Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2014/2015

Astrantia 1 - OKSV 1
Uitslag: 1-1

5 oktober 2014

Doelpuntenmakers

  • 0-1 Rick Reijs (OKSV 1)
  • 1-1 Wout Spanjers (Astrantia 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt op het Sportpark De Heikant voor de wedstrijd Astrantia 1 - OKSV 1 onder leiding van scheidsrechter F.A.T. Janssen.

De wedstrijd Astrantia 1-OKSV 1 eindigde in: 1-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen SVS 1 op 12 oktober 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

6D: SBV trakteert De Willy's op nederlaag

Bron: KlikSport.nl

KATWIJK - SIOL gaat alleen aan kop in de zesde klasse D. De Katwijkers versloegen Menos met 2-1 en zagen De Willy's met 4-2 verliezen in Haren van SBV. De nieuwe nummer twee is Irene, dat met 3-4 won bij hekkensluiter SVS Stevensbeek.

SIOl was nipt te sterk voor Menos. Rafael Letemahulu en Bryan Bokma scoorden voor de koploper."We hebben veel kansen gemist tegen een fysieke werkploeg", aldus SIOL-trainer Peter ten Haaf. "Zij hebben op die goal na geen kans gehad."

SBV wint verrassend
SBV won dit seizoen nog niet en De Willy's verloor nog niet. Aan beide reeksen kwam een einde. SBV won in eigen huis met 4-2 van De Willy's. Na zo'n twintig minuten hadden beide elftallen al twee keer gescoord. Bij SBV opende Tom Wouters in de eerste minuut de score en tekende Jordy van Outvorst voor de 2-2. Tussendoor prikten Stein Jacops en Wouter Klaassen hun goal erin. Vlak voor rust zorgde Joep Cruijssen voor de Harense voorsprong en daarmee voor de 3-2 ruststand. In de slotfase was het duel definitief beslist door Rob Hoefnagel.

Eerste overwinning MOSA'14
MOSA'14 heeft de eerste driepunter binnen. De Oijenaren stuurden Achilles Reek met een 3-1 nederlaag terug naar huis. Remco van Zonsbeek was belangrijk met twee treffers. Ferry van den Heuvel scoorde ook namens de thuisploeg met een fraaie vrije trap. De 1-1 was een eigen doelpunt van Vince van Uden.

SCV'58 wint in Elsendorp
SCV'58-trainer Jeroen Denissen is jarig en kreeg drie punten van zijn spelers. Teun Jacobs en Harold van Thiel zorgden voor een comfortabele 0-2 voorsprong. Vlak voor rust kwam Elsendorp terug in de wedstrijd. Het bleef lang 1-2, tot in de extra tijd. Toen was het Myron van Dijk met de beslissling. "De spelers toonden veel strijd en inzet. Dat heeft geresulteerd in een dikverdiende overwinning", aldus Denissen.

Gelijkspel Astrantia - OKSV
Astrantia en OKSV moesten zondagmiddag genoegen nemen met allebei een puntje. Bij OKSV was Rick Reijs trefzeker vanaf de strafschopstip. Beide ploegen staan met zeven punten in de middenmoot van de zesde klasse D.

Uitslagen zesde klasse D:
-SBV - De Willy's 4-2
-SIOL - Menos 2-1
-Elsendorp - SCV'58 1-3
-MOSA'14 - Achilles Reek 3-1
-SVS Stevensbeek - Irene 3-4
-Astrantia - OKSV 1-1

Stand zesde klasse D:
1. SIOL 5-15
2. Irene 5-13
3. De Willy's 5-12
4. Achilles Reek 5-10
5. SCV'58 5-9
6. OKSV 5-7
7. Astrantia 5-7
8. Menos 5-6
9. Elsendorp 5-3
10. MOSA'14 5-3
11. SBV 5-3
12. SVS Stevensbeek 5-0

Wedstrijdverslag Astrantia 1 - OKSV 1

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Zondag vijf oktober de tweede uitwedstrijd op rij voor de mannen van Voet, ditmaal in Middelaar tegen het plaatselijke Astrantia.

Trainer/coach Voet stuurde de volgende elf spelers het veld in.
DM: F. Vos RB: R. van Dinther RCV: N. Selten LCV: R. van den Berg LB: D. Ermers VM: B. Vos(c) VM: J. van de Wielen AM: P. Hidding LA: R. Reijs CA:M. M. van den Akker RA: B. van den Berg
Wissels: Job van de Loop, Jesper van Griensven , Joris van de Wijst
Opmerkingen:
  • Ted Schmitz en Erwin van Summeren zitten beide nog met een knieblessure in de lappenmand.
  • Job van de Loop werd door de technische staf niet fit genoeg geacht, dit had alles te maken met een val die avond er voor. Job was nog lelijker als normaal en had zijn kop helemaal kapot.
  • De intrapballen waren goed hard, verzorger Sjaak Ermers had deze taak op zich genomen aangezien D van Vucht hierbij elke week verzaakt.
  • Trainer Voet had wel een heel speciale hamstring blessure opgelopen. De geruchten deden de ronden dat het deze ochtend bij de puppy cursus gebeurd was.
  • Trainer Voet zag er wat moe uit, de (voor hem ) feestdag van het jaar, de dierendag een dag eerder was behoorlijk uit de hand gelopen. s ímorgens vroeg ooievaars spotten, gevolgd door een bezoekje aan de pierenkwekerij. In de middag natuurlijk het actieplan voor Red de Pinquin in elkaar zetten. En in de avond moest hij nog met zijn eigen dieren aan de slag, en natuurlijk nog even de geiten van de buurman bevredigen!?
  • De geblesseerde Schmitz kwam wat later aan in Middelaar met een heerlijke broodje gezond. Leider D. van Vucht kon het niet zo waarderen dat Schmitz niet aan hem gedacht had. Schmitz dacht er het zijne van en dan vooral aan zijn portemonnee. Wanneer hij van Vucht zijn niet stillende honger ook nog zou moeten stillen zou dit toch zeker een meer dan modaal jaarinkomen van hem vergen.

OKSV begint ook deze wedstrijd weer aardig, astrantia zakt in en geeft de mannen van Voet de ruimte om te voetballen iets wat ook aardig gebeurd. Het spelbeeld in het begin is dan ook eenrichtingsverkeer richting het doel van de mannen uit Middelaar. Na een kwartier komt Johan vanuit het middenveld op met de bal aan zijn voet, hij begint aan een lange rush en word randje zestien hard tegen het gras gewerkt door de aanvoerder van Astrantie, Geel en een vrije trap voor OKSV. Rick Reijs legt aan voor de vrije trap deze is niet scherp genoeg en gaat in de muur.

OKSV blijft in deze fase het spelbeeld bepalen en Astrantia loert op de counter, de snelle irritante nummer 17 van Astrantia wacht zijn kansen af. Perr krijgt in deze fase twee goede kopkansen na voorzetten van de zijkant, Helaas mist hij de scherpte om deze af te ronden, waarbij hij de tweede wellicht nog eerst aan had kunnen nemen. Niek krijgt uit een vrije trap van Rick ook nog een heel behoorlijke kopkans hij kan de bal net niet genoeg plaatsen en de bal gaan centimeters langs. Rick heeft nog twee acties na binnen waarbij een schot net voorlangs gaat helaas.

Het beeld van de eerste helft is duidelijk 0-0, qua kansverhouding had hier wellicht 0-2 0-3 of misschien zelfs wel 0-4 moeten staan.

In de tweede heft maakt A-talent Jesper van Griensven zijn opwachting hij lost mark van den Akker af en gaat als aanvallende middenvelder speler Perr Hidding schuift door na de spits.

Het spelbeeld van de eerste helt is ook het spelbeeld van het begin van de tweede helft. OKSV valt aan Astrantia wacht af. Na een kleine tien minuten komt Astrantia eindelijk wat beter in de wedstrijd en wat meer aan aanvallen toe, dit resulteert dan ook in twee dikke kansen voor Astrantia. De eerste word net over gekopt en frank kan opgelucht ademhalen. De tweede kans is door een onoplettendheid van de OKSV defensie voor de vervelende nummer 17 van Astrantia, gelukkig voor de mannen van Voet schiet hij de bal jammerlijk over.

Na 75e minuten pakt OKSV het initiatief weer over en maakt zich klaar voor een eindspurt. Jesper, Perr en rick kunnen in deze fase een aantal keer gevaarlijk worden maar helaas niet de trekker overhalen. Rick van de Berg word gewisseld en Job lost hem af. Dan in de 88minuut een schot op goal, Hands aldus de goed fluitende scheidsrechter penalty voor OKSV. Rick Reijs legt aan en schiet de bal in de linker onder hoek de keeper gaat de andere kant op en dus 0-1 voor OKSV!

Bartje (de ouwe man) Vos moet gewisseld worden met een hamstring blessure en Joris van de Wijst de andere A-speler lost hem af voor de laatste minuten.

OKSV lijkt de overwinning over de streep te gaan trekken maar in de allerlaatste minuut van de wedstrijd (93e red) word er slordig bal verlies geleden op het middenveld de rechtshalf van astrantia trekt door en geeft de bal voor. Frank lijkt de bal klemvast te hebben maar laat hem bij het landen jammerlijk los. Astrantia schiet de 1-1 binnen, wat een domper. Er word afgetrapt en afgefloten door de prima fluitende scheids.

Tot volgende week.


Studio OKSV.
Sjack van Gelder

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ] - [ Competitie ] - [ Beker ] - [ Topscoorders ] - [ Historie ] - [ Nieuws ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
14 aug 2022
Start seizoen selectie 2022-2023
Meer informatie Meer informatie over: Start seizoen selectie 2022-2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg