• 0-2 Rick Reijs (OKSV 1)
  • 0-3 Erwin van Summeren (OKSV 1)
  • 0-4 Perr Hidding (OKSV 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt op het Sportpark De Kranenhof voor de confrontatie SCV'58 1 - OKSV 1 onder leiding van fluitist J. Amukwaman.

De wedstrijd SCV'58 1-OKSV 1 eindigde in: 0-4.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Achilles Reek 1 op 15 november 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

SCV'58 heeft complete offday en wordt afgedroogd door OKSV: 0-4

Bron: ArenaLokaal.nl

Geschreven door: Sergio Boutkan

VELP - SCV’58 had zondagmiddag tegen OKSV een complete offday en zag in deze derby tussen de twee buurdorpen de bezoekers met ruime cijfers (0-4) winnen en langszij komen op de ranglijst.

De Velpenaren begonnen nog wel redelijk aan de wedstrijd en het eerste half uur ging de wedstrijd gelijk op. Na 25 minuten was het Marc van de Akker die het net wist te vinden en kort voor rust wisten de gasten de tweede treffer binnen te schieten. Dit keer was Rick Reijs de gelukkige.

In de tweede helft probeerden de Velpenaren nog wat terug te doen, maar toen na een klein uur spelen Erwin van Summeren de derde treffer voor Overlangel uit een genomen corner scoorde, was de wedstrijd gespeeld. Per Hidding maakte er in de 74ste minuut nog 0-4 van en daarmee pakte OKSV dikverdiend de drie punten in Velp.

5I: Monsterscore Herpinia in Oss

Bron: KlikSport.nl

HERPEN | Herpinia had een makkelijke middag, het wist al in de eerste minuut op voorsprong te komen tegen het geplaagde Ruwaard waar aanvoerder Thomas Nelissen deze week vertrok. Toch duurde het tot de 35ste minuut voordat de Herpenaren de score verder uitbouwden. Echter begint de machine dan te lopen en binnen zes minuten voor de rust scoort het nog drie keer waardoor de ruststand werd bepaald op 0-5. I
In de tweede helft was logischerwijs geen sprake meer van een echte wedstrijd. Herpina speelde de wedstrijd professioneel uit en wist nog liefst negen keer te scoren waaronder uit een penalty via keeper van Griensven.
Overige doelpuntenmakers: Ivo van Aalst (5x), Rick Staassen (2x), Willem van Ras (2x), Mustafa Seddiqi (2x), Tom van Zuijlen.

Sportief Ruwaard
Trainer Niek Nelissen wilde overigens nog iets kwijt over Ruwaard: "Zowel spelers, staff, bestuur en supporters van SV Ruwaard verdienen vandaag een pluim, we hebben ons welkom gevoeld en we werden zeer sportief tegemoet getreden. Hopelijk krijgt de trainer de tijd om met zijn nieuwe groep aan iets moois te gaan bouwen."

Vorstenbossche Boys wint bij Achilles
In een niet al te beste wedstrijd heeft Vorstenbosch gewonnen bij Achilles Reek.
Het was meer hard werk dan goed veldspel van beide kanten.
De gastheren miste enkele belangrijke spelers zodat Achilles niet het spel kon brengen als wat het een week terug tegen Herpinia kon laten zien. Vorstenbossche Boys was in de eerste helft beter en kwamen ook tot kansen, toch duurde het tot de laatste minuut voor rust voor dat Vorstenbossche Boys op voorsprong kwam door een doelpunt van Marvin van Heeswijk uit een rebound. Na rust was Achilles niet de mindere en ze moesten dan zelfs op 1-1 komen uit een rebound. Later in de tweede helft lukte dit alsnog waardoor de stand gelijk werd. In de 74e minuut miste Marvin van Heeswijk nog een penalty maar in de slotfase sloegen de mannen van Trainer Ruud Fleskens alsnog toe. In de 82e minuut scoorde Wesley Dekkers en twee minuten later was het Jordy Kanters die uit een vrije trap de eindstand op 1-3 bepaalde.

Ravenstein verliest derde plek aan MOSA'14
Het Oijense MOSA werkte hard voor een resultaat. De belangen waren dan ook groot.
De ruststand bij de subtop wedstrijd in Ravenstein was nog 0-0. Tom Appelboom bracht daar in de 52ste minuut verandering in door prachtig op doel te schieten: 0-1. MOSA'14 kreeg hierna nog een penalty genomen door dezelfde Appelboom, maar die werd door de Ravensteinse goalie gekeerd. De rebound ging er ook niet in, waardoor het 0-1 voor de Oijenaren bleef.

SCV'58 heeft een off-day
Trainer Jeroen Denissen had er nog zoveel zin in, een wedstrijd tegen rivaal OKSV die al sinds 2011 niet meer thuis is gewonnen en om de tegenstander uit Overlangel onder zich te houden van wezenlijk belang was. Alles was er aan gelegen te winnen vandaag. Het mocht echter niet baten, het team van Denissen creëerde zelf geen kansen en stapelde fout op fout.
Trainer Denissen is dan ook kort en krachtig: "Het was van SCV´58 zijde een totale afgang, ik heb mijn ploeg zelden zo slecht zien spelen."

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Vorige week was daar de goede overwinning op Ulysses, vandaag is het aan de mannen van trainer Voet hier een goed vervolg aan te geven in de uitwedstrijd tegen SCV.

Trainer/coach Voet stuurde de volgende elf spelers het veld in. DM:F. Vos RB: R. van Dinther RCV: N. Selten LCV: J van Poppelen LB: S. van Griensven VM:T. Reijs VM: E. van Summeren© AM: P. Hidding. LA: R. Reijs Spits: M. van de Akker . RA: D. Konings
wissels: B. Vos. P.Sweep. D van de Berg. K. Kuijpers

Opmerkingen vooraf.
  • Paul Sweep is weer een weekendje terug uit Denemarken en behoort tot de selectie. Helaas heeft hij nog niet genoeg spaarcentjes verdient om zijn nog openstaande rondje te geven.
  • De nog geblesseerde Johan had deze morgen de tijd gevonden om op te staan en zelfs op tijd bij de wedstrijd aanwezig te zijn. Na de wedstrijd heeft hij zijn zonde van vorige week afgekocht met een rondje.
  • Trainer Niels Voet heeft gistermorgen zijn certificaat ontvangen n.a.v. zijn cursus vorige week. De dolgelukkige trainer maakte tevens bekend door te gaan met een vervolgcursus namelijk : De Puppycursus woedebeheersing voor gevorderde Baasjes. Voet gaat zijn best doen komende week ook deze cursus met succes af te ronden.
  • Willy van de Loop had gelukkig weinig last van de verjaardag van zijn zonen de avond er voor en stond ook vandaag weer paraat.
  • Bart Vos haakte in de w-up geblesseerd af, hij heeft nog teveel last van zijn knie, Deze week zal hij een revalidatietechniek voor bejaarden gaan volgen in de hoop volgende week weer te kunnen spelen.
  • De nog geblesseerde Rick van de Berg moest helaas verstek laten gaan, een romantisch weekendje met zijn lieftallige vriendin was hier de oorzaak van. Amy heeft inmiddels subsidie vanuit de club ontvangen dit nog een aantal keren te organiseren dit jaar (zolang Rick nog geblesseerds is) zodat het lekker rustig is bij het dug-out.

De Wedstrijd
SCV start fel aan de wedstrijd, de lange bal die vanaf de aftrap gegeven word kan maar net gekeerd worden door Frank, de scheidsrechter ziet er echter een overtreding in en zo krijgt Velp op 16 meter van het doel meteen een vrije trap.

OKSV herstelt zich snel van dit zwakke begin en komt meteen beter in de wedstrijd, in de 3e minuut is Perr dicht bij een goal helaas valt zijn kopbal in de handen van de keeper, en in de 7e minuut is Damian dicht bij zijn eerste doelpunt helaas gaat zijn schot net voor langs.

In de 20e minuut word een afgeslagen vrije trap nog door Erwin ingeschoten, de verdediger van SCV kopt de bal over en OKSV krijgt nog een hoekschop.

In de 22e minuut jaagt Perr goed door hij verovert de bal en stuurt Marc weg en die rond beheerst af 0-1 OKSV !

In de 26e minuut is het Rick die na een goede pass van Perr de 0-2 moet maken, helaas red de keeper goed en krijgt OKSV wederom een corner.

In de 40e minuut valt dan toch de 0-2 Perr geeft de bal mee op de opgekomen Sjoerd die een prima voorzet aflevert, Rick loopt er tegen aan en scoort de 0-2! Lekker net voor de rust.

In de eerste helft is het eenrichtingsverkeer geweest, en het is aan OKSV de sterke eerste helft een goed vervolg te geven.

SCV start fel na de rust en wil alles op alles zetten nog iets te forceren, OKSV heeft de wedstrijd echter onder controle en geeft weinig tot niks weg.

In de 58e minuut valt de beslissing, een corner van Rick word ingekopt door Niek, in de rebound beland de bal bij Erwin die aanneemt en vrij in kan schieten 0-3!

In de 70e minuut start Marc een goede actie waarbij die twee man uitspeelt, hij ziet Perr lopen in het midden en legt de bal perfect breed. Perr maakt de vierde van de middag 0-4!

Paul komt in het veld voor Rick en ook Dirk en Kevin mogen nog wat minuten maken. Vooral eerstgenoemde invaller Paul is een aantal keren dicht bij de 0-5 helaas weet hij het net niet te vinden vandaag.

Al met al een goede wedstrijd vandaag. SCV werd overklast en de ploeg van Voet is alleen in de 1ste minuut even in de problemen geweest, daarna beloont de ploeg zich met 4 prima doelpunten en de 0 voor Frank. Gezien het spelbeeld had de scoren nog wel hoger uit kunnen vallen.

Volgende week wacht de altijd lastige thuiswedstrijd tegen Reek, OKSV zal er alles aan gelegen zijn ook deze wedstrijd winnend af te sluiten en de goede reeks door te zetten.