Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2016/2017

OKSV 1 - VCO 1
Uitslag: 2-1

19 maart 2017

Doelpuntenmakers

  • 1-0 Joris van Poppelen (OKSV 1)
  • 2-0 Paul Sweep (OKSV 1)
  • 2-1 Ward Somers (VCO 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt op het Sportpark 't Veldje voor de confrontatie OKSV 1 - VCO 1 onder leiding van fluitist I. Kilci.

De wedstrijd OKSV 1-VCO 1 eindigde in: 2-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen De Willy's 1 op 26 maart 2017. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

5H: Trainer FC De Rakt boos op spelers, Odiliapeel haakt af in titelstrijd

Bron: Kliknieuws

Ulysses heeft goede zaken gedaan bovenin de vijfde klasse H. De topper tegen FC De Rakt werd met 1-2 gewonnen. SCMH blijft koploper met vier punten voorsprong op Ulysses. De lijstaanvoerder won met 5-0 van sv Ruwaard.

Met 5-0 winnen en toch niet helemaal tevreden zijn. SCMH-trainer Ger Romeijnders was kritisch op zijn ploeg. "Voetbaltechnisch hebben we vandaag te weinig laten zien. Na een 4-0 ruststand hoopte ik dat in de tweede helft de jongens voetballend wat moois lieten zien, maar dat gebeurde niet." Bij de ploeg uit Mariaheide scoorden Roy van de Boogaard, Bob van den Berg, Jorn de Koning en Koen Verhagen in de eerste helft en de 5-0 werd gemaakt door opnieuw Van de Boogaard. "Complimenten voor Ruwaard. Ze bleven voetballen en waren erg sportief. De scheidsrechter gaf ons allebei complimenten na afloop."

Boze trainer
FC De Rakt-trainer Theo Hageman was erg teleurgesteld in een deel van zijn selectie. "Zes spelers vonden een feest belangrijker dan meedoen om het kampioenschap en waren er vandaag niet." De Megenaren kwamen op 0-1 door Paul van Lith, maar na rust zorgde Gino Wijdeven voor de gelijkmaker. Volgens Ulysses-trainer Sander Janssen had deze goal nooit goedgekeurd mogen worden. "De keeper staat op de doellijn en wordt door een tegenstander met bal en al over de doellijn geholpen. Een schandalige beslissing." Hageman was het daar niet mee eens. "Een terecht doelpunt, de scheidsrechter floot goed." Ulysses bleef druk zetten en kwam via Yunusa Jarju op 1-2. "Een terechte overwinning gezien de hele wedstrijd. Ik ben trots op de mannen." Ook hier was Hageman het niet mee eens. "Zeker geen terechte overwinning."

OKSV maakt geen fout
OKSV blijft in de race voor de titel, al wil trainer Peter van Orsouw daar niet over praten. "Het is spannend, maar wij bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd." Overtuigend was het vandaag niet tegen VCO, maar er werd met 2-1 gewonnen. Joris van Poppelen was het die de thuisploeg op voorsprong kopte. Een discutabele goal, want was de bal via de onderkant van de lat wel over de lijn geweest? Van Poppelen kreeg een grote kans op de 2-0, maar die goal viel pas in de 78ste minuut toen invaller Paul Sweep na een combinatie met Rick Reijs doel trof. Twee minuten later maakte VCO-speler Ward Somers na een foutje in de defensie de aansluitingstreffer en was de spanning volledig terug. "Het werd nog even hectisch, maar wij lieten zelf de kansen liggen om het af te straffen", zegt Van Orsouw. VCO-trainer Ties van der Zwaan was tevreden. "Voetballend waren we niks minder. We hebben flink gewerkt."

Odiliapeel haakt af
Odiliapeel kan het kampioenschap uit het hoofd zetten. De mannen van trainer Arno Willems verloren met 0-1 van Ravenstein. Max Suppers kroonde zich in de eerste helft tot matchwinner. "Een verdiende overwinning", aldus Ravenstein-trainer Lars van Kan. "De eerste helft waren we heer en meester, in de tweede helft zakte het niveau van de wedstrijd. Een compliment voor onze verdediging. Odiliapeel heeft eigenlijk geen enkele uitgespeelde kans gecreŽerd."

SCV'58 klopt De Willy's
Een doelpunt van Pascal van Thiel leverde SCV'58 drie punten op tegen De Willy's. Vijf minuten voor rust kopte hij een afgemeten voorzet van Myron van Dijk diagonaal in. Het duel bleef tot aan de laatste minuut spannend. "Een mooi gevecht waarin wij uiteindelijk de gelukkige winnaar waren", aldus SCV'58-trainer Jeroen Denissen. Volgens seizoen is hij werkzaam bij De Willy's.

GVV'57 pakt drie punten
GVV'57 nam drie punten mee op bezoek bij SBV. De Harenaren namen voor rust de leiding door een goal van Jeroen van den Tillaar. SBV-trainer Eric van Vugt: "We speelden een goede eerste helft en creŽerden genoeg kansen." De tweede helft van SBV was een stuk minder en GVV'57 kwam terug in de wedstrijd door Frank Albers. De bezoekers sloegen diep in de extra tijd opnieuw toe: Izekor Kingsley maakte de 1-2. "Hier ging helaas alles fout wat er fout kon gaan. Simpel balverlies, een verdediger die niet uitstapt en de keeper die er niet uitkwam." Van Vugt wees ook naar zichzelf. "Mijn wissel op het middenveld was op zijn zachts gezegd niet erg gelukkig."

Gassel wint ruim in Oijen
Gassel kende een lekkere middag op bezoek bij MOSA'14. Dankzij goals van Guido Sprengers, Ramon van der Venne (drie) en Erik Barten eindigde het duel in 0-6.

MOSA'14 - Gassel 0-6
FC De Rakt - Ulysses 1-2
SBV - GVV'57 1-2
SCV'58 - De Willy's 1-0
Odiliapeel - Ravenstein 0-1
OKSV - VCO 2-1
SCMH - Ruwaard 5-0

Vijfde klasse H:
1. SCMH 18-43
2. Ulysses 18-39
3. FC De Rakt 18-37
4. OKSV 18-37
5. Gassel 18-32
6. Odiliapeel 17-30
7. Ravenstein 17-30
8. SCV'58 18-23
9. SBV 18-21
10. MOSA'14 18-21
11. GVV'57 17-19
12. De Willy's 18-13
13. VCO 18-7
14. Ruwaard 17-0

Ulysses - MOSA'14
Ruwaard - SCV'58
GVV'57 - SCMH
Gassel - Odiliapeel
VCO - SBV
De Willy's - OKSV
Ravenstein - FC De Rakt

Wedstrijdverslag OKSV 1 - VCO 1

Bron: Studio OKSV

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Na de zeer moeizame overwinning van vorige week stond nu de thuiswedstrijd tegen VCO uit t Oventje op het programma. En OKSV 1 heeft toevallig tegen deze tegenstander iets recht te zetten.

De volgende 11 mannen begonnen aan de wedstrijd:
GK Frank Vos, RB Bram van de Berg, CV Niek Selten, CV Dennis Ermers, LB Rick van de Berg, RM Erwin van Summeren, CM Bart Vos (C), LM Dirk van de Berg, AM Perr Hidding, RB Joris van Poppelen, LB Rick Reijs
Op de bank zaten: Joris van de Wijst, Paul Sweep en Marc van de Akker.

- Johan van de Wielen is inmiddels geopereerd aan zijn liesbreuk en hoopt de laatste wedstrijden van het seizoen weer aan te sluiten bij de selectie.
- Paul Sweep traint sinds de carnaval ook weer mee met de selectie nadat hij een grote mond heeft gehad tijdens de carnaval. Vandaag mag hij daarom plaats nemen op de bank.
- Jesper van Griensven is toch teveel achter de vrouwen aangedaan en is daarbij geblesseerd geraakt aan zijn enkel.
- Roel van Dinther is inmiddels ook weer op het trainingsveld te vinden, al houd hij het nog bij wat rondjes lopen.
- Rick Reijs kan ondanks zijn nieuwe verhuisservice toch net op tijd aansluiten bij de selectie.
- Gerwin luie van Vught komt niet meer van de reserve bank af en hij zit zelfs tijdens de rust daar.

1e helft:
De wedstrijd begint zoals verwacht. OKSV begint veel in balbezit en VCO laat zich terug zakken tot het middenveld. OKSV begint vol op de aanval en probeert de verdediging van VCO onder druk te zetten, dit leidt binnen 5minuten voor een kans van Skippy. Helaas schiet hij de bal langs. Enkele minuten later wordt een schot gestopt door een verdediger van VCO en kan Joris van Poppelen vanaf binnen de 16 inkoppen. 1-0 voor de mannen van Trainer van Orsouw. Hierna heeft OKSV duidelijk moeite om het spel te maken en werkt de behoorlijke tegenwind ook niet echt mee. VCO probeert via de omschakeling gevaarlijk te worden, gelukkig is keeper Frank scherp en redt hij goed na een schot van de aanvaller van t Oventje. Erwin ontvangt na een grove overtreding een gele kaart, beetje dom op de middenlijnÖ Op slag van rust krijgt Joris nog een enorme kans, maar hij schiet jammerlijk voor open goal in het zijnet.

2e helft:
De 2e helft begint met het zelfde spelbeeld als in de 1e helft, de eerste 10 a 15 minuten na rust zijn de beste minuten van OKSV. VCO komt er niet uit en OKSV heeft de druk er vol op staan. Voetballend was dit goed, helaas leverde dit weinig kans op. Alleen eentje voor Perr uit een vrije trap. Hierna zakt het spel van OKSV weer ver terug en word er te weinig gevoetbald. Rick krijgt nog een kans uit een voorzet van Rick, verder wordt OKSV niet echt gevaarlijk. Hier komt verandering als de net ingevallen Paul Sweep op maat wordt bediend door Rick. Paul schiet snoeihard uit de draai raak en loopt juichend weg zoals zijn voorbeeld in zijn vroegere jaren. Een paar minuten later schiet de middenvelder van VCO van grote afstand op goal, Dennis blokt de bal verkeerd en legt hem precies klaar voor de aanvaller van VCO. Deze maakt de 2-1. Joris van Poppelen en Rick van de Berg hebben duidelijk een conditionele achterstand en worden vervangen wegens kramp. Joris vd Wijst en Marc mogen allebei nog zoín 10 minuten meedoen. In blessuretijd ontvangen Bram en Marc nog de gele kaart, maar OKSV blijft overeind.

De wedstrijd was zeker niet best van de thuisploeg, maar de punten blijven wel in Overlangel.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen De Willyís op het programma.

Met Vriendelijke Groet,
Sjack van Gelder,
Studio OKSV

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ] - [ Competitie ] - [ Beker ] - [ Topscoorders ] - [ Historie ] - [ Nieuws ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
14 aug 2022
Start seizoen selectie 2022-2023
Meer informatie Meer informatie over: Start seizoen selectie 2022-2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg