Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 2

Wedstrijden 2014/2015

HBV 3 - OKSV 2
Uitslag: 3-1

05 oktober 2014

Doelpuntenmakers

  • 2-1 Jurr Hidding (OKSV 2)

Wedstrijdverslag

De Competitiekrachtmeting HBV 3 - OKSV 2 stond om 11:00 uur op het programma. De confrontatie werd gespeeld op het Sportpark Calbroek.

De wedstrijd HBV 3-OKSV 2 eindigde in: 3-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 2 wordt gespeeld thuis tegen Estria 3 op 12 oktober 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

Wedstrijdverslag HBV 3 - OKSV 2

Van onze verslaggever: Chris

Gistermorgen stond om 11:00 uur de uitwedstrijd op het programma voor OKSV t Twdde tegen het derde elftal van HBV. Onder leiding van navigatoren Willy en Theo kwamen we via een mooie toeristische route aan op het sportpark in Beers. Dit kost ze nog wel een poetsbeurt van onze autos.

Dit keer werd de colonne niet aangevoerd door een rood/bruine auto. Onder leiding van chauffeur/leider Bennie ging die auto namelijk richting Eindhoven om naar de koploper van de Eredivisie te gaan kijken. Als vervanger voor het vlaggen had hij Theo geregeld. Ook waren veteraan Joan (buitenlandse trip), Pim (uitgeleend aan ons derde elftal), Jochem (geblesseerd en werken) en Thomas (gekneusde teen door een gevallen stoel) niet van de partij.

De wedstrijd was er n van de effectiviteit. Hij wisselde af van hele goede momenten naar hele rommelige momenten. Waar de tegenstander de spaarzame kansen wel wist te maken, kon OKSV t Twdde maar moeilijk het net vinden.

Sjoerd kon helaas zijn productie van doelpunten bij de senioren niet verdubbelen in deze wedstrijd. Hij hielp een grote kans meteen in het begin van de wedstrijd om zeep. Het was lekker geweest als die er in was gegaan. Bij deze actie raakte de keeper van HBV 3 ernstig geblesseerd aan zijn knie en moest vervangen worden door een keeper die in een andere wedstrijd bezig was.

In de eerste helft scoorde HBV 3 n keer door een goed doelpunt. De verdediging lukte het niet om dit te voorkomen. Na het drie-keer-kort-achter-elkaar-fluiten van de goed leidende scheidsrechter, betekende dit dat, net als vorige week, er met een 1-0 achterstand gerust moest gaan worden. Na het nuttigen van een heerlijk bakje thee, werden in de rust de wisselspelers klaar gestoomd.

Na rust werd OKSV t Twdde wel sterker, alleen vertaalde dit in eerste instantie niet uit in doelpunten. Bij n van de corners stond een speler van HBV 3 ineens helemaal vrij, kon nog een kop koffie drinken en daarna hard inkoppen: 2-0. Een domper...

Maar het tweede elftal uit Overlangel liet het daar niet bij zitten en ging verder met het proberen van het verzilveren van kansen. Uiteindelijk lukte dit ook nog. Na een mooie actie van Aboriginal Tymon maakte Jurr de welbekende aansluitingstreffer: 2-1

Dit gaaf hoop, echter snel hierna was het derde elftal van HBV de verdediging van OKSV t Twdde te slim af en stond de uiteindelijke 3-1 eindstand op het scorebord die niet aan stond.

Helaas is het ons niet gelukt om Tymon drie punten te schenken in zijn laatste wedstrijd van dit seizoen. Hij gaat namelijk o.a. schapen scheren in Australi. In de derde helft werd er nog lang na gepraat over de wedstrijd onder het genot van een lekkere slagroomtaart die Tymon ontving van zn elftal.

Komende zondag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Dit keer tegen Estria 3 om 11:00 uur op t Veldje in Overlangel.

HBV 3 speelt prima wedstrijd tegen OKSV 2 en wint met 3-1

Bron: Website HBV Beers

Op de eerste regenachtige voetbal zondag van het jaar stond er voor HBV 3 een thuiswedstrijd tegen OKSV 2 op het programma. Deze voor ons onbekende tegenstander had vorige week haar eerste overwinning geboekt. In tegenstelling tot vorige week kon HBV 3 vandaag over een ruime selectie beschikken. Met 5 wissels op de bank floot Poemel om 11:00 uur voor de aftrap.

Vanaf de eerste minuut golfde het spel op en neer en lag het tempo erg hoog. Na zon 5 minuten moest HBV 3 een enorme tegenvaller incasseren. Doelman Remy kwam in botsing met een speler van OKSV en moest tot zijn spijt de wedstrijd verlaten. Gelukkig werd Guus bereid gevonden om zijn wedstrijd bij HBV 5 te staken en de handschoenen van Remy over te nemen. Na een paar minuten oponthoud kon de wedstrijd worden hervat en golfde het spel weer op en neer. In het begin van de wedstrijd hadden de gasten van Overlangel het betere van het spel, echte kansen leverde dit echter niet op. HBV 3 kwam vervolgens steeds beter in de wedstrijd en werd steeds gevaarlijker voor het doel van de tegenpartij. Na 30 minuten spelen lukte het Ramon om de mee opgekomen verdediger Patrick te bereiken. Hij twijfelde geen moment en ronde prima af met een lage schuiver in de verre hoek. Deze score betekende ook de 1-0 ruststand in het voordeel van HBV 3.

In een overvol kleedlokaal werd in de rust wat nagekletst over de eerste helft en was er weinig reden tot klagen. Ondertussen hadden Pieter, Paul en Gilles zich klaar gemaakt voor de 2e helft, zij namen de posities van Hein, Ivan en Arno in.

HBV 3 kwam goed uit de kleedkamer en had het betere van het spel. Dit leidde al snel tot de 2e Beerse treffer. Uit een strakke corner van Bart wist Rob de bal hard tegen de touwen te koppen. Deze treffer gaf de Beerse ploeg voldoende vertrouwen dat er vandaag gewonnen ging worden. De hele wedstrijd werden er al nauwelijks kansen weggegeven en we bleven gevaarlijk met kleine kansen. Na 65 minuten kon dan eindelijk ook Bram zijn debuut maken voor HBV 3, hij kwam als vervanger van Thijs binnen de lijnen. Door blessureleed was hij dit seizoen nog niet in actie gekomen. Helaas was zijn invalbeurt maar van zeer korte duur. Na een prima actie aan de linkerkant van het veld begon zijn blessure toch weer op te spelen en moest hij het veld na 10 minuten al weer verlaten. Acht minuten voor tijd leek het dan toch nog spannend te worden, slordig balverlies aan Beerse zijde leverde de aansluitingstreffer van OKSV 2 op. Vrijwel direct na de tegentreffer stelde de mee opgekomen Patrick, met zijn tweede doelpunt van de middag, de overwinning veilig. Dit keer was het Pieter die met een mooie steekpass Patrick wist te bereiken. Niet veel later floot Poemel voor het eindsignaal van deze sportieve wedstrijd en stond er een 3-1 overwinning op het scorebord. Volgende week staat de lastige uitwedstrijd tegen koploper SES 3 op het programma.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

Informatie OKSV 2 : [ Elftal ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ] - [ Competitie ] - [ Beker ] - [ Topscoorders ] - [ Historie ] - [ Nieuws ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
16 dec 2022
OKSV Quizavond 2022
Meer informatie Meer informatie over: OKSV Quizavond 2022
30 dec 2022 - 20:00
Contactavond OKSV 2022
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2022
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg