Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2016/2017

OKSV 1 - Ravenstein 1
Uitslag: 1-0

23 april 2017

Doelpuntenmakers

  • 1-0 Rick Reijs (OKSV 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt op het Sportpark 't Veldje voor de krachtmeting OKSV 1 - Ravenstein 1 onder leiding van arbiter M Bouw.

De wedstrijd OKSV 1-Ravenstein 1 eindigde in: 1-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Gassel 1 op 30 april 2017. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

5H: SCMH heeft nog overwinning nodig, FC De Rakt wil titelfeest verstoren

Bron: Kliknieuws

MARIAHEIDE | SCMH heeft volgend weekend op bezoek bij FC De Rakt een overwinning nodig voor het kampioenschap in de vijfde klasse H. Vandaag werd Odiliapeel met 3-1 aan de kant gezet.

Jorn de Koning was al na vier minuten trefzeker namens SCMH. De thuisploeg, met meerdere spelers uit de A1 in de ploeg, bleef beter en kwam na 48 minuten op 2-0. Odiliapeel kwam door Luuk van der Pol terug tot 2-1 maar ook toen SCMH-trainer Ger Romeijnders nog twee jeugdspelers in moest brengen, kwam de voorsprong niet in gevaar. "Maar de wedstrijd leek te kantelen, maar de kansen werden niet benut", aldus Odiliapeel-trainer Arno Willems. Jeugdspeler Thijs Kanters besliste het duel. Hij soleerde langs meerdere spelers en rondde doeltreffend af: 3-1. Romeijnders: "De A1 sleept ons er doorheen. Geweldig met deze mannen te werken. En nu op naar volgende week, we willen het karwei afmaken." Willems: "3-1 geeft een vertekenend beeld. De 2-2 en 2-3 lagen binnen bereik."

FC De Rakt wint ruim
FC De Rakt kende geen moeite met GVV'57, Vanwege personele problemen kreeg Jacky van Boxtel een basisplaats bij de Udenaren. Hij scoorde de eerste vier treffers, waarvan de vierde in de tweede helft. Via Sil van den Broek en Harm van Kessel eindigde het duel in 0-6. "Een hele makkelijke overwinning van ons", aldus trainer Theo Hageman. "We willen nu volgende week een titelfeestje van SCMH verstoren." GVV'57-trainer Bob Gremmen was begrijpelijk niet blij met de verrichtingen van zijn ploeg. "We waren erg matig en FC De Rakt was veruit de betere. We hadden geen schijn van kans."

OKSV winnaar in derby
Voor OKSV-trainer Peter van Orsouw was het een bijzondere wedstrijd. Zijn ploeg nam het op tegen zijn oude club Ravenstein. Na een kwartier opende Rick Reijs op aangeven van Joris van Poppel de score. Ravenstein was met een gemiste penalty dicht bij de 1-1, maar aan de andere kant miste OKSV ook kansen om het duel te beslissen. Van Orsouw: "Voor de wedstrijd waren Ravenstein-trainer Lars van Kan en ik het erover eens: wie scoort kan wel eens de winnaar worden en het was zo." Van Kan: "Het was een gelijkwaardige wedstrijd. De gelukkigste heeft gewonnen. Jammer dat we een penalty misten. Felicitaties aan mijn collega Peter van Orsouw."

Ulysses wint in Haren
Ulysses won verdiend met 1-3 de derby van SBV. Alhoewel derby, SBV-trainer Eric van Vugt zag weinig dingen die bij een derby horen. "Ik heb het zelfs nergens aan gezien." Volgens Ulysses-trainer Sander Janssen kwam zijn ploeg geen moment in gevaar. Via Yunusa Jarju, Willem Brouwer en Paul van Lith stond het na 55 minuten al 0-3. Juul Megens tekende voor de eretreffer. "We zijn geen seconde in gevaar geweest. De score had veel hoger uit moeten vallen als we scherper waren voor de goal."

Driepunter MOSA'14
Gelegenheidsspits Kevin Segbars kopte al in de eerste minuut fraai de 0-1 binnen. Na 27 minuten raakte MOSA'14-aanvaller Rens van den Heuvel de paal. Zeven minuten voor rust was het weer gelijk door Roel Huvenaars. Lang kon VCO niet genieten van de gelijke stand, want na 39 minuten was het 1-2 door Tom Appelboom. Na rust waren er kansjes voor beide teams. Ondanks dat MOSA'14 na de tweede gele kaart van Mitchell van den Heuvel met tien man verder moest, was het een minuut voor tijd invaller Tom van Loon met de 1-3.

Gassel klopt SCV'58
Gassel was te sterk voor SCV'58. Pascal van Thiel zorgde nog wel voor de 1-0, maar door goals van Joris van Raaij, Paul Cornelissen en Guido Sprengers eindigde de wedstrijd in 1-3. SCV'58-trainer Jeroen Denissen: "We hebben te weinig kregen maar uiteindelijk ook te weinig afgedwongen. Ik ben tevreden over de inzet, maar het geluk zat niet mee."

Vijfde klasse H:
OKSV - Ravenstein 1-0
SCV'58 - Gassel 1-3
De Willy's - Ruwaard 3-3
VCO - MOSA'14 1-3
SCMH - Odiliapeel 3-1
SBV - Ulysses 1-3
GVV'57 - FC De Rakt 0-6

1. SCMH 23-56
2. FC De Rakt 23-49
3. Ulysses 23-49
4. OKSV 23-46
5. Ravenstein 23-42
6. Gassel 23-41
7. Odiliapeel 23-38
8. SBV 23-30
9. SCV'58 23-30
10. GVV'57 23-26
11. MOSA'14 23-24
12. De Willy's 23-17
13. VCO 23-9
14. Ruwaard 23-1

FC De Rakt - SCMH
Ravenstein - GVV'57
Ulysses - SCV'58
Gassel - OKSV
MOSA'14 - SBV
Odiliapeel - De Willy's
Ruwaard - VCO

Wedstrijdverslag OKSV 1 - Ravenstein 1

Bron: Studio OKSV

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Nadat OKSV 1 vorige week tegen een nederlaag opgelopen is in de uitwedstrijd tegen FC de Rakt stond nu de thuiswedstrijd tegen Ravenstein op het programma. De gasten zijn tot op 1 punt genaderd op de ranglijst en zodoende zal er gewonnen moeten worden om uitzicht te houden op een nacompetitieplek.

Trainer Peter van Orsouw stuurde de volgende namen het veld in:
GK Frank Vos, RB Bram van de Berg, CV Niek Selten, CV Dennis Ermers, LB Rick van de Berg, CM Bart Vos, CM Erwin van Summeren, AM Perr Hidding, RB Joris van Poppelen, LB Dirk van de Berg, SP Rick Reijs
Op de bank namen plaats: Martijn Pittens, Tim Reijs en Joris van de Wijst

- Rick van de Berg is weer van de partij, gelukkig hoefde hij deze zondag alleen te openen bij zijn favoriete pretpark in Kaatsheuvel.
- Jesper van Griensven ontbreekt nadat hij weer een weekendje achter de vrouwen aan is. Hierbij wordt hij wederom begeleid door Smeerlap Sjaak Ermers.
- Aanvoerder Bart Vos is hersteld van zijn hamstringblessure en mag meteen in de basis beginnen.
- Bram van de Berg is de hele week op cursus ingooien geweest, hopelijk heeft hij hier wat van opgestoken.

1e helft:
OKSV komt goed uit de startblokken en gaat de strijd meteen vol aan tegen de gasten uit Ravenstein. Binnen 5 minuten wordt Rick aan de linkerkant hard gevloerd door de verdediger van de bezoekers, die hiervoor een gele kaart krijgt en daarover zeker niet mag klagen. Gelukkig kan Rick wel verder voetballen. Joris van Poppelen krijgt vlak hierna de 1e kans uit een goed genomen corner, maar vergeet de bal in de hoek te koppen. Na een kwartier spelen is het wederom Joris die gevaarlijk doorkomt over de rechterkant en vind Rick bij de 2e paal, deze kan simpel binnen schieten en OKSV 1 komt op voorsprong. Hierna komt Ravenstein meer opzetten en dit leid tot 2 gevaarlijke verdedigende acties in de 16 meter. Bij de 2e actie van Dennis legt de scheidsrechter de bal op de stip. Keeper Frank kan zich ook een keer onderscheiden en stopt dit buitenkansje voor Ravenstein. Ravenstein blijft hierna meer in balbezit, maar door hard te werken blijft OKSV goed overeind. Ravenstein krijgt nog een grote kans waarbij Rick van de Berg helemaal dol gespeeld wordt, gelukkig schiet de aanvaller van de bezoekers langs de goal. Op slag van rust krijgt Bart een schietkans na een afgeslagen corner, deze wordt tegen gehouden door de doelman.

2e helft:
OKSV komt wederom goed uit de kleedkamer en speelt na de rust het beste kwartier van de wedstrijd. Helaas vergeten met name de aanvallers van de thuisploeg de wedstrijd te beslissen.

Dirk mist een op een met de keeper, Bart uit de rebound en Perr krijgt hem er ook niet in van afstand. Joris wordt vervangen door Tim. Na 60minuten komt Ravenstein weer opzetten en zet OKSV wat meer onder druk. OKSV probeert vooral uit de omschakeling nog gevaarlijk te worden.

Ravenstein is wel meer in balbezit maar ze creŽren bijzonder weinig. Joris van de Wijst mag Skippy nog vervangen. OKSV houdt stand en zo worden er 3 belangrijke punten toegevoegd aan het totaal.

Met Vriendelijke Groet,
Sjack van Gelder,
Studio OKSV

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ] - [ Competitie ] - [ Beker ] - [ Topscoorders ] - [ Historie ] - [ Nieuws ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
14 aug 2022
Start seizoen selectie 2022-2023
Meer informatie Meer informatie over: Start seizoen selectie 2022-2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg