• 4-1 Niek vd Steeg (De Willy's 1)
  • 5-1 Rick Reijs (OKSV 1)
  • 6-1 Perr Hidding (OKSV 1)
  • 7-1 Erwin van Summeren (OKSV 1)

OKSV 1 heeft vandaag een thuisstrijd afgewerkt tegen De Willy's 1. De wedstrijd werd gespeeld om 14:30 uur en was onder leiding van scheidsrechter N. van Schayik. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Sportpark t Veldje.

De wedstrijd OKSV 1-De Willy's 1 eindigde in: 7-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Astrantia 1 op 22 februari 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

Vernederende afgang voor De Willy’s in Overlangel

Bron: WilbertoordOnline.nl

In een van De Willy's zijde dramatisch slechte wedstrijd tegen koploper OKSV kreeg de ploeg uit Wilbertoord maar liefst zeven doelpunten om de oren.

Het werd aan alle kanten overlopen en al voor rust had OKSV de wedstrijd ruim beslist met een 4-0 stand. Na de rust kon Niek vd Steeg met een kopbal de “eer” nog redden maar OKSV stelde snel orde op zaken en met nog drie treffers kwam de eindstand op 7-1.

Een regelrechte blamage dus voor De Willy's dat wel enkele basisspelers miste, maar dat mag geen excuus zijn voor deze uitslag. Ondanks deze nederlaag, maar dankzij diverse afgelastingen blijft De Willy's op een vierde plek staan, maar deelt die plaats nu met SCV'58 dat met 1-7 won van SVS, de enige andere wedstrijd die wel doorging.

Na de carnaval wacht een thuisduel tegen SBV Haren, waar De Willy's uit ook al ruim verloor. Twee redenen dus om er vol voor te gaan !

6D: OKSV en SCV'58 maken er zeven

Bron: KlikSport.nl

OVERLANGEL - OKSV heeft goede zaken in de jacht op de titel in de zesde klasse D. De Overlangelnaren kenden geen genade met De Willy's en wonnen met 7-1. Ook SCV'58 won met 1-7 en wel bij SVS Stevensbeek.

OKSV is een felle strijd gewikkeld met Irene en SIOL om het kampioenschap in de zesde klasse D. Voorlopig gaat OKSV aan kop, al heeft Irene nog een duel in te halen en SIOL nog twee. De Willy's was in ieder geval zondagmiddag een matige tegenstander. Met rust stond het al 4-0 door goals van Marc van de Akker, Perr Hidding, Jesper van Griensven en nogmaals Hidding. Na een uur maakte Niek van de Steeg de eretreffer, maar in het laatste half uur breidden Rick Reijs, Hidding en Erwin van Summeren de stand uit naar 7-1.

SCV'58 haalt uit
SVS Stevensbeek versterkte zich in de winterstop met een aantal spelers van het asielzoekerscentrum in Stevensbeek. Ondanks de nieuwe krachten bleek SCV'58 zondag met 1-7 te sterk. Pascal van Thiel liet zien een niveau hoger aan te kunnen, want de spits scoorde maar liefst vijf keer. Vier goals maakte hij na rust, eentje in het eerste bedrijf. De 0-1 en 0-2 vielen al binnen vier minuten en werden gemaakt door Teun Jacobs en Jaimy van Eck. "Het was lekker dat de wedstrijd doorging", aldus SCV'58-trainer Jeroen Denissen. "En buiten een paar hachelijke momenten in het begin van de tweede helft hebben we het goed uitgespeeld."

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Zondag 8 februari, De eerste wedstrijd na de winterstop is op papier een pittige voor het team van Voet.

Trainer/coach Voet stuurde de volgende elf spelers het veld in.
DM: F. Vos RB: D. Ermers RCV: N. Selten LCV: B. Vos(c) LB:R. van den Berg: VM: E van Summeren VM: P.Hidding AM: J. van Griensven LA: R. Reijs CA:M. van den Akker RA: R. van Dinther
Wissels: Job van de Loop, Johan van de Wielen, bram van den Berg, Tim Reijs
Opmerkingen:
  • Ted Schmitz is nog steeds niet wedstrijdfit en neemt plaats op de tribune.
  • Prima intrapballen, D. van Vucht heeft ze niet opgepompt.(helaas wel 1 onder zijn shirt verstopt)
  • Willy van de Loop stond weer paraat met de vlag.
  • Winnen betekend de goede reeks van voor de winter doorzetten en alleen op kop komen.
  • Trainer Voet was deze week jarig geweest, zijn lieve vrienden had voor hem een cursus "hoe om te gaan met een in twee stukken getrokken regenwurm" geregeld. Voet was zeer gelukkig met 3 dagen durende cursus en iedereen die het maar horen wilde moest het hele verhaal aanhoren. Al met al een zeer leerzame ervaring voor Greenpeace ambassadeur Voet.

De wedstrijd
OKSV begint sterk aan de wedstrijd, de mannen van coach Voet zetten vol druk en de willy's kan er maar zelden echt uit komen. Vaak word de tegenaanval al voor de middenlijn geremd.

In de 14e minuut krijgt de ploeg van Voet de eerste echte kans helaas word de inzet van Marc door een verdediger van de Willy's van de lijn gehaald.
In de 16e minuut veroverd Erwin de bal op het middenveld en stuurt Rick weg deze trekt na binnen vind Marc en Marc rond beheerst af 1-0 OKSV.
OKSV gaat goed door en er ontstaan enkele kansen de 2-0 lijkt in de lucht te hangen maar laat toch nog even op zich wachten.

In de 32e minuut is de ploeg van Voet echt los. Marc vind de vrijstaande Perr en deze maakt er 2-0 van. De Willy's is op dat moment geen schim van de ploeg die we voor de winterstop tegen hebben gehad en lijk klaar voor de slachtbank.

In de 35e minuut is het de sterk spelende Jesper die er 3-0 van maakt een mooi schot in de korte hoek laat de keeper kansloos. 2 minuten later ligt de bal er al weer in als de keeper een schot van Perr wederom niet kan keren 4-0 Rust. Wat een eerste helft, wat een goed voetbal, wat een tussenstand tegen de nummer 4 op de ranglijst!

De tweede helft begint gezapig, OKSV lijkt het even wel prima te vinden en de Willy's is niet in staat om iets terug te doen, OKSV krijgt af en toe paar kansjes maar speelt ze zelden echt goed uit in deze fase.

In de 59e minuut doet de Willy's dan toch iets terug. Het krijgt een vrije trap aan de rechter kant van het veld, deze word voor de goal gegooid Erwin gaat onder de bal door en een verdediger van de Willy's kan binnen koppen 4-1.

Meteen vanaf de aftrap doet OKSV echter weer iets terug, Rechtsback Dennis word diep gestuurd en haalt de achterlijn, Hij schiet zijn voorzet keihard tegen het hoofd van de Bush-kangoeroe Rick en de bal verdwijnt in de goal 5-1.

Job komt er in de 70e minuut in voor de met kramp krijgende Jesper. En Bram mag in de 75e minuut invallen voor Roel.

In de 75e minuut is het Perr die de doelpuntenproductie nog wat verder opvoert, na een goede actie van Links(grote)BEK Rick van de Berg kan Perr er 6-1 van maken.

Het slotakkoord van OKSV valt in de 91e minuut na een goede actie van de bush- kangoeroe op de linker kant schiet Perr tegen de paal, de terugkomende bal komt voor de voeten van Erwin en deze bepaald de eindstand op 7-1.

Al met al een heerlijke wedstrijd om na de winter mee te beginnen, de koppositie word gepakt. Wel volgt Irene op 3 punten met een wedstrijd minder en Siol op 5 punten met twee wedstrijden minder. Volgende week is het carnaval en hebben de groen- zwarte weer een weekje rust, daarna volgen nog twee zeer belangrijke wedstrijden in de 2e periode Astrantia en SVS.