Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 3

Wedstrijden 2014/2015

OKSV 3 - Herpinia 4
Uitslag: 1-0

7 december 2014

Doelpuntenmakers

  • 1-0 Niels Voet (OKSV 3)

Wedstrijdverslag

De Competitieontmoeting OKSV 3 - Herpinia 4 stond om 11:00 uur op het programma. De strijd werd gespeeld op het Sportpark t Veldje.

De wedstrijd OKSV 3-Herpinia 4 eindigde in: 1-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 3 wordt gespeeld uit tegen SCV'58 3 op 14 december 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

Spannende wedstrijd tussen OKSV 3 - Herpinia 4 eindigd in 1-0

Van onze verslaggever: ing. Dijkshoorn

Het is een aantal trouwe fans misschien opgevallen dat het de afgelopen vier weken behoorlijk rustig is geweest rondom het Derde van OKSV. dit kan kloppen, want het team is gedurende deze tijd namelijk niet ingezet voor de competitie van de KNVB.

Natuurlijk zijn er de nodige blessures geweest binnen het team en ook de tegenstander bleek de manschappen niet op de rug te hebben groeien. Het kan ook heus wel een keer voorkomen dat een wedstrijd wordt afgelast omdat het voetbalveld alleen geschikt is voor waterballet. Daarbij kan zelfs een keertje flink balen op een speciaal hiervoor aangevraagde dag ook nog wel door de vingers worden gezien.

Maar de gehele situatie komt natuurlijk wel in een ander licht te staan als men deze vergelijkt met de activiteiten een zekere S. Nicolaas; Sinds zijn aankomst in Nederland heeft het Derde namelijk geen officiŽle wedstrijd meer gespeeld, wat op zijn minst als 'opmerkelijk' mag worden bestempeld.

Gelukkig is de persoon in kwestie na enkele veelbewogen nachten (waarin hij kennelijk actief is in de catering) weer naar eigen land vertrokken. De gevolgen hiervan waren meteen duidelijk, want op 7 december stond het Derde weer in vol ornaat op het wedstrijdveld in Overlangel. Er zou deze zondag tegen Herpinia 4 worden gespeeld, wat zorgde voor veel belangstelling uit beide dorpen.

Het was aan Leider Patrick Kersten om de ruwe mankracht om te vormen tot een geslepen opstelling. Om de afwezigheid van o.a. Tom Swinkels, Maarten de Louw, Arno Toonen en Mark van der Heijden op te vangen, werd de hulp ingeroepen van Mike Reijs, Sjouke Meerdink en Gerwin "de onzichtbare" van Vught. Tevens waren er ook spelers aanwezig die de term "Voet-bal" op een heel andere manier interpreteerden, want naast Barry Voet (vaste speler) en Niels Voet (minder vaste speler), bleek deze familie nu ook al vertegenwoordigd te zijn bij Herpinia 4.

Nadat scheidsrechter Gert-Jan Jansen het startsein had gegeven, gingen beide teams gedreven aan de slag en dat was te merken; Er werden stevige duels aangegaan en beide teams wisten geregeld de verdediging van de tegenstander binnen te dringen. Tony van Haren werd op een gegeven moment zelfs tegen speler van Herpinia aan gekegeld, waardoor zij beiden werden uitgeschakeld. Er ontstonden ook een aantal emotionele discussies over de beslissingen van de scheidsrechter, maar gelukkig bleek dhr. Jansen onvermurwbaar. Hetzelfde gold trouwens ook voor beide keepers, want de stand was bij het aanbreken van de rust nog steeds 0-0.

In de tweede helft gingen de teams met frisse moed weer aan de slag. Het publiek keek in spanning toe terwijl de teams nieuwe aanvallen probeerden op te zetten. Tijdens een aanval van OKSV werd Rogier v/d Linden met bal en al onderuit gehaald, maar wist vanuit liggende positie de bal alsnog voor te geven aan Niels Voet, die deze kans niet liet schieten; 1-0 OKSV.

Ing. DijkshoornNa dit doelpunt blijft Herpinia een gevaarlijke tegenstander; alleen de snelle reflexen van keeper Mike Reijs en de goede timing van voorstopper Paul Meerdink voorkwamen dat Herpinia de gelijkmaker scoorde.Ondertussen probeerden Dirk -Jan Manders en Jean-Paul de Beijer ook het doel van Herpinia te raken, maar zij schoten beiden riant boven de lat. Het was dan ook een grote opluchting voor OKSV toen het eindsignaal klonk.

Deze recente overwinning is een mooie opsteker voor OKSV, waaruit blijkt dat dhr. Nicolaas mogelijk toch nog een cadeautje voor het Derde in had achtergelaten.

ing. Dijkshoorn

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

Informatie OKSV 3 : [ Elftal ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ] - [ Competitie ] - [ Beker ] - [ Topscoorders ] - [ Historie ] - [ Nieuws ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
12 dec 2022 - 19:00
Cursus AED-hulpverlener
Meer informatie Meer informatie over: Cursus AED-hulpverlener
16 dec 2022 - 19:30
OKSV Quizavond 2022
Meer informatie Meer informatie over: OKSV Quizavond 2022
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg