Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 3

Wedstrijden 2014/2015

SCV'58 3 - OKSV 3
Uitslag: 1-4

04 april 2015

Doelpuntenmakers

  • Rogier vd Linden (OKSV 3)
  • Rogier vd Linden (OKSV 3)
  • Niels Voet (OKSV 3)
  • SCV'58 3 (e.d.) (OKSV 3)

Wedstrijdverslag


Op het Sportpark De Kranenhof werd vandaag om 10:00 uur afgetrapt voor de wedstrijd SCV'58 3 - OKSV 3.

Op het Sportpark De Kranenhof werd vandaag om 18:00 uur afgetrapt voor de krachtmeting SCV'58 3 - OKSV 3.

De wedstrijd SCV'58 3-OKSV 3 eindigde in: 1-4.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 3 wordt gespeeld uit tegen Estria 5 op 06 april 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

Honger naar doelpunten bij OKSV 3 onverminderd in Velp

Van onze verslaggever: Ing. Dijkshoorn

Op 4 april was OKSV 3 te gast bij de sportvrienden van S.C.V.'58 3. Middels een wedstrijd zou hier worden bepaald welk team de meeste peper in de schoenen heeft.

Het is bekend dat hygiene hoog in het vaandel staat bij OKSV; Kleedkamers die als "best wel schoon" worden gewaardeerd halen het simpelweg niet. Nee, de heren van OKSV weten dat voor optimale prestaties op het veld met minder dan steriele omkleedomstandigheden simpelweg geen genoegen kan worden genomen. De accommodatie van SCV was gelukkig van alle gemakken voorzien. Het duurde dan ook niet lang voordat het team, aangevuld met Sjoerd van Griensven, zich volledig omgekleed aan haar taken kon wijden.

In de culinaire wereld heerst een hiërarchie die strikt wordt nageleefd. Chef-kok Partick Kersten is zoals altijd verantwoordelijk voor de globale taakverdeling in en mag hierbij alléén worden gecorrigeerd door Sous-Chef Mark van der Heijden.

Terwijl de gasten zich naar een plekje langs de lijn begaven begon de werkdruk in het veld al snel toe te nemen.
Rogier van der Linden verspilde geen tijd en ging direct door met het hoofdgerecht; een gehaktbal met een koppig sausje, voorgegeven door Niels Voet, welke strak in het doel werd geserveerd. 0-1

Om het succes van dit gerecht wat in te tomen werd door een verdediger van S.C.V. aan een nieuw recept gewerkt. Dit bleek echter een linke soep te zijn (zonder ballen zelfs) die niet door de scheidsrechter kon worden geaccepteerd. De speler van S.C.V. '58 kreeg een gele kaart en werd terug in de voorraadkast geplaatst.
De soep was nog niet afgekoeld of Niels Voet kwam al met de volgende gang naar voren. Met een ongezouten stormsoufflé wist hij alle kritiek van de verdediging en keeper te weerleggen en scoorde het volgende doelpunt. 0-2

Dirk-Jan Manders bleef met zijn medespelers de snelkookpan onder druk zetten. Toch was het S.C.V. die vervolgens iedereen verraste met de introductie van een nieuw gerecht. Helaas bleek de de jagersschnitzel met stoperwtjes van OKSV in dit geval simpelweg niet te zijn opgewassen tegen de zorgvuldig bereidde rennersragout met exotische flankfilet van S.C.V. en komt de stand op 1-3 te staan.

S.C.V. had zich ondertussen voorgenomen om minimaal nog één extra ster binnen te halen.

Dat het hier niet om gebakken lucht ging, werd duidelijk toen een verdediger een voorzet van OKSV onderschepte en deze zelf in het doel wist te deponeren. Weliswaar eindigde de tussenstand hiermee op 1-4 voor OKSV, maar gescoord werd er wel.

Na een wedstrijd vol spanning keerden de Heren van OKSV 3 weer terug naar het thuisfront voor de nabeschouwing. En wat is er in zo'n geval nou lekkerder dan bediend worden door de keuken van de Petjesbar?

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

Informatie OKSV 3 : [ Elftal ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ] - [ Competitie ] - [ Beker ] - [ Topscoorders ] - [ Historie ] - [ Nieuws ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
16 dec 2022
OKSV Quizavond 2022
Meer informatie Meer informatie over: OKSV Quizavond 2022
30 dec 2022 - 20:00
Contactavond OKSV 2022
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2022
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg