Uitslag: 2-2

17 april 2005

Bron: Brabants Dagblad

OKSV en GVV’57 delen de punten
Overlangel - OKSV kwam tegen GVV’57 tot een 2-2 gelijkspel. De thuisploeg had in de eerste helft het initiatief en kwam via Bart Vos op voorsprong. Vlak voor rust scoorde Rene Konings voor GVV’57 de gelijkmaker. In de tweede helft werd het 1-2 door Jansen, maar OKSV bleef knokken en kwam tien minuten voor tijd op gelijke hoogte.

NLC’03 boekt zege op koploper SBV
Lith - NLC’03 ging fel van start en scoorde driemaal in het eerste half uur.
SBV kreeg een kans terug te komen, maar verzuimde na de 3-1 een strafschop te benutten. In plaats daarvan werd het 4-1 voor NLC. Door doelpunten van Van de Camp en Knipping kwam SBV nog knap terug tot 4-3.
NLC-speler Erwin Arens, die de eerste twee treffers ook al maakte, bepaalde de eindstand op 5-3.

Doelpuntenregen bij SCV’58 tegen DESO
Velp - Beide ploegen hadden niets meer te winnen in de competitie en konden dus vrijuit voetballen. Het leverde een mooi duel op, waarin het werkelijk doelpunten regende. Halverwege de wedstrijd stond het al 3-3.
Daarna bleef het lang rustig, tot de laatste tien minuten waarin de Velpenaren eenmaal het doel troffen en de Ossenaren van DESO liefst drie keer trefzeker waren, waardoor de eindstand 4-6 werd.

Nipte nederlaag OVC’63 tegen Gassel
Gassel - In de eerste helft ging de strijd gelijk op, zonder grote kansen. Kort na rust scoorde Mark Verhaar 0-1, maar binnen een minuut sloeg Gassel terug. Tien minuten voor tijd werd het 2-1, waarna OVC verwoed op jacht ging naar de gelijkmaker, maar niet verder kwam dan een afgekeurde treffer.