rakt en Boi Kennis scoorden bij de thuisploeg.

Gelijkspel in Megen
Het was sfeervol zaterdagavond in Megen. Met flink wat supporters langs de lijn hoopten de Megenaren de tweede periode in de wacht te slepen. Het lukte uiteindelijk net niet.

Het was sfeervol, maar door de felle wind ook fris in Megen. De fans zagen dat SCMH al vroeg in de wedstrijd op voorsprong kwam. Paul Daandels reageerde veel alerter dan zijn directe tegenstander en tikte de 0-1 binnen. Niet veel later stond hij na een voorzet vanaf rechts volledig vrij en kopte hij de 0-2 binnen. Ulysses leek al vroeg te zijn verslagen, maar gaf niet op. Paul van Lith was met een kopbal dichtbij de 1-2, maar de doelman redde. Aan de andere kant kreeg SCMH een enorme kans om de wedstrijd al voor rust te beslissen. Doelman Sven Rietveld hoefde echter geen derde keer te vissen.

In de tweede helft daalde het niveau van de wedstrijd en was er weinig te beleven. SCMH leek het wel best te vinden en creëerde eigenlijk vrijwel geen kans meer. Ulysses ook niet veel, maar de Megenaren bleven volle bak gaan. Zo'n tien minuten voor tijd werd het toch nog erg spannend toen Paul van Lith tegen een voorzet aan liep en scoorde. Van Lith die tot aan de goal eigenlijk alleen opviel door zijn vele commentaar op de goed fluitende scheidsrechter. Vlak voor tijd was het helemaal feest toen Bernd van de Camp voor de 2-2 zorgde. De periodetitel ging naar FC De Rakt, maar Ulysses blijft door het gelijkspel meedoen om promotie. "lk vond het gezien de hele wedstrijd ook terecht dat we een punt pakten", aldus trainer Sander Janssen.

SBV wint van Ruwaard
Sv Ruwaard gaat het seizoen zeer waarschijnlijk zonder punten eindigen. Ook SBV wist te winnen van de hekkensluiter: 1-4. Jeroen van den Tillaar en uitblinker Jaimy Knipping scoorden zowel voor als na rust. "Een regelmatige overwinning in een wedstrijd waarin we veel kansen hebben gemist", aldus SBV-trainer Eric van Vugt.

Driepunter Ravenstein
Ravenstein kwam tegen Gassel drie keer op voorsprong. De vroege 0-1 van Max Suppers werd gevolgd door de gelijkmaker van Paul Cornelissen. Na de 1-2 van Bram Beerens volgde een minuut of tien voor tijd de 2-2 toen Ramon van der Venne een strafschop binnenschoot. Vlak voor tijd was het de 16-jarige Jelle Stegeman met de 2-3 voor Ravenstein. Trainer Lars van Kan: "Een mooie teamprestatie. Niek van Heck en Sjoerd van Haeren waren de uitblinkers bij ons."

Geen goals in Velp
SCV'58 en VCO kwamen niet tot scoren. "De vorm bij ons was ver te zoeken", aldus SCV'58-trainer Jeroen Denissen. "Credits aan VCO. We hebben zelf totaal ons eigen spel niet gespeeld. Een paar kansjes gehad, maar het eindigde terecht in 0-0."

GVV'57 geeft voorsprong weg
Michel Gielis bezorgde met twee doelpunten, waarvan één penalty, GVV'57 een 2-0 voorsprong met rust. Odiliapeel ging in de tweede helft scherp van start en kreeg een aantal goede kansen. De 1-2 viel ook uit een penalty, toen Hans Adam werd neergehaald. Stan van den Berg schoot de bal hard binnen. Bij de 2-2 speelde Adam ook een belangrijke rol. Hij onderschepte de bal en bediende Nick Waals op maat. Odiliapeel-trainer Arno Willems: "We hebben de hele tweede helft op de helft van GVV'57 gevoetbalde en kregen veel kansen. We waren zeker niet gelukkig in de afronding."

Vijfde klasse H:
GVV'57 - Odiliapeel 2-2
Ulysses - SCMH 2-2
SCV'58 - VCO 0-0
Ruwaard - SBV 1-4
FC De Rakt - OKSV 2-0
Gassel - Ravenstein 2-3

1. SCMH 22-53
2. FC De Rakt 22-46
3. Ulysses 22-46
4. OKSV 22-43
5. Ravenstein 21-39
6. Gassel 22-38
7. Odiliapeel 21-35
8. SBV 22-30
9. SCV'58 22-30
10. GVV'57 21-23
11. MOSA'14 21-21
12. De Willy's 21-16
13. VCO 22-9
14. Ruwaard 21-0

5H: Ravenstein maakt er 13 tegen sv Ruwaard

Bron: Kliknieuws

RAVENSTEIN | Sv Ruwaard is op bezoek bij Ravenstein tegen een 13-1 nederlaag aangelopen. In dezelfde vijfde klasse H won Odiliapeel met 0-3 bij MOSA'14 en GVV'57 met 3-6 bij De Willy's.

Ravenstein was vele maatjes te groot voor het arme sv Ruwaard, dat ondanks het enorme krachtsverschil sportief bleef spelen. Door goals van Jochem Bruinsma (5), Max Suppers (4), Niek van Heck, Joost Wijnakker, Daan Schoenmakers en een prachtige goal van Gijs van Lieshout eindigde de teller op 13. Ook Ruwaard wist er eentje te scoren.

Driepunter Odiliapeel
Voor rust ging het nog gelijk op in Oijen. in de 63ste minuut opende Stan van den Berg de score namens de gasten. Twintig minuten voor tijd scoorde Hans Adam met een intikker en vlak voor tijd bepaalde Van den Berg met zijn tweede van de middag de stand op 0-3.

Winst GVV'57
GVV'57 boekte een 3-6 overwinning tegen De Willy's. Bij de bezoekers kwamen Wouter van der Geijn, Menno van Tienen (twee), Frank Albers, Lamin Barrow en Bernie Kruisbergen tot scoren.

Vijfde klasse H:
Ravenstein - Ruwaard 13-1
MOSA'14 - Odiliapeel 0-3
De Willy's - GVV'57 3-6

1. SCMH 22-53
2. FC De Rakt 22-46
3. Ulysses 22-46
4. OKSV 22-43
5. Ravenstein 22-42
6. Odiliapeel 22-38
7. Gassel 22-38
8. SBV 22-30
9. SCV'58 22-30
10. GVV'57 22-26
11. MOSA'14 22-21
12. De Willy's 22-16
13. VCO 22-9
14. Ruwaard 22-0

SBV - Ulysses
SCMH - Odiliapeel
SCV'58 - Gassel
VCO - MOSA'14
De Willy's - Ruwaard
OKSV - Ravenstein
GVV'57 - FC De Rakt

Wedstrijdverslag FC de Rakt 1 - OKSV 1

Bron: Studio OKSV

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Nadat OKSV 1 vorige week dure punten heeft laten liggen in de uitwedstrijd tegen SBV Haren, stond vandaag de uitwedstrijd tegen concurrent Fc de Rakt op het programma.

Trainer Peter van Orsouw stuurde de volgende namen het veld in:
GK Frank Vos, RB Joris van Poppelen, CV Niek Selten, CV Dennis Ermers, LB Bram van de Berg, CM Joris van de Wijst, CM Erwin van Summeren(C), AM Jesper van Griensven , SP Paul Sweep, RB Dirk van de Berg, LB Rick Reijs

Op de bank nemen plaats: Perr Hidding, Tim Reijs en Roel van Dinther

-Rick van de Berg is afwezig, nu hoeft hij een keertje niet met vriendin Amy mee en toch wordt hij gesignaleerd in de Efteling. Sjack snapt niet dat je voor zo’n belangrijke wedstrijd kunt afmelden….
-Joopie van de Wielen is nog herstellende van zijn liesbreuk en hoopt snel weer wat loopwerk op het trainingsveld te kunnen verrichten.
-Trainer van Orsouw heeft Abraham gezien afgelopen week. Namens de hele redactie van Studio OKSV van Harte Gefeliciteerd. Hij heeft het de hele week goed gevierd want zaterdag moest hij nog weggebracht worden met een taxi.
-Aanvoerder Bart Vos ontbreekt ook nadat hij vorige week is uitgevallen met een hamstring blessure, hopelijk is hij snel weer inzetbaar.
-Roel van Dinther maakt zijn rentree bij de selectie nadat hij in augustus geblesseerd is geraakt.
-Perr eigenwijze Hidding blijkt het te druk te hebben met zijn veel eisende vriendin en komt te laat opdagen. Hierdoor start hij volkomen terecht op de bank. Jesper van Griensven neemt zijn plaats in.

De 1e helft:
Fc de Rakt komt er goed uit de startblokken en hier heeft OKSV duidelijk moeite mee, de 1e kans is ook voor de thuisploeg maar wordt uitstekend gepakt door keeper Frank. Na 15 minuten komt OKSV beter in de wedstrijd en dit resulteert in een levensgrote kans voor aanvaller Reijs. Helaas mist hij, oog in oog met de keeper, met links. Niet veel later schiet Paul op doel, maar de bal wordt van de lijn gehaald. Door deze grote kansen voor OKSV gaat de Rakt wat meer terug uit voetballen. Uit een afgeslagen corner schiet de Rakt boven op de lat. Het spel gaat nu duidelijk meer op en neer. Een aantal minuten voor de rust vergeet Paul de bal breed te leggen op Dirk nadat hij alleen op de keeper afgaat en schiet zelf tegen de keeper. De Rakt krijgt ook nog een gigantische kans nadat Dennis de bal volkomen mist maar gelukkig redt onze keeper zijn laatste man. (Die trouwens een hele goede wedstrijd keepte).

De 2e helft:
De thuisploeg komt weer prima uit de kleedkamer en krijgt meteen een goede kans, gelukkig voor OKSV beland deze in het zijnet. In de 60e minuut gaat Rick alleen op de keeper van de Rakt af nadat Bram een prima pass gegeven heeft. Hij loopt om de keeper heen en vergeet zijn linkerbeen te gebruiken en kapt weer eens terug. Met rechts schiet hij tegen een van de inmiddels terug gelopen verdedigers aan. Perr mag hierna invallen voor Paul. Perr laat zich meteen zien maar helaas schiet hij uit de draai net langs de goal. In de 65e minuut kopt Joris van de Wijst een bal verkeerd terug en via Frank en de aanvaller van de Rakt rolt de bal in de goal. 1-0 voor de thuisploeg. Niet veel later krijgt Skippy een kans nadat hij goed wordt bediend door Perr, helaas schiet hij op de keeper. 15 minuten voor tijd raakt OKSV binnen 10 seconden nog 2 keer de lat, maar verdwijnt de bal helaas langs de goal en niet erin. Tim komt erin voor Erwin en Roel voor Bram. OKSV schuift Niek naar voren en probeert nog een gelijksspel te forceren. Niet veel later maakt de Rakt uit een counter er 2-0 van. Frank plukt de bal nog uit de kruising maar in de rebound scoren ze alsnog.
De wedstrijd gaat verloren en de Rakt gaat er vandoor met de periode.

Een gelijkspel had er zeker ingezeten, maar helaas worden de kansen niet benut.
Volgende week staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma tegen Ravenstein. Om mee te blijven doen voor de nacompetitie plekken zullen er punten gehaald moeten worden.

Met Vriendelijke Groet,
Sjack van Gelder,
Studio OKSV

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ] - [ Competitie ] - [ Beker ] - [ Topscoorders ] - [ Historie ] - [ Nieuws ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
14 aug 2022
Start seizoen selectie 2022-2023
Meer informatie Meer informatie over: Start seizoen selectie 2022-2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg