OKSV 1 - SIOL 1
Uitslag: 0-1

23 maart 2014

• 0-1 Jahjah Chukr (SIOL 1)

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt op het Sportpark t Veldje voor de confrontatie OKSV 1 - SIOL 1 onder leiding van fluitist G.A.L.M. Reijnders.

De wedstrijd OKSV 1-SIOL 1 eindigde in: 0-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen GVV'57 1 op 06 april 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5H: Heijen wint topper van zwak Ravenstein

Bron: KlikSport.nl

Heijen was zondag de grote winnaar tijdens Super Sunday in de vijfde klasse H. Het won de topper tegen Ravenstein met 4-1 en komt daardoor aan kop. Vianen Vooruit liet in de andere topper tegen Estria punten liggen (2-2.), maar blijft de ploeg met de minste verliespunten.

Ravenstein lijkt net als voorgaande jaren in de slotfase van de competitie de titel mis te lopen. Tegen Heijen leek de club uit de vestingstad in ieder geval niet op een potentieel kampioensteam. Na vier minuten was het al 1-0 door Pascal Verpoort. Nick de Valk miste na een half uur een penalty, maar na 54 minuten was het wel 2-0 door Thijs Kusters. David Gallé bracht na een uur de spanning terug, maar in de laatste tien minuten liep Heijen door René Reijnen en Martijn Custers uit naar 4-1.

Gelijkspel in Vianen
Vianen Vooruit heeft het kampioenschap nog steeds in eigen hand. Tegen Estria sleepte de ploeg van Dennis Kroes een punt in de wacht. De mannen uit Escharen waren goed op weg om drie punten mee te nemen bij de koploper. Via Johan Paters kwam het op voorsprong en na een klein uur werd het 0-2 door Sander Bisseling. Vijf minuten na de 0-2 tekende Walter Bulkens echter voor de 1-2 en tien minuten voor tijd volgde de 2-2 van Roy Daamen. Onnodig puntenverlies volgens Kroes, maar hij was blij met de veerkracht die zijn ploeg toonde. Volgende week wacht de inhaalwedstrijd tegen Ravenstein.

SIOL wint
De eerste overwinning van SIOL is een feit. Het elftal uit Katwijk was met 0-1 te sterk voor OKSV. Chukri Jahjah kroonde zich tot matchwinner. Door de nederlaag blijft OKSV onderin hangen en heeft het nog kans om te degraderen.

Belangrijke winst Maaskantse Boys
Maaskantse Boys zette een belangrijke stap richting handhaving. Aanvoerder Theon de Veer denkt nog een overwinning nodig te hebben voordat het helemaal zeker is dat MKB ook volgend seizoen in de vijfde klasse speelt. De Veer was zondag tegen Gassel ("een lastige tegenstander om tegen te voetballen", aldus De Veer) de maker van de winnende 2-1. Ploeggenoot Youri Donkers zorgde op gelukkige wijze voor de andere MKB-treffer. Zijn vrije trap werd van richting veranderd en daardoor onhoudbaar voor de Gassel-doelman. Overigens is De Veer aan zijn laatste seizoen als voetballer bezig. Ook de ervaren Youri en Jochem Donkers en Bart van Schijndel lijken te stoppen.

GVV'57 nog niet kansloos
GVV'57 blijft een kans op handhaving houden. Het gat met Ulysses is ook na dit weekend zes punten, waarbij de Gravenaren nog een wedstrijd in hebben te halen. Tegen De Zwaluw eindigde GVV'57 het duel met een 4-4 stand. Via Frank Albers (twee) en Wesley Portier kwam het op een 1-3 voorsprong, maar het bleek niet voldoende voor de winst.
Ulysses leek te gaan verliezen op bezoek bij HBV, maar in de extra tijd kwamen de Megenaren alsnog op 3-3. Ulysses nam wel een 0-2 voorsprong in Beers. Via twee keer Jeroen Bardoel gaf het scorebord na zo'n 57 minuten spelen 2-2 aan. Diezelfde Bardoel moest niet veel later richting kleedkamer vanwege zijn tweede gele kaart. Ondanks de numerieke minderheid werd het 3-2 door Feiko Heurkens.