Uitslag: 2-0

04 april 2015

• 1-0 Jurr Hidding (OKSV 2)
  • 2-0 Kevin van Haren (OKSV 2)

Op het Sportpark 't Veldje werd vandaag om 18:00 uur afgetrapt voor de strijd OKSV 2 - HBV 3.

De wedstrijd OKSV 2-HBV 3 eindigde in: 2-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 2 wordt gespeeld thuis tegen UDI'19/Beter Bed 12 op 06 april 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

Snacks scoort bij debuut OKSV ût Twèdde

Zaterdag 4 april stond er om 18:00 uur de thuiswedstrijd tegen HBV 3 op het programma.

De technische staf had een mooi groepje spelers bij elkaar geselecteerd voor een leuk wedstrijdje op een zaterdagavond. Kevin en Thomas waren samen een weekendje weg. Tymon had zich ook weer afgemeld, omdat hij het niet kon halen vanuit Australië. Wouter (broertje van...) en Kevin Snacks mochten ook minuten gaan maken.

Onder leiding van scheidsrechter René, die wederom zijn vel oranje shirt weer uit de kast had gehaald, werd er stevig gevoetbald en werd er hard gewerkt door de mannen van Willy. Bennie stond ook weer een mooie pot vaandel te zwaaien langs de lijn.

De wedstrijd ging gelijk op tegen het hoger geplaatste derde elftal van HBV. Er werd af en toe pittig gevoetbald, maar uiteindelijk stond er een 2-0 score op het bord. De 1-0 werd gescoord door Jurr. In de 2e helft deed het tweede elftal van OKSV er een tandje bij, wat resulteerde in een doelpunt van Kevin Snacks. Helaas vielen Pim en Jurr geblesseerd uit, tijdens deze wedstrijd.

Een verdiende overwinning, waarna er heerlijk werd genoten van een BBQ in de derde helft.

's Maandag stond er meteen een wedstrijd thuis tegen UDI'19/Beter Bed 12 op het programma. Na een heerlijk bakje koffie van Hannie zal er dan om 11:00 uur afgetrapt worden.