7 mei 2017

Doelpuntenmakers

• 1-0 Erwin van Summeren (OKSV 1)

Wedstrijdverslag

Op het Sportpark 't Veldje werd vandaag om 14:30 uur afgetrapt voor de strijd OKSV 1 - SCMH 1. Scheidsrechter J. Cruz had deze ontmoeting geleid.

De wedstrijd OKSV 1-SCMH 1 eindigde in: 1-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Ulysses 1 op 14 mei 2017. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

5H: OKSV heeft nog een puntje nodig voor nacompetitie

Bron: Kliknieuws

OKSV is in de vijfde klasse H hard op weg om zich te plaatsen voor de nacompetitie. De ploeg van trainer Peter van Orsouw heeft na de 1-0 overwinning op SCMH nog een puntje nodig voor de periodetitel.

SCMH was in de eerste helft wat beter dan OKSV, maar veel kansen waren er niet. In de tweede helft ging OKSV beter voetballen en in de 69ste minuut werd het 1-0. Dirk van der Berg gaf de bal diep op Erwin van Summeren en die werkte met een sliding de bal boven in de hoek. "Een geweldige goal", aldus OKSV-trainer Peter van Orsouw. "Daarna zijn we niet echt in de problemen gekomen, ook mede door goed keeperswerk van Frank Vos."

De Willy's klopt Ulysses
De Willy's won de laatste thuiswedstrijd van het seizoen met 3-2 van Ulysses. Stein Jacops (twee) en Gijs Selten scoorden voor de thuispubliek, Paul van Lith (2-1) en Bernd van de Camp (2-2) bij de bezoekers. "De eerste helft speelden we onder de maat. Twee keer stonden we niet goed te verdedigen", concludeerde Ulysses-trainer Sander Janssen. "In de tweede helft was het eenrichtingsverkeer en hebben we genoeg kansen gehad. Eén uitval van De Willy's zorgde voor een penalty en de 3-2."

Ravenstein wint ruim
Ravenstein had geen enkele moeite met VCO. Door drie goals van Max Suppers en treffers van Joost Wijnakker, Ton Knoben en Jochem Bruinsma bij de bezoekers werd het 1-6. Ravenstein-trainer Lars van Kan: "Vanaf de eerste minuut waren we de bovenliggende partij. Complimenten voor de jongens dat ze 90 minuten zijn blijven voetballen. Thomas Wijnakker en Max Suppers waren bij ons de uitblinkers."

Odiliapeel wint moeiteloos
Dankzij een goal van Stan van den Berg leidde Odiliapeel met rust met 0-1 op bezoek bij SCV'58. Via Van den Berg en twee keer Hans Adam werd het uiteindelijk 0-4. Het doel van SCV'58 is wel behaald: hoger eindigen dan GVV'57.

MOSA'14 klopt Ruwaard
De kans wordt steeds groter dat Ruwaard ook dit seizoen niet gaat winnen. MOSA'14 was vandaag met 0-2 te sterk. Na 32 minuten opende Rens van den Heuvel de score. Hij benutte een penalty kort nadat hij zelf was neergehaald. Voor rust waren er diverse kansen, waarvan ook één voor de Ossenaren. Zeven minuten na rust was het 0-2. Mitchell van den Heuvel bediende met een steekbal Roy Koenders. Ondanks kansen aan beide kanten werd er niet meer gescoord.

SBV verliest en eindigt met tien man
FC De Rakt wil met vertrouwen de nacompetitie ingaan. Tegen SBV werd een terechte 0-3 zege geboekt. De Harenaren speelden veertig minuten met tien man.

Gassel wint derby van GVV'57
Gassel had niet veel moeite met GVV'57. Ramon van der Venne, dit seizoen aardig op dreef, opende de score. De thuisploeg kwam terug tot 1-1, maar Paul Cornelissen kopte de bezoekers weer op voorsprong. Via Erik Barten en Van der Venne (penalty) eindigde de derby in 1-4.

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen de kampioen van onze klasse op het programma. Om de nacompetitie te halen zal er vandaag gewonnen moeten worden.

Trainer Peter van Orsouw stuurde de volgende jongetjes het veld in:

GK Frank Vos, RB Bram van de Berg, CV Niek Selten, CV Bart Vos ©, LB Rick van de Berg, CM Joris van de Wijst, CM Erwin van Summeren, AM Perr Hidding, RB Dirk van de Berg, LB Rick Reijs, SP Perr Hidding

Op de bank namen plaats: Johan van der Wielen, Tim Reijs en Martijn Pittens
-Dennis lomperik Ermers zit zijn zeer terechte schorsing uit en ontbreekt zo in de selectie.
-Zijn vader Sjaak is ook weer eens niet van de partij, hij is naar zijn favoriete team uit Nijmegen kijken. Alvast succes in de Jupiler League.
-Joopie van de Wielen is voor het eerst weer van de partij nadat hij is hersteld van zijn liesbreuk.
-Rick van de Berg is net op tijd hersteld van zijn verliespartij op de zaterdagavond.
-Joris van Poppelen heeft een knieblessure opgelopen in de uitwedstrijd tegen Gassel, hij moest 2 dagen op krukken lopen van de dokter…

1e helft:
De wedstrijd gaat rustig van start en speelt zich in het begin vooral op het middenveld af. SCHM is duidelijk meer in balbezit zonder dat ze echt gevaarlijk worden. Vooral via de flanken proberen de bezoekers de verdediging van OKSV te passeren. Dit leid wel tot een aantal corners waarbij SCMH wat kleine kansjes krijgt. OKSV daarin tegen wordt uit de omschakeling een aantal gevaarlijk via aanvaller Dirk, helaas ontbreekt elke keer de juiste eindpass. Daarna speelt de thuisploeg teveel de lange bal en voetbalt het vooral niet via het middenveld. Gelukkig is keeper Frank goed wakker en redt hij bij de enige grote kans in de 1e helft.

2e helft:
OKSV komt goed uit de kleedkamer en dit leidt binnen 3 minuten tot 2 schietkansen voor linksbuiten Rick Reijs, helaas redt de keeper van SCMH goed. Na een kwartier spelen moet Joris van de Wijst vervangen worden door Johan van der Wielen. Vlak hierna krijgt Dirk een grote kans om OKSV op voorsprong te brengen maar hij mist oog in oog met de doelman. SCMH krijgt ook een grote kans nadat Bram over de bal trapt na een lage voorzet van de zijkant. Gelukkig schrikt de aanvaller van Mariaheide hier ook van. Skippy schiet nog een vrije trap op de paal. 20 minuten voor tijd maakt onze grote atleet Erwin een schitterde loopactie en wordt bediend door Dirk. Heel beheerst schiet Erwin OKSV op een voorsprong. Perr krijgt meteen hierna DE kans om de wedstrijd te beslissen maar hij krijgt de bal niet in de goal. SCMH heeft hierna veel de bal en probeert OKSV onder druk te zetten. Frank pakt een vrije trap en verder dan een aantal corners komt de kampioen niet. Tim vervangt Jesper en Martijn de moegestreden Erwin. Tim Ailton Reijs vergeet in blessure tijd de 2-0 binnen te koppen.

OKSV wint de wedstrijd en blijft meedoen voor de nacompetitie plekken. Voetballend was het niet erg goed maar op dit moment zijn de 3 punten wel het belangrijkste.