Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2014/2015

Achilles Reek 1 - OKSV 1
Uitslag: 0-1

12 april 2015

Doelpuntenmakers

  • 0-1 Perr Hidding (OKSV 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt op het Sportpark Mgr. Suysstraat voor de strijd Achilles Reek 1 - OKSV 1 onder leiding van fluitist O. Muratoglu.

De wedstrijd Achilles Reek 1-OKSV 1 eindigde in: 0-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen SIOL 1 op 19 april 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

6D: Titelstrijd blijft erg spannend

Bron: KlikSport.nl

Titelkandidaat SIOL speelde een slechte wedstrijd tegen Astrantia, maar won wel met 1-0. Koploper OKSV won met dezelfde cijfers op bezoek bij Achilles Reek. Feest was er ook bij SCV'58. Trainer Jeroen Denissen won met 0-2 bij zijn oude club De Willy's.

De goal van Djavano Amanapunnjo was voldoende voor een driepunter van SIOL. Trainer Peter ten Haaf liet zich na de wedstrijd kritisch uit over zijn ploeg. "Het was een waardeloze wedstrijd. Geen beleving, veel balverlies, nee ik ben totaal niet tevreden."

OKSV won met 0-1 bij Achilles Reek door een goal van Perr Hidding. Als ook de komende drie duels worden gewonnen, is het feest bij de selectie van trainer Niels Voet.

Denissen tevreden
Voor SCV'58-trainer Jeroen Denissen was de wedstrijd tegen De Willy's een speciale. Hij werkte drie jaar bij de club in Wilbertoord en zag vele oude bekenden. Met de Velpenaren wilde hij maar wat graag winnen vandaag en dat lukte. Pascal van Thiel opende na een uur spelen de score en twintig minuten later bepaalde Harold van Thiel de eindstand op 0-2. Denissen: "We hebben lang gedomineerd, maar een kwartier voor rust kwam De Willy's iets onder de druk uit. We lieten in de eerste helft al vijf opgelegde kansen liggen. In de tweede helft zijn we doorgegaan en dat werd uiteindelijk beloond. Een heerlijke pot en een leuk weerzien in Wilbertoord."

Zwaarbevochten overwinning
MOSA'14 klopte zondag SVS Stevensbeek met 1-0 en klimt daardoor naar plek tien in de zesde klasse D. Olaf Bosch maakte tien minuten voor tijd de enige treffer van de wedstrijd. Volgens de Oijenaren was het een zwaarbevochten maar terechte overwinning.

Uitslagen zesde klasse D:
-SIOL - Astrantia 1-0
-Achilles Reek - OKSV 0-1
-De Willy's - SCV'58 0-2
-MOSA'14 - SVS Stevensbeek 1-0
-Menos - Irene 1-7
-Elsendorp - SBV 2-1

Stand zesde klasse D:
1. OKSV 19-47
2. SIOL 18-43
3. Irene 19-38
4. SCV'58 18-32
5. De Willy's 18-30
6. Elsendorp 18-29
7. Achilles Reek 19-28
8. Astrantia 19-17
9. SBV 19-16
10. MOSA'14 19-13
11. Menos 19-12
12. SVS Stevensbeek 18-9

Wedstrijdverslag Achilles Reek 1 - OKSV 1

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Zondag 12 April, OKSV speelt de belangrijke wedstrijd tegen de altijd stugge ploeg uit Reek.

Trainer/coach Voet stuurde de volgende elf spelers het veld in.
DM: F. Vos RB: J van Poppelen RCV: N. Selten LCV: B. Vos(c) LB:D. Ermers VM: E van Summeren VM: J van de Wielen AM: P. Hidding LA: R. Reijs CA:M. van de Akker RA:D. van den Berg
Wissels: Tim Reijs, Job van de loop, Ted Schmitz , Roel van Dinther, Jesper van Griensven
Opmerkingen:
  • Prima intrapballen, alleen het intrapveld was deze keer niet best. Volgens bronnen heeft D. van Vucht hier voor het intrappen overheen liggen rollen.
  • Willy van de Loop was deze week zonder dubbele tong , weer de man met de vlag.
  • Rick van den Berg is nog niet wedstrijdfit, en mag zijn mening geven vanaf de bank. Daarnaast steekt een nieuwe iets wat merkwaardige blessure de kop op, van de Berg schijnt op zijn teentjes getrapt te zijn waar hij behoorlijk wat hinder aan ondervind.
  • Trainer Voet heeft deze morgen een helft gevoetbald bij het derde, de eerste helft zat hij op de bank en moest die een bal gaan halen bij de familie Barten. Helaas zijn ze trainer Voet in de rust moeten gaan zoeken toen hij nog niet terug gekeerd was, het bleek dat Voet met de hond van de familie Barten aan het spelen was, Voet schopte telkens een waterzak weg waarna de hond hem ging halen en netjes weer terug bracht. Trainer Voet kon de volgende conclusie trekken uit zijn gezamenlijk tijd met de beruchte hond: "het viel met op wat een hoog aaibaarheidsgehalte deze hond heeft. Het ophalen en terug brengen van weggeschopte waterzakken is natuurlijk helemaal ideaal, ik denk dat ik even aan Harold Barten ga vragen of die voortaan mee mag naar wedstrijden van het derde. Zo kan hij mij voortaan van dienst zijn als ik weer eens in de verleiding kom zon (water)zak een lel te geven."

De wedstrijd.
Achilles Reek begint fel aan de wedstrijd en OKSV heeft moeite om er goed in te komen, de mannen uit Reek zijn net wat agressiever en winnen(te) veel duels in de beginfase.

Toch is de eerste echte grote kans voor OKSV in de 8e minuut speelt Marc zichzelf goed vrij aan de rechterkant van het veld, zijn prima voorzet kan door Rick net niet tot doelpunt worden gepromoveerd en de keeper van Reek treed reddend op.

1 minuut later is de eerste grote kans van Reek een feit gelukkig treft de vrijstaande man bij de tweede paal geen doel en schiet over, OKSV is gewaarschuwd de overwinning vandaag zal niet vanzelfsprekend zijn.

Tot de 25e minuut is het rustig, waarna Marc doorbreekt richting de keeper, helaas schiet hij vanuit een moeilijke hoek de bal voor langs. Reek word na deze kans sterker en word vooral een aantal keren uit corners gevaarlijk. OKSV staat een aantal keren niet goed te verdedigen gelukkig komt er geen doelpunt uit voort.

In de 38e minuut speelt Rick zich naar een snelle ingooi vrij aan de linkerkant, hij trekt de bal goed voor en Perr schiet bij de eerste paal prima binnen. 0-1!!! In deze fase niet geheel verdient maar de mannen van Voet zullen er niet om malen.
De rust word bereikt met een 0-1 voorsprong!

De tweede helft is er een met weinig spanning, Reek probeert het wel maar komt niet door de verdediging van OKSV heen(die veel beter staat als de tweede helft). Op heel het veld worden meer duels gewonnen dan in de eerste helft en zo word de tegenstander niet meer gevaarlijk.

OKSV vergeet in de loop van de tweede helft de scoren uit te bereidden, vaak worden de aanvallen net niet goed uitgespeeld waardoor het qua score toch nog de gehele tweede helft spannend blijft.

In de 83e minuut krijgt rechtsback Joris van Poppelen nog een gele kaar naar een onbesuisde overtreding. Dit is zijn eerste gele kaart in het eerste, helaas vergeet hij hier voor daarna bij de petjesbar een rondje te geven, iets wat toch wel in de algemene voorwaarden staat. (Joris volgende week nog een kans!)

OKSV speelt de wedstrijd goed uit en de belangrijke drie punten worden meegenomen naar Overlangel.

Sjack wil toch een groot compliment geven aan de wederom grote Supporters schare welke mee is afgereisd naar de Reek. Menig club in de omgeving zal er toch telkens jaloers van staan te kijken wanneer OKSV op bezoek komt.

Volgende week staat de absolute topper tegen SIOL(wat midweeks nog een wedstrijd tegen SCV speelt) op het programma, deze zal beslissend worden in het kampioenschap. Sjack hoopt dan ook weer een hele schare supporters te mogen verwelkomen!

Was ondertekend,

Studio OKSV
Sjack van Gelder
studiooksv@hotmail.com

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
14 jul 2024 - 21:00
EK2024 (finale) ???
Meer informatie Meer informatie over: EK2024 (finale) ???
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg