Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2014/2015

OKSV 1 - MOSA'14 1
Uitslag: 3-1

06 april 2015

Doelpuntenmakers

  • 1-0 Rick Reijs (OKSV 1)
  • 2-0 Johan vd Wielen (OKSV 1)
  • 2-1 Olaf Bosch (MOSA'14 1)
  • 3-1 Dirk vd Berg (OKSV 1)

Wedstrijdverslag

De Competitieconfrontatie OKSV 1 - MOSA'14 1 stond om 14:30 uur op het programma. Deze ontmoeting stond onder leiding van arbiter M. Celik. De krachtmeting werd gespeeld op het Sportpark 't Veldje.

De wedstrijd OKSV 1-MOSA'14 1 eindigde in: 3-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Achilles Reek 1 op 12 april 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

6D: SIOL wint topper van Irene

Bron: KlikSport.nl

Irene is afgehaakt in de titelstrijd in de zesde klasse. De ploeg uit Gemonde verloor maandagmiddag laat met 1-2 van SIOL. Laatstgenoemde ploeg gaat met koploper OKSV, dat met 3-1 won van MOSA'14 uitmaken wie er kampioen wordt.

Irene kwam in de topper tegen SIOL voor rust op voorsprong door een prachtige goal van Jelle Hoekstra. SIOL was beter en het was wachten op de gelijkmaker. De 1-1 viel pas laat. Nadat SIOL eerder in de tweede helft al de lat had geraakt door Raphael Letemahulu was het zo'n kwartier voor tijd Roel Bruijsten met de gelijkmaker. Vlak voor tijd werd het ook 1-2 door Bryan Bokma, wat voor feestvreugde zorgde bij de vele meegereisde SIOL-fans. Trainer Peter tegen Haaf was na afloop zeer tevreden met de overwinning. "Dit was dik- en dikverdiend. Irene heeft maar ťťn kans gehad."

Driepunter OKSV
OKSV maakte tegen MOSA'14 geen fout. Toch had de ploeg van trainer Niels Voet het zeker niet eenvoudig tegen de Oijenaren. Na ruim een half uur opende Rick Reijs de score voor de thuisploeg, maar MOSA'14 creŽerde ook diverse kansen. Snel na rust verdubbelde Johan van der Wielen de stand. In de 55ste minuut was de spanning weer volledig terug na de 2-1 van Olaf Bosch. MOSA'14, met B-junioren Stan Rijken en Jesse van Nuland als invallers in het veld, hoopte op de 2-2, maar kreeg aan de andere kant een goal tegen. Het was Dirk van de Berg met de 3-1 en daarmee de beslissing.

Nederlaag SCV'58
SCV'58 liep tegen Elsendorp tegen een 0-1 nederlaag aan. Na een kwartier profiteerden de bezoekers van een fout en maakten de enige goal van de wedstrijd. "Een teleurstellende nederlaag", aldus SCV'58-trainer Jeroen Denissen. Volgende week treft SCV'58 De Willy's, de oude club van Denissen.

Wedstrijdverslag OKSV 1 - Mosa 1

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Maandag 6 april, OKSV speelt dit paasweekend de vorige week afgelaste wedstrijd tegen MOSA.

Trainer/coach Voet stuurde de volgende elf spelers het veld in.
DM: F. Vos RB R. van Dinther RCV: N. Selten LCV: B. Vos(c) LB:D. Ermers VM: E van Summeren VM: J van de Wielen AM: J. van Griensven LA: R. Reijs CA:P. Hidding RA:D. van den Berg
Wissels: Tim Reijs, Job van de loop, Ted Schmitz
Opmerkingen:
  • Prima intrapballen, D van Vucht was in geen velden of wegen te bekennen.
  • Willy van de Loop heeft deze week gelukkig van de alcohol af kunnen blijven en is ook weer paraat.
  • Joris van Poppelen is in de warming-up geblesseerd uitgevallen, hier door start Dirk in de basis en word "rode"man Ted bij de selectie gehaald.
  • Marc van de Akker heeft helaas af moeten melden, zijn veel eisende vriendin is op de filmset iets te enthousiast geworden waardoor Marc door zijn rug is gegaan.
  • Rick (moel) van den Berg heeft de looptrainingen inmiddels opgestart en is op de weg terug.
  • Trainer Voet kon nog net een paar uurtjes vrij kunnen maken voor de belangrijke wedstrijd tegen MOSA. Voet heeft deze dagen een massale protestmars geleid in het belang van de Paashaas, de verklaring van Voet luidde als volgt: "het is natuurlijk te gek voor woorden dat er op deze aarde mensen rond lopen die zich zelf voordoen als vegetariŽr en met deze dagen doodleuk paashazen gaan zitten eten". "het is een schande voor alle (echte) vegetariŽrs dat deze mensen het belang van de vegetariŽrs in diskrediet brengt alleen voor een aantal paasdagen". Aldus de felle protestmars leider.

De wedstrijd.
Om half drie fluit de prima fluitende scheidsrechter Celik op zijn fluitje, de wedstrijd begint gelijkwaardig en echte kansen worden er nog niet gecreŽerd.

In de 9e minuut geeft Roel een voorzet vanaf de flank deze word verlengt door Perr en bij de tweede paal binnen geschoten door paaskangeroe Skippy. 1-0 !!

MOSA word wat sterker na de 1-0 maar weet in deze fase nog geen echte kansen te creŽren, in de 22e minuut breekt Rick door op links en word van achter onderuit gehaald, vrije trap OKSV randje zestien en een gele kaart(met een rood randje) voor de rechtsback van MOSA. Helaas word de vrije trap te zwak in geschoten om voor gevaar te zorgen.

In de 26e minuut is daar de eerste echte grote kans voor MOSA , randje zestien word er te kort gedekt door OKSV waarna Frank een hard schot te verwerken krijgt, dit doet hij uitmuntend met een prima redding! OKSV is gewaarschuwd, helaas volgt 2 minuten later de volgende grote kans voor MOSA, wederom matig verdedigen gaat hier aan vooraf , gelukkig schiet de vrijgelopen spits van MOSA de bal zeer professioneel op de lat en blijft de voorsprong gehandhaafd.

In de 30e minuut krijgt A-Junior Jesper een aardige kans na een voorzet van Dennis helaas schiet hij de bal niet hard genoeg binnen en word deze een prooi voor de keeper.

In de rust besproken dat het de tweede helft echt wat beter zal moeten willen de drie punten in eigen huis gehouden worden. Jesper maakt plaats voor Job en Johan verhuist naar de spits positie.

In de 49e minuut word Johan de diepte ingestuurd, deze gaat er als een speer van door en oog in oog met de keeper schiet hij koelbloedig raak. 2-0!
Lekker doelpunt net na de rust!

OKSV speelt de tweede helft stukken beter als de eerste helft, het heeft de overhand en MOSA moet af en toe flink aan de noodrem trekken, gelukkig heeft de prima leidende scheid de touwtjes strak in handen.

In de 57e minuut is daar ineens de aansluitingstreffer van MOSA een lange bal word niet goed verwerkt en de plek van Dennis of links is niet overgenomen, de spits van MOSA schiet de bal nu wel tussen de palen en de 2-1 is een feit.

OKSV krijgt een aantal kleine schiet kansjes via Perr, Rick en Erwin maar deze treffen allemaal geen doel. In de 70e minuut trekt Dennis goed door op links en levert de bal af bij Dirk deze schiet feilloos binnen en het is 3-1 wedstrijd beslist!

In de 80e minuut krijgt Dirk nog een kans op de 4-1 maar hij schiet de bal hard op de lat. Tim en Ted mogen nog invallen en de wedstrijd word verder rustig uitgespeeld.

OKSV kan terug kijken op een moeizame eerste helft en een behoorlijke tweede helft. De punten blijven in Overlangel en OKSV blijft koploper in de race om het kampioenschap. De wedstrijd tussen achtervolgers Irene en Siol eindigt in een 1-2 overwinning voor de mannen uit Katwijk en Irene lijkt voorlopig afgehaakt in de strijd om het kampioenschap.

Volgende week wacht de lastige wedstrijd uit tegen Reek (Sjack hoopt dat de mannen uit Overlangel weer een flinke supporters schare mee kan nemen de laatste belangrijke wedstrijden van dit seizoen!!!) . Maar gezien het trouwe publiek in Overlangel moet dit geen probleem zijn.

Was ondertekend,

Studio OKSV
Sjack van Gelder
studiooksv@hotmail.com

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
26 mei 2024 - 14:00
Seizoensafsluiting 2023-2024
Meer informatie Meer informatie over: Seizoensafsluiting 2023-2024
29 mei 2024 - 20:00
Informatieavond over 't HONK
Meer informatie Meer informatie over: Informatieavond over 't HONK
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg