Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2014/2015

SCV'58 1 - OKSV 1
Uitslag: 1-4

14 september 2014

Doelpuntenmakers

 • 0-1 Perr Hidding (OKSV 1)
 • 1-1 Harold van Thiel (SCV'58 1)
 • 1-2 Perr Hidding (OKSV 1)
 • 1-3 Rick Reijs (OKSV 1)
 • 1-4 Perr Hidding (OKSV 1)

Wedstrijdverslag

De Competitiewedstrijd SCV'58 1 - OKSV 1 stond om 14:30 uur op het programma. Deze krachtmeting stond onder leiding van arbiter T. Schelsema. De ontmoeting werd gespeeld op het Sportpark De Kranenhof.

De wedstrijd SCV'58 1-OKSV 1 eindigde in: 1-4.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Ruwaard 1 op 18 september 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

6D: SIOL haalt uit, Menos verrast

Bron: KlikSport.nl

KATWIJK - De zesde klasse D kent na de wedstrijden van vanmiddag drie koplopers. SIOL, De Willy's en OSKV wonnen alle drie voor de tweede week op rij. Menos verraste door thuis SBV met 1-0 te verslaan.

SIOL beleefde, zoals verwacht, een gemakkelijke middag tegen SVS Stevensbeek. De Katwijkers stonden bij rust met 4-0 voor en liepen vervolgens uit naar een 7-2 overwinning. Djavano Amanupunnjo en Selim Sahinturk maakten er ieder twee; Rafael Letemahulu, Tim Driessen en Secran Kaya maakten de overige SIOL-treffers. "Verslapping is het grootste gevaar bij dit soort wedstrijden", aldus SIOL-coach Peter ten Haaf. Dat gevaar was al bij rust geweken.

De Willy's behield eveneens een 100 procent score. Thuis werd Elsendorp met 1-0 verslagen. Stein Jacops maakte de enige goal in wat trainer Koen van Berlicum van te voren nog 'een mooie graadmeter' noemde. OKSV kwam ook op zes punten na een 4-1 zege bij SCV'58: Perr Hidding noteerde een hattrick en ook Rick Reijs was trefzeker. Harold van Thiel maakte nog wel de 1-1 voor de thuisploeg, die na de thee op zoek naar een tweede gelijkmaker in het mes liep. Titelkandidaat Irene verspeelde twee punten bij Achilles Reek: 2-2.

Menos verrast, MOSA verliest
Menos verraste door thuis met 1-0 te winnen van SBV. De enige goal in Landhorst viel voor rust. MOSA ging thuis onderuit tegen Astrantia: 1-2. "Na een klein kwartier zet Frank van Lith ons op 1-0. We missen voor rust drie 100 procent kansen, dus een ruststand van 3-1 was niet gek geweest. Helaas was het met rust 1-1. De tweede helft maakt Astrantia in de 89ste minuut wel het verschil", somberde Nick van den Helm van MOSA'14.

Uitslagen zesde klasse D:
-De Willy's-Elsendorp 1-0
-SIOL-SVS Stevensbeek 7-2
-MOSA'14-Astrantia 1-2
-Menos-SBV 1-0
-Achilles Reek-Irene 2-2
-SCV'58-OKSV 1-4

Stand zesde klasse D:
1. De Willy's 2-6
2. SIOL 2-6
3. OKSV 2-6
4. Irene 2-4
5. Achilles Reek 2-4
6. Elsendorp 2-3
7. Astrantia 2-1
8. Menos 2-3
9. MOSA'14 2-0
10. SBV 2-0
11. SCV'58 2-0
12. SVS Stevensbeek 2-0

Wedstrijdverslag SCV 1 - OKSV 1

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Zondag 14 september, OKSV speelt zijn uitwedstrijd in Velp bij het plaatselijke SCV voor OKSV al jaren een lastige tegenstander. De mannen van trainer en dierenliefhebber Voet weten wat ze te doen staat, die 3 punten moeten mee na Overlangel.

Vooraf: De criticasters en de vaste toeschouwers waren uiteraard weer aanwezig, onder leiding van "DE man met de baard". Uiteraard stond grensrechter Willy van de Loop ook weer paraat. Keeper Vos heeft deze morgen weer wedstrijdminuten gemaakt als veldspeler bij OKSV 3, van club watcher Jan van Halst heb ik inmiddels begrepen dat dit thuisdebuut van Vos in het 3e niet zo'n succes was. Vos kon hier de hoge verwachtingen die hij vorige week de wereld in heeft geholpen helaas niet waar maken en t derde leed helaas haar eerste nederlaag.

Trainer/coach Voet stuurde de volgende elf spelers het veld in.
DM: S. van Griensven. RB: R. van Dinther RCV: E. van Summeren LCV: R. van den Berg LB: D. Ermers VM: B. Vos(c) VM: J. van de Loop AM: N. Selten. LA: R. Reijs CA:P. Hidding RA: J. van Poppelen.
Wissels: Jesper van Griensven, Joris van de Wijst, Kevin Kuijpers

Opmerkingen:
 • Frank Vos zit nog steeds in de lappenmand.
 • Ted Schmitz moest in de w-up geblesseerd afhaken, insiders vertelde dat dit wellicht met een feest van vrijdag te maken had. Iets met een zusje van een medespeler ofzo??
 • Wederom waren vandaag de intrapballen hard en wederom had D. van Vucht hier NIET aan bijgedragen.
 • Johan van de Wielen melde deze morgen af, hij was ziek. Of het om een griepje ging of een kater is tot op heden nog niet duidelijk gemaakt door van de Wielen.
 • Bram van de Berg heeft afgemeld omdat hij het de zaterdag van te voren belangrijker vond om na een stampfeest te gaan en pas om 10 uur smorgens thuis zou zijn.
 • Marc van de Akker had erotische verplichtingen op de filmset.
 • Als Leider werd Sjack Ermers omgeroepen i.p.v. Sjaak. Clubwatcher van Halst bevestigde dat Sjaak zijn naam omgetoverd heeft na die van een legendarische columnist. Zie ondergetekende.
OKSV 1 begint matig aan de wedstrijd, er word niet goed druk gezet en achterin word er niet heel goed verdedigd. Na een kwartier komt de equipe van (Wereld Natuur Fonds) man Voet wat beter in de wedstrijd en kan de wedstrijd redelijk onder controle krijgen. In de 22e minuut start OKSV een counter via Dennis Ermers die met zijn snelheid doorstoot na voren. Daar trekt hij de bal voor en het is Perr Hidding die OKSV op voorsprong zet 0-1.

In de 30 minuten word er klungelig balverlies geleden op het middenveld SCV gooit de bal(zoals altijd) meteen diep. De linksbuiten krijgt met wat geluk de bal mee lang Roel en kapt Erwin uit en schiet op goal. Sjoerd red in eerste instantie ma de bal valt voor een andere speler van SCV die simpel binnen kan tikken. Weg goede bedoelingen! 1-1

In de 40 minuut hanteert Erwin een lange bal richting Niek, deze valt over de verdediging van SCV en is perfect op maat. Niek legt de bal met zijn hoofd pal klaar voor Perr die zijn tweede goal van deze middag mag noteren 1-2, Lekker zo net voor de rust!

Daarna is er tot aan de rust weinig te melden, OKSV speelt de bal een aantal keer rustig rond en lijkt even op adem te willen komen van de toch wel intensieve eerste helft. Aanvoerder Vos(ook niet meer de jongste) zit er bij als een oude man in de kleedkamer. Ook hij heeft de nodig energie moeten gooien in de eerste helft. Opvallend detail is dat de deur van de kleedkamer van OKSV op slot zit en de sleutel binnen ligt. Alweer iets wat leider D. van Vucht niet goed heeft geregeld!?!?

Na rust heeft OKSV de wedstrijd beter onder controleren, Trainer Voet (tevens lid van de dierenbescherming in Nederland) voelt zich genoodzaakt om R van den Berg die in de eerste helft geel pakte in de 55ste minuut te wisselen. Het lijkt mij ook niet slim om als je al geel hebt tot meerdere keren toe met de jonge maar goede scheidsrechter in discussie te gaan!? Jesper van Griensven trotse voetballer van OKSV A1 is zijn vervangen en gaat op "10"spelen Niek doet een stapje terug en komt langs Erwin te staan.

In de 70e minuut zet de tot dan toe redelijk onzichtbare Reijs een actie in op links hij komt na binnen en word grof na de grond gehaald door de aanvoerder van SCV geel en een vrije trap voor OKSV. Reijs neemt zelf plaats achter de bal en schiet deze prima binnen 1-3. Heerlijk!

In de 75e minuut moet de andere centrale verdediger Erwin het veld verlaten hij heeft een tik op zijn enkel gehad eerder in de tweede helft en kan helaas niet verder. Invaller Joris van de Wijst tevens een getalenteerde voetballer uit de A is zijn vervanger.
In de 76e minuut een pass van Rick Reijs op Joris van Poppelen deze levert een prima voorzet af en Perr kopt de 1-4 binnen. Prima goal wedstrijd beslist!

Inde 80e minuut pakt Job van de Loop nog een domme en onnodige gele kaart.
In de 82e minuut maakt ook de kleine Kuijpers (met de grote?) zijn debuut in het eerste hij vervangt rechtsback Roel van Dinther
In de 83e minuut moet Joris van Poppelen toch nog geen 18 jaar!?! het veld met kramp verlaten. Ben benieuwd wat vader en voorzitter Pieter hier van vind. Hij kon altijd wel drie wedstrijden achter elkaar voetballen! (als we hem moeten geloven)

OKSV neemt na een wisselvallige eerste helft en redelijk tot goede tweede helft de drie punten mee uit Velp. 2 duels 6 punten 8 doelpunten voor en 2 tegen niet slecht.

Volgende week staat de confrontatie thuis tegen kampioenskandidaat Irene op het programma. Hopelijk kunnen de mannen van trainer Voet(tevens vervend vogel spotter) ook deze wedstrijd tot een goed einde brengen.


Studio OKSV.
Sjack van Gelder

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
03 jun 2023 - 18:00
Autopuzzeltocht 2023
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2023
16 jul 2023 - 09:00
Zomermarkt 2023
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg