Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2014/2015

OKSV 1 - Menos 1
Uitslag: 4-1

7 september 2014

Doelpuntenmakers

  • 1-0 Perr Hidding (OKSV 1)
  • 2-0 Rick Reijs (OKSV 1)
  • 3-0 Johan vd Wielen (OKSV 1)
  • 3-1 Niko Wijdeven (Menos 1)
  • 4-1 Joris van Poppelen (OKSV 1)

Wedstrijdverslag

Op het Sportpark t Veldje werd vandaag om 14:30 uur afgetrapt voor de confrontatie OKSV 1 - Menos 1. Scheidsrechter J.M.M. van Rossem had deze ontmoeting geleid.

De wedstrijd OKSV 1-Menos 1 eindigde in: 4-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen SCV'58 1 op 14 september 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

6D: De Willy's haalt keihard uit

Bron: KlikSport.nl

STEVENSBEEK - De Willy's haalde zondagmiddag keihard uit op bezoek bij SVS. In Stevensbeek won het team van trainer Koen van Berlicum met 1-8. Een ander opmerkelijk duel werd gespeeld in Elsendorp. Daar speelde MOSA'14 de eerste competitiewedstrijd ooit en die verloren de Oijenaren met 4-3.

De Willy's was in Stevensbeek een maatje te groot voor SVS. Met rust stond het al 0-5 door goals van Wouter Klaassen (3x), Bart Derks en Math van de Straaten. In de tweede helft maakte Klaassen zijn vierde van de middag en was het Sander Veldboer met de 0-7. De 'eretreffer' van Jorn van de Cruijssen was voor de statistieken, net als de 1-8 van Stein Jacops.

Elsendorp klopt MOSA'14
MOSA'14 begon goed op bezoek bij Elsendorp en nam een 0-2 voorsprong door Stijn Liefkens en Lars van den Bosch. Met rust stond het echter alweer 2-2. MOSA'14 nam in de tweede helft opnieuw de leiding dankzij een goal van Frank van Lith. Twee penalty's zorgden voor de overwinning van de thuisploeg. Volgens de Oijenaren was een van strafschoppen onterecht omdat een speler een duidelijke schwalbe zou hebben gemaakt.

SIOL start met winst
SIOL kwam tegen SBV op een 1-0 achterstand (doelpunt Rob Hoefnagel, red.), maar liet vervolgens zien dat het dit seizoen bovenin mee wil gaan doen dit seizoen. Via Djavano Amanupunnjo (2x), Selim Sahinturk en Rafael Letemahulu scoorde het vier keer in Haren. Jaimy Knipping zorgde voor de 2-4 eindstand.

OKSV wint ruim
OKSV degradeerde naar de zesde klasse, maar wil laten zien dat het niet op dit niveau thuishoort. De start tegen Menos was in ieder geval goed. De ploeg van coach Niels Voet kwam via Perr Hidding op 1-0 en liep via Rick Reijs en Johan van der Wielen uit naar 3-0. Menos gaf een speldenprikje af met de 3-1, waarna Joris van Poppelen voor 4-1 zorgde.

SCV'58 krijgt er vijf tegen
SCV'58 liep op bezoek bij Irene tegen een ruime nederlaag aan. De 5-2 was volgens trainer Jeroen Denissen geflatteerd. Tot de slotminuut stond het 3-2 voor de thuisploeg. Tegenvaller voor Denissen is dat zijn sterspeler Pascal van Thiel uit de wedstrijd werd geschopt. Hij heeft een dikke enkel. Ook viel Myron van Dijk uit met een hamstringblessure.

Goede start Achilles Reek
De toeschouwers bij Astrantia tegen Achilles Reek moesten lang wachten op doelpunten. Na een uur spelen was het Hans van der Doelen met de 0-1. Het bleef spannend, totdat zeven minuten voor tijd Rick Verstraten het duel in het slot gooide.

Uitslagen zesde klasse D:
-SVS - De Willy's 1-8
-Elsendorp - MOSA'14 4-3
-OKSV - Menos 4-1
-Astrantia - Achilles Reek 0-2
-SBV - SIOL 2-4
-Irene - SCV'58 5-2

Wedstrijdverslag OKSV 1 - MENOS 1

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Daar was die dan, zondag 7 September 2014 de allereerste competitie wedstrijd voor OKSV 1 in het seizoen 2014-2015. De gemoedstoestand was onder spelers en supporters redelijk goed na de prima voorbereiding. Het weer was heerlijk nazomers rond de 18 graden en weinig wind prima voetbalweer!

Vooraf:
De criticasters waren natuurlijk weer sterk vertegenwoordigd bij deze thuiswedstrijd in de vorm van de gebr. Voet en de gebr. Van Duren, Zelfs zij waren vooraf positief gestemd met de resultaten van de beker in het achterhoofd. Uiteraard stond grensrechter Willy van de Loop ook weer paraat.

De Geblesseerde keeper Frank Vos heeft deze week bij het derde maar liefst een helft meegedaan, opmerkelijk feit is dat zelfs schoonvader Willy Reijs(van t Twedde) hem liever niet bij de selectie had. Vandaar zijn uitstapje na OKSV 3, Insiders hebben inmiddels bevestigd dat Vos in deze wedstrijd nog een loep zuivere assist heeft kunnen geven.

Trainer/coach Voet stuurde de volgende elf spelers het veld in.
DM: S. van Griensven. RB: D.Ermers RCV: E. van Summeren LCV: R. van den Berg LB: T.Schmitz . VM: B. Vos(c) VM: J. van de Loop AM: P. Hidding. LA: R. Reijs CA:M. van de Akker RA: J. van de Wielen.
Wissels: Roel van Dinther, Bram van de Berg, Joris van Poppelen en Kevin Kuijpers

Opmerkingen:
  • Frank Vos zit nog steeds in de lappenmand.
  • Ted Schmitz startte in de basis na zijn prima invalbeurt tegen GVV, waar Roel nog niet fit genoeg geacht werd om te starten.
  • Wederom waren vandaag de intrapballen hard en wederom had D. van Vucht hier NIET aan bijgedragen.
  • Trainer Voet was trots op de jongens dat ze zaterdag al met de wedstrijd bezig waren(via de groepsapp) helaas had Johan van de Wielen dit verkeerd begrepen en ging die zaterdags al warm lopen.

Om precies 14:30 start de scheidrechter de heer van Rossem(die overigens prima floot) de wedstrijd.

OKSV neemt in het begin meteen het heft in handen en heeft duidelijk het initiatief. Dit resulteert in een aantal kleine kansjes. In de 9e minuut krijgt toch echt MENOS een hoekschop, deze word keurig uitverdedigd en de bal word op links aan de opkomende Ermers meegegeven. Deze trekt goed door tot de achterlijn en legt de bal terug op Hidding die afmaakt 1-0!

OKSV gaat hierna door waar het mee begonnen is en de 11e minuut maakt Rick Reijs na goed werk van Johan en Marc de 2-0 wat een droomstart!

Hierna volgen nog een aantal kansen, corners en vrije trappen OKSV vergeet echter om MENOS meteen de genadeklap te geven. Ondertussen kan MENOS aanvallend weinig inbrengen en word er door de fysiek sterke mannen uit Landhorst geen een echte kans gecreŽerd.

In de 29e minuut stuurt Marc Johan weg aan de rechter kant van het veld, deze speelt zijn tegenstander uit en wil een perfecte voorzet afleveren, deze valt uit het niks in de lange hoek in de goal! 3-0. Van de Wielen beweerde achteraf uiteraard dat hij het gaatje zag en dat de goal bewust was. Trainer Voet was behoorlijk fanatiek langs de kant in de 1ste helft clubwatcher Hugo Borst beweerde na afloop dat dit te maken had met zijn huidige thuis situatie iets met een konijn een kat en een hond ofzo? Die hij dan voor zijn partner zou MOETEN kopen? Voet bleek hier zeer gehoorzaam gehoor aan te hebben gegeven omdat hij bang was voor andere consequenties bij weigering.

De tweede helft begint matig, OKSV kan het redelijk goede spel van de eerste helft nog niet echt een gevolg geven. De mannen uit Landhorst geloven er niet echt meer in en er ontstaat voor de toeschouwer een zeer onaantrekkelijke wedstrijd. Tot de 79e minuut word er door beide ploegen weinig tot niks gecreŽerd en is het nogal rommelig. In de 79e minuut is daar da ineens de 3-1 na een diepe pass van MENOS staat cv R van de Berg even niet op scherp de spits van MENOS loopt door en geeft ook van Griensven het nakijken.

In de 88ste minuut is het invaller Joris van Poppelen die definitief de wedstrijd op slot gooit met een fraaie kopgoal na een voorzet van Johan van de Wielen.
De scheidsrechter maakt er kort hierna een einde aan en de eerste drie punter voor de langelse Equipe is een feit.

Na de Wedstrijd word ere- lid en ex voorzitter Voet in het zonnetje gezet door voorzitter van Poppelen en iemand van de KNVB, dit i.v.m. zijn 60jarige lidmaatschap van de KNVB. Herman is zo trots als een hond met........
Hij word geroemd om zijn jarenlange inzet en werkzaamheden voor de club OKSV ook word nog maar eens benadrukt dat Voet nog steeds verantwoordelijk is voor de inkoop van kantine producten. Die weliswaar altijd redelijk aan de datum zijn, maar zodoende kan er ook weer meer winst geboekt worden door OKSV. Sjack vind het wel jammer dat Voet het nodig achtte sinds dit seizoen de bier en fris prijzen weer op te krikken.

Als dank voor zijn jarenlange inzet en KNVB lidmaatschap krijgt H. Voet een beeldje, in de wandelgangen word al flink gediscussieerd over de prijs die dit beeldje volgend jaar opgeplakt zal krijgen tijden de jaarlijkse rommelmarkt in Overlangel. De prijzen varieerden van Ä5 ,- tot maar liefst Ä27,30. Herman bedankt voor je jarenlange inzet en alle taken die je nog steeds op je neemt voor jou club OKSV!

OKSV 1 begint met een overwinning en een redelijk goed gevoel aan de competitie, volgende week staat de derby uit tegen SCV op het programma. Sjack hoopt dat de mannen van trainer Niels Voet ook deze wedstrijd tot een goed einde kunnen brengen.

Studio OKSV.
Sjack van Gelder

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ] - [ Competitie ] - [ Beker ] - [ Topscoorders ] - [ Historie ] - [ Nieuws ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
14 aug 2022
Start seizoen selectie 2022-2023
Meer informatie Meer informatie over: Start seizoen selectie 2022-2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg