2 min. 1-0 N.Orbert
rust
65 min. Thomas
88 min. Willy

Met een redelijk ander elftal begonnen we de wedstrijd. Met Henk en F-J van het 3e en zelfs de leiders hadden de spullen meegenomen, voor het geval dat. Willem had weer last van zijn blessure, hij blijft maar tobbe, die tobbert. Viel dus al snel uit. Goof moest werken dus kon die maar een half uurtje meehobbelen. F-J 'Del Spiero' viel in en deed het zo slecht nog niet. Al snel kwamen we op een 1-0 achterstand door onoplettendheid van de verdediging. Toch waren we iets beter, maar echte kansen creeerden we nog niet. Met Harald als laatste man kregen ook zij geen kans meer. In de 2e helft waren we nog sterker. Emiel moest nog met het 1e meedoen (heeft daar nog gescoord) en werd dus gewisseld voor Willy, onze leider. Die was na 10 minuten al toe om aan de zuurstof gelegd te worden. Miste voor open goal, zelfs ons moeder had de bal erin gelegd!!! Daarvoor waren we door het goed doorzetten van Thomas op 1-1, de keeper van hullie vergat uit te komen en Thomas kon nog net zijn punt ertegen aan zetten. 2 minuten voor tijd nog een actie van Willy met zijn allerallerlaatste energie : echt op zijn Willies, dus kappen enzo, en in de verre hoek in knallen : 1-2. Weer 3 punten !!!