Wedstrijden 2014/2015

SBV A1 - OKSV A1
Uitslag: 0-4

20 september 2014

De Competitiewedstrijd SBV A1 - OKSV A1 stond om 14:30 uur op het programma. De ontmoeting werd gespeeld op het Sportpark Elzenbos.

De wedstrijd SBV A1-OKSV A1 eindigde in: 0-4.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV A1 wordt gespeeld thuis tegen OSS'20 A3 op 27 september 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

Rentree Arts in gevaar gebracht door gevoelige blessure

Van onze verslaggever: Jesper van Griensven

Zaterdag 20 september zou de dag zijn van de rentree van Arts, S. Vorige week bestond de selectie uit de volle zestien man, maar er kwamen echter maar vijftien man uit de kleedkamer. Een iemand was niet door de medische keuring van Sir Alex gekomen. Toen Arts de bus uit stapte richting de kleedkamers leek hij al wat bleek te kijken. Eenmaal een shirtje uit de tas te hebben gepakt was het gelijk einde verhaal. Sir Alex stuurde hem naar de medici voor een onderzoek waaruit volgde dat de heer een percentage van 24,2 % alcohol in zijn bloed had zitten.

Eenmaal te hebben gewonnen van de kater zou Arts een week later gewoon in de basis starten. De warming-up was veelbelovend, maar plotseling werd er een gevoelige snaar geraakt. De kroonjuwelen kregen een flinke opdonder. Hij werd even net zo bleek als de week daarvoor, maar hij liet zich niet kennen.

De eerste wedstrijd voor de A was tegen de mannen uit Haren. Het is altijd lekker om met drie punten het nieuwe seizoen in te gaan. In het begin van de wedstrijd waren de mannen uit de Langel de overliggende partij. Er kwamen veel kansen, maar het kwaaltje van het niet kunnen afmaken is nog niet weg. Het lot zou toch niet weer in de handen van Snacks moeten liggen. Gelukkig werd hier aan geholpen door de mannen uit Haren. Na een strakke voorzet van Thom Barten werd de bal in eigengoal geschoten. De wedstrijd had in de eerste helft al lang beslist moeten zijn. Vlak voor rust kwam er nog een grote kans voor meneer van Poppelen, maar die had naar alle waarschijnlijkheid al een kijkje in de toekomst genomen en liet duidelijk zien dat hij een Feyenoorder is.

0-1

De tweede helft gaf het zelfde spelbeeld weer als de eerste helft, maar dit keer werd er wel snel gescoord. Pinchhitter Jort van Heumen was net na rust trefzeker. Alles werd hierdoor toch wel wat rustiger op het veld.

0-2

Daarna ging het snel met een goal van Dirk van den Berg die maar één kans nodig had om te scoren in de tweede helft. Top statistieken voor de man uit Neerloon.

0-3

20 minuten voor tijd scoorde Jesper van Griensven de 0-4. De moeilijkste van al zijn kansen schoot hij binnen. Daarna was het tijd voor Jan Vennegoor of Lomperik die met zijn verblindende schoenen het veld op kwam wandelen. De man die altijd wel een kans krijgt in de wedstrijd had er dit keer weer een. Snacks die tot nu toe een scoringspercentage van 74% heeft staat met verre bovenaan. Na een feilloze voorzet vergat hij alleen een ding. Hij kan alleen maar scoren door middel van zijn schoenen. Na een moedige poging tot koppen kon het vangnet nog net voor redding zorgen.