Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2015/2016

Achilles Reek 1 - OKSV 1
Uitslag: 5-1

10 april 2016

Doelpuntenmakers

  • Bas Linders (Achilles Reek 1)
  • Rob vd Wijst (Achilles Reek 1)
  • Mathijs vd Steen (Achilles Reek 1)
  • Willem van Kreij (Achilles Reek 1)
  • Hans vd Doelen (Achilles Reek 1)
  • Niek Selten (OKSV 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt op het Sportpark Mgr.Suysstraat voor de strijd Achilles Reek 1 - OKSV 1 onder leiding van fluitist R.H.E. Hoeben.

De wedstrijd Achilles Reek 1-OKSV 1 eindigde in: 5-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Vorstenbossche Boys 1 op 24 april 2016. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5I: Vorstenbossche Boys stelt teleur, maar wint wel van sv Ruwaard

Bron: Kliknieuws.nl

OSS | Vorstenbossche Boys-trainer Ruud Fleskens sprak na afloop van een matige prestatie van zijn ploeg. Sv Ruwaard werd met 2-4 aan de kant gezet, maar het spel was niet om over naar huis te schrijven.

"Ons niveau vandaag lag zo laag, dat past niet bij ons. Volgende week spelen we tegen SCV'58, dan moet het beter." Sv Ruwaard kwam twee keer op voorsprong. Voor rust zorgde Jordy Kanters met een rake schuiver voor de 1-1, in de tweede helft zorgde Ronald Bijl na 67 minuten voor de 2-2. In de slotfase trokken de bezoekers het duel naar zich toe. Jordy van Heeswijk zorgde voor de late 2-3, Gilbert Langenhuizen maakte er in de extra tijd 2-4 van.

Zwaarbevochten overwinning SCV'58
Pascal van Thiel was zondagmiddag weer eens erg belangrijk voor SCV'58. De topschutter schoot tegen Maaskantse Boys tien minuten voor tijd zijn ploeg vanaf elf meter naar de overwinning. Trainer Jeroen Denissen was na afloop erg tevreden. "Na drie nederlagen weer een broodnodige overwinning. Een strafschop, gegeven door een uitstekende scheidsrechter, leverde ons de winst op. Een zwaarbevochten overwinning, maar ik denk wel een terechte."

Ravenstein wint gemeentelijke derby
SBV moest in de thuiswedstrijd tegen Ravenstein al na een klein half uur met tien man verder. Jordi van Orsouw kreeg direct rood. Op dat moment stond het al 0-1 toen Ton Knoben de Harense doelman verschalkte. Volgens SBV-trainer Eric van Vugt stond het na een aantal omzettingen echter verdedigend goed. "We kwamen er zelfs een aantal keer goed uit en er waren kansen voor Berry Knipping en Rob Hoefnagel." Het kaarsje voor SBV ging in de 72ste minuut echter langzaam uit. Sjoerd van Haeren tekende voor de 0-2 en daarmee de beslissing. Hoefnagel was met een halve omhaal nog dicht bij de 1-2, maar zijn inzet belandde op de lat. "Met een beetje geluk hadden we met tien man een puntje gepakt, maar uiteindelijk verliezen we terecht met 0-2", aldus Van Vugt. "Maar met deze nederlaag valt beter te leven dan met de 1-1 van vorige week."

Gelijkspel GVV'57 - MOSA'14
GVV'57 en MOSA'14 moesten genoegen nemen met een puntje. Het was Rens van den Heuvel, dit seizoen goed op dreef, die op slag van rust de 0-1 maakte namens de bezoekers. GVV'57 had eerder in de helft een aantal mogelijkheden laten liggen, maar ook MOSA'14 was met Nicky Hoeks gevaarlijk. In de tweede helft kreeg de thuisploeg twee penalty's. De eerste van Menno Uijen werd gekeerd door doelman Stijn Liefkens, de tweede een kwartier voor tijd van Ashley Bonnikhorst was wel raak. GVV'57-trainer Bob Gremmen was na afloop ietwat teleurgesteld over het resultaat. "Vooraf zou ik tekenen voor een punt tegen de nummer drie. Maar na afloop van dit duel niet, want er had voor ons meer ingezeten. Een overwinning was verdiend geweest." Voor GVV'57 valt er dit seizoen niets meer te halen. Gremmen: "Voor ons is dit jaar een overgangsjaar. We willen deze groep intact houden en volgend seizoen komt waarschijnlijk de gehele A-jeugd over. Dat wordt dan het tweede elftal en we kunnen dan als club de komende jaren gaan bouwen."

Ulysses moeiteloos langs VCO
Ulysses kende weinig moeite met VCO. De bezoekers werden met een 4-0 nederlaag terug naar 't Oventje gestuurd. Pas na een uur opende Yunusa Jarju de score. Daarna ging het snel. Willem Brouwer tekende voor de 2-0 in de 65ste minuut en tien minuten later zorgde Paul van Lith voor de 3-0. De spits is terug van langdurig blessureleed en hoopt volgend seizoen weer helemaal fit van de partij te zijn. Het slotakkoord was voor Brouwer: 4-0. Ulysses-trainer Sander Janssen: "We zijn eigenlijk geen moment in gevaar geweest."

Eenvoudige overwinning Achilles Reek
'Zomeravondvoetbal', zo beschreef OKSV-trainer Niels Voet de prestatie van zijn ploeg. In Reek was de plaatselijke Achilles met 5-1 te sterk. Met rust stond het al 3-0 door goals van Bas Linders, Willem van Krey en Rob van der Wijst. Na ruim een uur bracht Niek Selten nog enigszins de spanning terug in de wedstrijd. In de slotfase bepaalden Hans van der Doelen en Mathijs van der Steen de stand op 5-1.

Stand vijfde klasse I:
1. Herpinia 19-54
2. Vorstenbossche Boys 19-44
3. MOSA'14 20-40
4. Ravenstein 20-37
5. SCV'58 19-35
6. OKSV 21-33
7. Achilles Reek 21-31
8. GVV'57 21-26
9. Ulysses 20-24
10. Maaskantse Boys 20-22
11. SBV 19-21
12. VCO 20-2
13. Ruwaard 21-1

Wedstrijdverslag Achilles Reek 1 OKSV 1

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Trainer/coach Voet stuurde de volgende elf spelers het veld in. DM:F. Vos RB: J. van de Wijst RCV: N. Selten LCV J. van Poppelen LB: R. van Dinhter VM: T. Reijs VM: P. Hidding AM:M van de Akker . LA: D. Konings Spits: K. van de Akker : RA: D. van de Berg

Wissels: K. Kuijpers , R(onald) Reijs, R.Reijs

Opmerkingen vooraf.
  • Het elftal word nog steeds geteisterd door de nodige blessures, Rick keert daar in tegen wel terug in de selectie.
  • Geen vrouwenvoetbal bij de degradatiekandidaat in Nijmegen deze week, en dus is Sjack Ermers gewoon aanwezig.
  • D. van Vucht was op een bootcamp met zijn obesitas groep en helaas afwezig.
  • Voet zag er wat moe uit , en moet blijkbaar nog wat wennen aan het vaderschap en de nodige slapeloze nachten.
De Wedstrijd.
OKSV begint slap aan de wedstrijd, het laat Reek te veel voetballen en komt eigenlijk bijna overal op het veld een stap te laat.

Na slecht verdedigen achterin is het na 10 minuten al 1-0, slecht begin van OKSV, dit zal beter moeten wil er een resultaat gehaald worden vandaag!

OKSV lijkt echter nog steeds niet wakker, in de 15e minuut kan de bal veel te makkelijk worden meegegeven op de opkomende back, en deze maakt 2-0!

OKSV komt er nauwelijks uit en de eerste kans die het krijgt is meteen een penalty na een handsbal bij Reek in de 16 meter. Kevin staat achter de bal maar zijn inzet word gekeerd door de keeper, ook de rebound van Marc word door de doelman prima tegengehouden.

Na een half uur komt Reek helemaal op rozen, een makkelijk gegeven penalty word aan de andere kant wel prima afgerond en reek komt op 3-0!

Coach Voet grijpt in en wisselt voor rust al drie keer. Maar voor echt gevaar kunnen de invallers ook niet zorgen.

De tweede helft begint OKSV wat beter, maar tot echt kansen kan het niet komen. Wel is er in deze fase meer balbezit voor de ploeg uit Overlangel. Reek blijft uit corners en vrije trappen echter wel het gevaarlijkst en OKSV kan blij zijn dat Frank vandaag zijn engeltje op de lat gezet heeft.

Eigenlijk uit het niks komen de mannen van Voet terug tot 3-1 Niek rond een vrije trap van Rick koel af en brengt OKSV enigszins terug in de wedstrijd.

In de laatste 20 minuten gaat OKSV man op man spelen om nog iets te forceren, helaas valt de treffer aan de andere kant en word het 4-1 na weer slap verdedigen met een corner tegen. Ook de 5-1 valt nog in de laatste minuut en OKSV kan met een flinke (terechte) nederlaag terug naar Overlangel.

Volgende week is de ploeg vrij waarna topploeg Vorstenbosch op bezoek komt in Overlangel.

Studio OKSV
Sjack van Gelder
studiooksv@hotmail.com

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ] - [ Competitie ] - [ Beker ] - [ Topscoorders ] - [ Historie ] - [ Nieuws ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
14 aug 2022
Start seizoen selectie 2022-2023
Meer informatie Meer informatie over: Start seizoen selectie 2022-2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg