Rick A
Marc
Job

Wissels

45' Tymon voor Rick A
45' Perr voor Marc
45' René voor Ted
50' Ted voor Luuk

OKSV A1 gaat verder met waar het de laatste weken mee bezig was: aluminium testen, kansen om zeep helpen en punten verspelen. Ook vandaag lukte het helaas niet om meerdere punten te pakken.
Het goeie nieuws is dat er zeer weinig is weggeven en geen tegengoals zijn geïncasseerd.

In de eerste helft golfde het spel op en neer. OKSV en Achates waren aan elkaar gewaagd. Dit leidde echter tot weinig goed uitgespeelde aanvallen en kansen. En dus was de 0-0 ruststand niet zo gek. Kevin was vlak voor rust nog het dichtst bij een treffer, maar hij kopte de bal, uit een corner van Roel, op de lat.

Na rust kwam de wedstrijd wat meer los en was OKSV de ploeg die het meest creëerde en dus het meest recht op 3 punten had.

In de 57e minuut kwam OKSV goed weg, toen ongeconcentreerd verdedigingswerk niet werd afgestraft en Achates de paal raakte.
Daarna nam OKSV het initiatief in handen. Ted kreeg na een uur een 100% kans , maar hij schoot de bal oog-in-oog met de keeper rakelings naast. Een minuut later was het Roel die vanaf rand 16 de bal richting de bovenhoek stuurde, maar de Ottersumse keeper ranselde de bal uit het doel.
In de 75e minuut was het Roel die voor de tweede keer van zich deed spreken. Na een kort solo schoot hij de opstuitende bal met en boog over de doelman, maar hij trof de onderkant van de lat. Een perfecte actie, die zeker meer had verdiend.
Twee minuten daarna was het (wederom) Roel die de kans kreeg om de score te openen. Maar hij strandde in een 1-1-situatie op de doelman.

Kort daarop dreigde hetzelfde scenario als tegen Vorstenbosch, Estria en HBV. Want als je ze er zelf niet inschiet, dan is de kans groot dat je het deksel op de neus krijgt. Een minuut of 12 voor tijd kreeg Achates zijn 2e grote kans van de wedstrijd. Maar Sjoerd verkleinde uitstekend zijn doel en voorkwam op die manier een onverdiende achterstand.

OKSV bleef daarna op jacht naar de 1-0. Echte kansen waren er niet meer, maar toch had OKSV in de slotminuut nog de beste mogelijkheid.
Het kreeg een vrije trap op een meter of 18, links wat het midden. Ted ontfermde zich over de bal en schoot 'm........... op de paal (waar anders!) en bracht daarmee het 'aluminiumtotaal' op drie.

En zo eindigde de wedstrijd in 0-0 en voelde OKSV zich ondanks, het eerste punt na de winterstop, toch de verliezer. Hopelijk gaan we nog wat wedstrijden spelen waarin we de ballen er wel inschieten.

De wedstrijd OKSV A1-RKOSV Achates A1 eindigde in: 0-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV A1 wordt gespeeld thuis tegen Vitesse'08 A1 op 10 april 2010. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.