Wedstrijden 2015/2016

OKSV A1 - Vorstenbossche Boys A1
Uitslag: 3-4

12 september 2015

OKSV A1 heeft vandaag een thuisconfrontatie afgewerkt tegen Vorstenbossche Boys A1. De ontmoeting werd gespeeld om 14:30 uur. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Sportpark 't Veldje.

De wedstrijd OKSV A1-Vorstenbossche Boys A1 eindigde in: 3-4.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV A1 wordt gespeeld thuis tegen UDI'19/Beter Bed A4 op 19 september 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

De groene horen bij ons!

Van onze verslaggever: Wesley

De wed. Oksv A1 Vs vorstenBossche boys A1

De opstelling was als volgt
In de goal Mike Reijs centraal Joris van de wijst en Kevin van haren LB Kevin Kuipers RB Theo lam MM tim van poppelen Lm Thom Barten RM Martijn Pittens achter de spits Nino Tamnge en in de spits Ronald Reijs en Jort van Heumen De wissel zijn stan arts en Teun van haren

De wedstrijd begint en wij trappen af
We waren beter en het was te merken, meteen viel de 1-0 Jort scoort door een assist van Ronald.
We bleven lekker voetballen en kregen kansen maar maakten ze niet af. Waar wij ze niet afmaakten scoorde vorsten Bosch er eentje, door een fout van de captain 1-1.
Verder bleven we voetballen maar kregen minder kansen, Net voor rust maakt Thom een actie naar de goal, Hij maakt een kleine schwalbe en krijgt een penalty, Hij schiet over tuigend en snoei hard Binnen 2-1 Vlak er na fluit de scheidsrechter af rust.

Tweede helft.
De Tweede helft begint,
we starten goed en fel net als in de eerste helft, we krijgen een corner en nemen hem zoals we geoefent hebben, de corner was perfect en Jort kopt hem netjes in 3-1. We bleven voetballen maar vorstenBossch kwam er al snel door heen en scoorde zo de 3-2 en snel daar achter aan scoorde ze ook de 3-3 een afgewaaide voorzet die over keeper heen ging.
We moesten er een tandje boven op zetten, maar iedereen was moe en uit geput, We kregen nog een vrije trap maar die ging helaas over.
Na die vrije trap kwam de 3-4 voor vorstenbossche al snel.
We hadden nog wel een paar actie maar kwamen er gewoon niet meer door heen, Na de 1min extra tijd floot de scheidsrechter af

De eind stand oksv A1 vorstenbossche boys A1 3-4