Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

OKSV D1

Wedstrijden 2002/2003

OKSV D1 - Achilles Reek D1
Uitslag: 3 - 1

23 november 2002

OKSV-trainer geeft arbiter geen hand

Bron: http://www.brabantsdagblad.nl

OKSV-trainer Jan de Beijer weigerde na afloop van de verloren wedstrijd tegen Siol (0-2) de scheidsrechter een hand te geven. Volgens De Beijer trad de arbiter in het harde duel slap op. OKSV kreeg drie gele kaarten.

Hattrick Hesemans voor matig NLC’03
Oss - NLC’03 verloor vorige week nog onverdiend van de koploper Venhorst. Gisteren werd met een matige vorm met 4-1 van DESO gewonnen. NLC kwam al na veertien minuten op achterstand. Hesemans maakte drie minuten later gelijk. Tien minuten voor rust bracht hij zijn ploeg op voorsprong. NLC speelde in die fase niet goed en was blij met de krappe voorsprong de rust in te gaan. Na rust was het opnieuw Hesemans en Niels van Es die de zege voor NLC veilig stelde.

Koploper SBV wint op het nippertje
SBV heeft concurrent Heerewaarden gisteren met 0-1 verslagen. Pas twee minuten voor het eindsignaal wist de club uit Haren het enige doelpunt te maken. Paul de Lauw mocht van de verdediging doorlopen en schoot raak.

SCV’58 wint vooral door blunders Gassel
SCV’58 won gisteren met 3-1 van Gassel. In de beginfase had SCV moeite met de lange, hoge ballen naar voren van Gassel. Door een blunder van een verdediger van Gassel, kon Sander Janssen de bal afpakken en na een lange sprint het eerste doelpunt maken. Na rust was het Stijn Mol die de laatste man aftroefde. William de Klein deed via een vrije trap nog wat terug voor de bezoekers. Daarna was het duo Janssen en Mol opnieuw trefzeker.

Macharen verliest geflatteerd van OVC
Macharen verloor gezien het spelbeeld in de eerste helft terecht, maar enigszins geflatteerd van OVC’63 (1-6). De eerste helft werd er namelijk slap gespeeld. Het stond dan ook snel 0-3. Na rust deed Arjan Liefkens wat terug voor Macharen. OVC’63-speler Hendriksen scoorde een hattrick.
OKSV-SIOL 0-2

Bron: http://www.gelderlander.nl

De wedstrijd stelde kwalitatief niet veel voor, maar de spanning vergoedde veel. In de dertiende minuut was SIOL dicht bij 0-1, maar Peter Jacobs kwam bij de tweede paal net te kort om te scoren. Hicham Khtoura, die goed op dreef was, had drie minuten later ook een prima mogelijkheid, maar zijn schot verdween hoog over. Pas in de 25ste minuut kon de SIOL-aanhang juichen. Ronnie Driessen stuurde de snelle spits Rene Kromhout diep, die vanaf de rand van de zestien uithaalde (0-1). OKSV was na rust het gevaarlijkste, maar trof geen doel. SIOL verdedigde met veel inzet de voorsprong, maar leek tegen het einde de zege toch te gaan verliezen toen doelman Josemanders onnodig uitliep. De bal rolde tergend langs de voor SIOL goede kant van de paal. In blessuretijd kon SIOL de zege veilig stellen. De ingevallen Rene Straaten stuurde in de 96ste minuut Ilgner Yamaner diep: 0-2.

Gassel loopt in Velp tegen nederlaag aan / SCV'58 - Gassel 3-1
Na een kwartier kreeg SCV meer grip op de wedstrijd. Nadat over en weer kansen waren gemist, was het na een half uur SCV dat de score kon openen. Balverlies van de laatste man van Gassel leverde een snelle uitbraak op van Sander Janssen, die vrij voor doel de bal beheerst langs de doelman schoof (1-0). In de tweede helft was er weer balverlies bij Gassel. Ditmaal was het Stijn Mol die profiteerde (2-0). Gassel zette SCV stevig onder druk en kreeg diverse kansen, maar de SCV-defensie stond als een huis. Een kwartier voor tijd werd het toch nog spannend toen William de Kleijn uit een vrije trap de achterstand verkleinde tot 2-1. Uit een Velpse counter was het even later Sander Janssen die de bal breed kon leggen op Mol die 3-1 scoorde.

© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
14 aug 2022
Start seizoen selectie 2022-2023
Meer informatie Meer informatie over: Start seizoen selectie 2022-2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg