Wedstrijden 2014/2015

OKSV 2 - Estria 3
Uitslag: 0-5

12 oktober 2014

OKSV 2 heeft vandaag een thuisconfrontatie afgewerkt tegen Estria 3. De krachtmeting werd gespeeld om 11:00 uur. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Sportpark t Veldje.

De wedstrijd OKSV 2-Estria 3 eindigde in: 0-5.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 2 wordt gespeeld thuis tegen SES 3 op 19 oktober 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

Wedstrijdverslag: OKSV 2 - Estria 3

Van onze verslaggever: Chris

Afgelopen zondag stond er, na lange tijd, weer een thuiswedstrijd voor OKSV ût Twèdde op het programma. In de versierde kantine, voor de jarige leider Willy, werd er om 10:15 uur verzameld waar weer een heerlijk bakje koffie van Hannie klaar stond.

Bjorn was dit keer uitgeleend aan het sterrenensemble van OKSV 3. Ook deed Jasper vanwege zijn blessure nog niet mee en Tymon had zich netjes afgemeld voor de wedstrijd. Jarno had het wederom voor mekaar gekregen dat hij maar één helft hoefde te voetballen.

Nadat hoofdscorebord H. Voet en jarige Willy met shag er klaar voor waren, floot de scheidsrechter voor de start van de wedstrijd. Normaal slaat hij in zijn vrije tijd de trom, maar het blazen op een fluitje gaat hem ook goed af.

In de eerste helft waren de teams aardig aan elkaar gewaagd. Het tweede elftal van OKSV lukte niet om grote kansen te creeeren voor de het doel van het derde elftal uit Escharen. Na een makelijk gegeven vrije trap moest hoofdscorebord toch aan het werk en helaas een doelpunt voor Estria 3 noteren: 0-1.

OKSV ût Twèdde ging net als de voorgaande 2 wedstrijden wederom met een 0-1 achterstand rusten. In de rust had de jarige job het druk met alle verschillende spelsystemen en waar hij de wissels zou gaan neerzetten. Uiteindelijk werd gekozen voor een ander spelsysteem en 5 wissels.

Meteen na rust leek dit nieuwe spelsysteem zich beter uit te pakken. Estria 3 wist niet meteen hoe ze hier mee om moesten gaan en er ontstonden meteen enkele kansen voor OKSV 2. Na een klein kwartiertje voetballen in de Twèdde helft kwam veteraan Joan ineens helemaal vrij voor de goal te staan. Hij schrok zo van zijn enorme kans op de 1-1 dat hij hem in het onkruid achter de goal schoot.

Vrijwel gelijk hierna werd er een overtreding gemaakt op een speler van Estria 3. Iedereen dacht dat dat de scheidsrechter zou affluiten, maar hij gaf voordeel. De bal werd van ongeveer 35 meter erin geschoten.: 0-2

Deze klap kwam de langelse formatie niet meer te boven. Hierna ging het snel en werd de ene naar de andere schitterende goal gemaakt, wat uiteindelijk betekende in een 0-5 eindstand. Ondanks dat Estria 3 over de gehele wedstrijd wel de betere was, was de uitslag wel wat geflatteerd.

Komende zondag mag OKSV ût Twèdde om 11:00 uur een bekerwedstrijd voetballen in de 2e ronde van de KNVB Beker. De cupfighters mogen wederom thuis aantreden tegen SES 3. SES 3 is de ongeslagen koploper van de competitie.