Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 2

Wedstrijden 2014/2015

OKSV 2 - JVC Cuijk 5
Uitslag: 2-4

3 mei 2015

Doelpuntenmakers

  • 1-0 Michael Sweep (OKSV 2)
  • 2-1 Jurr Hidding (OKSV 2)

Wedstrijdverslag

De Competitieconfrontatie OKSV 2 - JVC Cuijk 5 stond om 11:00 uur op het programma. De wedstrijd werd gespeeld op het Sportpark 't Veldje.

De wedstrijd OKSV 2-JVC Cuijk 5 eindigde in: 2-4.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 2 wordt gespeeld thuis tegen Festilent 6 op 10 mei 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

OKSV 2 verliest in afscheidswedstrijd

Van onze verslaggever: Chris

Afgelopen zondag stond voor OKSV t Twdde de thuiswedstrijd tegen de kersverse kampioen JVC 5 op het programma. De uitwedstrijd werd ook al met 6-1 verloren, dus het beloofde een lastige wedstrijd te worden.

De technische staf had weer verscheidene spelers opgeroepen voor deze wedstrijd. Tymon had ruzie gehad met een mes in Nieuw Zeeland, waardoor hij naar het ziekenhuis moest. Hierdoor moest hij helaas de wedstrijd voorbij laten gaan. Jasper en Thomas waren beide ook niet aanwezig om verschillende redenen. Joan was op tijd terug vanuit Amerika met een jetlag, maar merkte tijdens de warming-up dat zijn blessure nog niet voorbij was. Johan, Martijn en Stefan waren wel aanwezig en zouden voor de laatste keer schitteren op de groene mat. Doordat Jarno zaterdag uit de boom gegleden was, mocht Kevin Grote-Friet-Curry Kuijpers wederom zijn opwachting maken in de het elftal en ook meteen de basis.

Voorafgaand aan de wedstrijd werden de mannen en staf van JVC 5 gefeliciteerd door OKSV t Twdde voor het kampioenschap en werd er een minuut stilte gehouden voor Henk Barten.

Nadat scheidsrechter Rene, in zijn wederom felle oranje shirt, floot voor de wedstrijd, startten de mannen uit Cuijk sterk aan de wedstrijd en creerden enkele kansen. Hierna werd OKSV 2 sterker in de wedstrijd. Helaas moest topscoorder Kevin al snel vervangen worden door een enkelblessure. Hierdoor mocht Johan Kuijpers al eerder dan verwacht zijn laatste minuten in het Groene shirt gaan maken. Michael wist ook deze week weer het net te vinden en met een schitterend doelpunt zette hij de groen-zwarten op een 1-0 voorsprong.

De wedstrijd ging mooi op en neer, net als de doelpunten. Eerst maakte JVC nog de gelijkmaker (1-1), waarna het Jurr was die weer scoorde. Ons kersverse lid in de orde van Oranje Nassau, Herman Voet, wist het scorebord weer goed in te stellen: 2-1. Toch werd door de Messi van JVC nog de gelijkmaker voor rust gemaakt.

Bij een 2-2 ruststand kon Martijn zijn warming up gaan doen, om zijn laatste minuten voor OKSV t Twdde te gaan maken.

Na de thee startte OKSV t Twdde sterk en werd er weer goed gevoetbald. Het resulteerde niet in veel kansen, maar ook JVC was niet echt gevaarlijk. Totdat in de 68e minuut uit het niets 2x wist te scoren en de 2-4 eindstand op het scorebord toverde.

In de laatste minuut van de wedstrijd mocht ook Stefan nog zijn opwachting maken in de wedstrijd. 26 Oktober raakte hij zwaar geblesseerd in de uitwedstrijd tegen Achilles Reek en was genoodzaakt om te stoppen met voetballen.

Na de wedstrijd werden Stefan, Johan en Martijn nog bedankt voor al die jaren in OKSV t Twdde. Alle 3 kenmerkten zich met de inzet die ze altijd toonden in en om ons elftal. Heren nogmaals BEDANKT voor de mooie tijd.

Komende zondag staat de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Om 11:00 uur wordt er dan afgetrapt tegen Festilent 6.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

Informatie OKSV 2 : [ Elftal ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ] - [ Competitie ] - [ Beker ] - [ Topscoorders ] - [ Historie ] - [ Nieuws ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
12 dec 2022 - 19:00
Cursus AED-hulpverlener
Meer informatie Meer informatie over: Cursus AED-hulpverlener
16 dec 2022 - 19:30
OKSV Quizavond 2022
Meer informatie Meer informatie over: OKSV Quizavond 2022
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg