Bart
Paul S.

Spetterende zege voor NLC'03

Bron: Brabants Dagblad

Maandag 8 maart 2004 - Lith - De kersverse fusieclub NLC'03 liet er tegen Macharen geen gras over groeien. Niels van Es opende na een kleine 20 minuten het doelpuntenfestijn. Zeven treffers volgden, waardoor Macharen met een 0-8 nederlaag huiswaarts keerde.

De hoodrollen in de wedstrijd waren weggelegd voor Sjaak Pieter van Es en Teun de Groot. De eerste scoorde vier treffers. De Groot stokte bij drie doelpunten.

OSS - OKSV versloeg gisteren DESO met maar liefst 7-0. Rogier van de Linden onderscheidde zich door de eerste drie treffers te scoren. Randy van de Haterd, Paul Zweep met twee treffers en Bart Marijnkissen maakten het zevental vol.

Velp - OVC'63 nam na een kwartier via een doelpunten van Hendriksen de leiding. SCV'58 werd in de tweede helft met de inbreng van Cees Peters sterker. De gelijkmaker van Perry Couwenberg kwam dan ook niet als een verrassing. Vijf minuten voor tijd zorgde Sander Jansen voor de winnende treffer.

Demen - SDDL won met 3-1 van SIOL, wat de vijftiende zege van het seizoen betekende. Door denederlaag van Estria liep de voorsprong op tot elf punten. SIOL nam in de eerste helft het initiatief en zag dit beloond met een doelpunt. Na de pauze trok SDDL het spel naar zich toe en stelde de zege veilig door treffers van Frank Wijnakkker, Ronald van Weijenburg en Sietse Schoffelmeer.

Haren - Estria leed in Haren tegen SBV een dure nederlaag. Binnen tien minuten was het 2-0 voor SBV door een eigen doelpunt van Estria en een benutte strafschop van Roel van de Camp. Daarna was het al Estria wat de klok sloeg dat verwoede pogingen deed om verandering in de stand te brengen. Na een dik half uur scoorde Edwin van Creij 2-1. SBV hield echter goed stand en met kunst en vliegwerk werd de zege niet meer uit handen gegeven.

Heerewaarden - GVV'57 boekte een gemakkelijke zege op Heerewaarden. Daan Labro, twee treffers, en Dave Portier zorgden voor een comfortabele 3-0 voorsprong halverwege de wedstrijd. Heerewaarden scoorde tegen door een treffer van Christian Broekmeulen. Een kwartier voor tijd bepaalde Wesley Portier met een kopbal de eindstand op 4-1.