Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Senioren - OKSV 1

Wedstrijden 2013/2014

Gassel 1 - OKSV 1
Uitslag: 1-0

16 maart 2014

Doelpuntenmakers

  • 1-0 Nicky Hendriks (Gassel 1)

Wedstrijdverslag

Op het Sportpark De Oude Kamp werd vandaag om 14:30 uur afgetrapt voor de confrontatie Gassel 1 - OKSV 1. Fluitist B. Witsiers had deze strijd geleid.

De wedstrijd Gassel 1-OKSV 1 eindigde in: 1-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen SIOL 1 op 23 maart 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5H: Dag van de gelijke spelen

Bron: KlikSport.nl

De drie titelkandidaten speelden zondagmiddag allen gelijk. Estria profiteerde door met 2-3 te winnen van Ulysses en komt daardoor in de buurt van de top drie.

Vianen Vooruit wist geen drie punten in de wacht te slepen in Maren-Kessel. Het kwam wel twee keer op voorsprong tegen Maaskantse Boys. De 0-1 was van Harm Verbiesen, maar Jochem Donkers sloeg vanaf elf meter toe namens de thuisploeg: 1-1. "De scheidsrechter was de eerste helft een beetje de weg kwijt", aldus Vianen Vooruit-trainer Dennis Kroes. "In de tweede helft heeft hij zich netjes herpakt." In de tweede helft zorgde invaller Mark Daamen voor een nieuwe Vianense voorsprong, maar opnieuw Donkers was vlak voor tijd belangrijk voor MKB: 2-2. Kroes: "Qua resultaat is het een beetje zuur."

Ravenstein komt terug
Ravenstein moest genoegen nemen met een punt tegen HBV. Via Bart Derks en Jimmy van den Elzen gaf het scorebord na zo'n 70 minuten 0-2 aan. In de slotfase kwam Ravenstein echter terug tot 2-2 en daarmee blijft het qua puntenaantal op gelijke hoogte met Vianen Vooruit en Heijen. Lars van Kan kopte de 1-2 binnen na een een voorzet van Max van Houdt. Max Suppers maakte vervolgens de 2-2 op aangeven van David Gallee. Volgens Ravenstein-trainer Peter van Orsouw werd voor rust een Ravensteinse goal ten onrechte afgekeurd.

GVV'57 pakt punt tegen Heijen
GVV'57 zorgde voor een verrassing door Heijen op 1-1 te houden. Al na twee minuten viel de openingstreffer van Tijn Wabeke, die een voorzet van Renť Reijnen een doeltreffend vervolg gaf. Tien minuten voor tijd leverde een gegeven penalty echter de gelijkmaker op.

Estria wint
Estria won in Megen met 2-3 van Ulysses. Het kwam via Sander Bisseling, Jordy Hurkens en Martijn Mulder op een 0-3 voorsprong, maar het werd nog spannend na treffers van Willem Brouwer en Paul van Lith. Estria is daardoor ook 'gewoon' titelkandidaat en volgt de top drie op korte afstand.

OKSV onderuit in Gassel
OKSV-trainer Niels Voet was teleurgesteld na afloop van het duel met Gassel. Zijn elftal verloor met 1-0 (doelpunt in de tweede helft van Nicky Hendriks. red.), maar miste zelf diverse kansen. Zelfs een enorme kans van vijf meter van de goal ging er niet in. Voet: "Ik heb een slecht gevoel aan deze wedstrijd overgehouden."

Puntje voor SIOL
De Zwaluw stelde zondag teleur door met 1-1 gelijk te spelen tegen hekkensluiter SIOL. In de eerste helft zag het er nog goed uit, toen Willem van Haren de 0-1 op het scorebord bracht. SIOL werd echter na de tweede gele kaart van De Zwaluw-speler Charlij Prijs beter. Eerst werd een doelpunt afgekeurd, maar een kwartier voor tijd was het alsnog raak: 1-1. De Zwaluw liet in de extra tijd nog wel een kans liggen op een late overwinning.

Uitslagen vijfde klasse H:
-Ulysses - Estria 2-3
-Ravenstein - HBV 2-2
-SIOL - De Zwaluw 1-1
-Maaskantse Boys - Vianen Vooruit 2-2
-GVV'57 - Heijen 1-1
-Gassel - OKSV 1-0

Stand vijfde klasse H:
1. Vianen Vooruit 15-33
2. Heijen 16-33
3. Ravenstein 16-33
4. Estria 15-29
5. De Zwaluw 16-28
6. Gassel 15-21
7. HBV 16-20
8. Maaskantse Boys 16-19
9. OKSV 16-18
10. Ulysses 17-17
11. GVV'57 16-11
12. SIOL 14-3

Belangrijke driepunter Gassel 1

Bron: Website VV Gassel

Gassel 1 heeft deze zondag de eerste competitieoverwinning in het jaar 2014 weten te behalen door in Gassel OKSV 1 met 1-0 te verslaan. In een wedstrijd waarin vooral strijdlust en hoge, lange ballen de boventoon voerden, trok de thuisploeg aan het langste eind. In de eerste helft van de wedstrijd waren er op beide helften nauwelijks gevaarlijke situaties, beide ploegen kwamen niet verder dan de rand van het strafschopsgebied. Het meest opmerkelijke feit van de eerste helft kwam op naam van de bezoekers uit Overlangel, een doelpunt van hen werd afgekeurd vanwege buitenspel. In de tweede helft werd de lijn die in de eerste helft door beide ploegen was ingezet een vervolg gegeven. Wederom werd door beide ploegen weinig gecreŽerd. In de 73e minuut was het de Gasselse formatie die toch op voorsprong kwam. Joris van Raaij ging door op een diepe bal van Ramon van der Venne. In eerste instantie werd deze pass nog onderschept door een verdediger van de bezoekers, maar wanneer deze speler de bal wil wegwerken onderschepte Joris van Raaij de bal en kon Nicky Hendriks de bal oog in oog met de doelman binnen schieten. Nicky Hendriks faalde niet en zo kwam Gassel 1 op een 1-0 voorsprong. In de slotfase waren de bezoekers nog dicht bij de gelijkmaker als hun spits van dichtbij op de kruising kopt. Aangezien de bal niet in het doel verdween bleef de voorsprong van Gassel 1 tot het einde van de wedstrijd op het bord staan. De wedstrijd zal de aanwezige toeschouwers waarschijnlijk niet lang bijblijven, maar de thuisploeg heeft wel de drie belangrijke punten binnen.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ] - [ Competitie ] - [ Beker ] - [ Topscoorders ] - [ Historie ] - [ Nieuws ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
14 aug 2022
Start seizoen selectie 2022-2023
Meer informatie Meer informatie over: Start seizoen selectie 2022-2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg