Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 3

Wedstrijden 2014/2015

OKSV 3 - SCV'58 3
Uitslag: 4-3

26 april 2015

Doelpuntenmakers

  • Rogier vd Linden (OKSV 3)
  • Rogier vd Linden (OKSV 3)
  • Jean-Paul de Beijer (OKSV 3)
  • Bart Marijnissen (OKSV 3)

Wedstrijdverslag

OKSV 3 heeft vandaag een thuisstrijd afgewerkt tegen SCV'58 3. De wedstrijd werd gespeeld om 11:00 uur. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Sportpark 't Veldje.

De wedstrijd OKSV 3-SCV'58 3 eindigde in: 4-3.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 3 wordt gespeeld uit tegen HVCH 15 op 03 mei 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

Spanning en sensatie tijdens wedstijd OKSV 3 - S.C.V.'58 3

Van onze verslaggever: ing. Dijkshoorn

26 april; een nieuwe zondag met nieuwe kansen en oude bekenden voor OKSV 3. Na een nogal lastige overwinning in Velp begin april, was SCV te gast in Overlangel voor een rematch.

De wedstrijd ging soepel van start. Bart Marijnissen passeert al snel zijn verdediger en stuurt de bal keurig het doel in.

Dat het met het richtingsgevoel van het team wel goed zit, werd na tien minuten opnieuw bewezen. Er werd namelijk een nieuwe aanval gestart over links; gevolgd door een voorzet naar rechts, daarna weer teruggekaatst naar links en toen toch maar weer terug naar rechts waar Rogier de bal in het doel deponeert. Door alle commotie is het onduidelijk of hij hiervoor zijn linker of rechterbeen heeft gebruikt, maar het doelpunt staat in ieder geval vast.

Voordat het tijd was voor de thee bleek SCV nog een verassing in petto te hebben. Een hoge bal, geschoten vanaf de 16, zeilde over twee verdedigers heen en wist zelfs buiten bereik van Arno te blijven, waardoor het 2-1 werd.

Tijdens de rust kregen de spelers even de tijd om op andem te komen en alvast een voorbeschouing op de derde helft te doen. Ook werd overlegd of keeper Arno Toonen de tweede helft met stelten aan het doel moest verdedigen om zijn reikwijdte te vergroten, maar hier is uiteindelijk toch van afgezien.

Na de rust lijkt het inititatief nog steeds vooral bij SCV te liggen en na tien minuten kan een aanval niet meer door de verdediging van OKSV worden gestopt. Vijftien minuten later is het weer raak als een corner door een speler van SCV via de knie in het doel terechtkomt. S.C.V. gaat aan leiding met 2-3

Gelukkig herpakt OKSV zichzelf. Bij een corner voor OKSV wordt een verre bal door Paul Meerdink terug het strijdgewoel in gedirigeerd, waarna Rogier van de verwarring gebruik maakt om de stand gelijk te trekken.

De laatste minuten van de wedstrijd leken steeds trager voorbij te gaan. Met een gelijke stand draaiden de spelers van OKSV weer op volle toeren, terwijl SCV genoegen leek te nemen met een verdedigende toer.Ondanks herhaalde pogingen lukte het OKSV echter niet om het doel te bereiken.

Toch bleef OKSV vastberaden doorspelen. terwijl de blessuretijd gestaag doortikte, kwam Bart Marijnissen in balbezit en stormde hero´sch naar voren voor een laatste offensief. Hij werd hierbij bijgestaan door Jean-Paul, Rogier Arjen en Paul. De grote overmacht bleek genoeg om de verdediging van S.C.V. te overrompelen. Een pass van Bart naar Jean-Paul zette ook de keeper op het verkeerde been waardoor de wedstrijd in de laatste 15 seconden nog in het voordeel van OKSV werd beslist.

Voor wie het tijdens deze wedstrijd al bijna in zijn broek deed van de spanning, mag zijn borst nat maken indien er nog een beslissingswedstrijd tegen UDI'19 13 moet worden gespeeld. Vanuit de leiding wordt het advies gegeven om alvast de nodige voorzorgsmaatregelen te treffen. Het schijnt in ieder geval dat de luiers momenteel in de aanbieding zijn bij de Jumbo.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
29 dec 2023 - 20:00
Contactavond OKSV 2023
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2023
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg