12 oktober 2002

Waar iedereen die zich ‘s morgens meldde en rekende op SDDL werd het dankzij wat wisselingen van de KNVB Margriet waar wij op die o zo mooie zondag ochtend tegen mochten voetballen.
Toch maar vol aan de bak en zo als Big Willy het altijd roept : "Maak moeilijk" en zo begonnen we aan een lastig thuis duel.
Het eerste half uur leek het er wel op of de gehele linker kant nog niet wakker was en daar kwam ook het meeste gevaar bij hun vandaan.
Wat na ongeveer een 30 minuten resulteerde in de 0-1 gescoord door te zwak ik grijpen van onze verdediging die eigelijk tot dat moment niet slecht stond te spelen.
Kort na de 0-1 maakten ze al snel 0-2 op een erg vreemde mannier een bal die opstuitte en precies tussen de verdediger en en de keeper heen sprong en pardoes in het net belande.
0-2 achter das niet goed en het werd niet beter aangezien een van de vast waarde achterin de rots in de branding ook nog net voor rust het veld moest verlaten vanwege een enkel blessure.

Tijdens de rust werd er duidelijk gemaakt dat er meer in zit en dat we de kansjes die we krijgen ook goed moeten gaan benutten,want dan zou er misschien wel wat meer als een afgang in zitten.

Na de rust begon OKSV veel sterker aan het duel en werd meer met passie gespeeld en de kansen leken in onze richting te komen.Na een totaal mislukt schot van Bart wat er volgens mij op miraculeuze mannier toch in het doel belandde, de aansluitingstreffer hadden we vonden konden we ervoor gaan;minimaal een gelijk spel moest kunnen.
En jawel na 20 minuten in de tweede helft een strakke corner vanaf de rechterkant van het veld die zomaar ingekopt kon worden door Benny 2-2 .
Zou er misschien meer als alleen een gelijk spel inzitten,er werd nog een wissel geplaatst om het midden veld sterker te maken en met zn allen gingen we opzoek naar de 3-2 en die werd gevonden.Een prachtige solo van Bart die minimaal 7 mensen omspeelde en uiteindelijk de verre hoek vond om de bal in de goal te schieten.

Zo hielden we de 3 punten toch in eigen huis iets waar we met zn allen toch hard voor hebben gevochten een goed teken voor de rest van de wedstrijden dit seizoen