Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

OKSV A1

Wedstrijden 2009/2010

Vorstenbossche Boys A1 - OKSV A1
Uitslag: 1-0

26 september 2009 - Van onze verslaggever Jeroen

Opstelling OKSV A1 (4-3-3)

Sjoerd
Luuk
Jasper
Ted
Rick B
Tymon
Perr
Rick R
Job
Erwin
Roel

Wissels

René voor Ted
Rick A voor Job
Kevin voor Tymon

Doelpuntenmakers

72' 1-0

Wedstrijdverslag

OKSV A1 maakt zéér slechte beurt in uitermate teleurstellende wedstrijd.

De grafstemming in de kleedkamer was veelzeggend.
De teleurstelling over de (collectief!!) geleverde wanprestatie was enorm.
Verliezen kan, zelfs tegen een nummer laatst, maar de manier waarop....

De uitvoering was vandaag ver onder de maat. Op de inzet was weinig tot niets aan te merken, maar het spel in balbezit was zo slordig, dat de OKSV-spelers elkaar het voetballen onmogelijk maakten. Bijna iedereen liep onder zijn niveau te prutsen.
Vorstenbosch maakte het ons ook wel lastig, maar wij gingen mee in hun opportunistische spelletje en vergaten te voetballen. En als we vergeten te voetballen, zijn we een erg kwetsbare ploeg.

In het begin van de wedstrijd kregen we een paar halve kansen, toen Rick R en Ted met schoten van afstand de keeper handenvol werk bezorgden.
Er werd goed druk gezet, waardoor de onzekere achterhoede van Vorstenbosch een paar keer in de problemen kwam. En ook tactisch stond het goed.
In de 26e minuut had Erwin de eerste grote kans, maar zijn kopbal werd door de keeper tot corner verwerkt. Uit deze corner was het vervolgens Luuk die kon inkoppen, maar zijn inzet werd van de doellijn gehaald.
Daarna kwam Vorstenbosch langzaam maar zeker beter in de wedstrijd. Het positiespel van OKSV was matig en men leed steeds meer balverlies, omdat er foute keuzes werden gemaakt (vaak de lange, onnauwkeurige bal, te weinig combinatiespel over de flanken, te veel van hetzelfde).
In de laatste fase van de eerste helft had Vorstenbosch een veldoverwicht en OKSV mocht van geluk spreken dat de tegenstander, in de 42e minuut, één van de schaarse mogelijkheden liet liggen, nadat er slecht was uitverdedigd.
Rust: 0-0
De tweede helft was, ondanks besproken aandachtspunten, over het algemeen nog slechter dan de eerste helft. Vorstenbosch zat er nog feller op en dwong OKSV tot het maken van nog meer fouten.
Ondanks verwoede pogingen, slaagde OKSV er niet in om de wedstrijd naar de hand te zetten en goed opgezette aanvallen uit te voeren.
Te veel spelers zakten, zoals het zo mooi heet, door hun eigen ondergrens.
Dat Vorstenbosch een kleine 20 minuten voor tijd op voorsprong kwam, was iets wat zich in de minuten daarvoor al had aangekondigd. Er werd niet kort genoeg gedekt, waardoor een aanvaller van Vorstenbosch, zelfs met twee verdedigers in de buurt (en da's te ver weg), in de korte hoek kon scoren.
En al met al moeten we zeggen dat er aan het eind niet zo gek veel op de overwinning viel af te dingen.

Conclusie: een wedstrijd om héél snel te vergeten. Het is jammer dat juiste deze wedstrijd is verloren. Te meer omdat we de punten in de strijd om handhaving hard nodig hebben en dan is winnen tegen een eventuele concurrent ontzettend belangrijk.

Volgende week komt koploper Estria naar 't Veldje.
Het lijkt me stug dat we dan weer zo gaan lopen klooien.De wedstrijd Vorstenbossche Boys A1-OKSV A1 eindigde in: 1-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV A1 wordt gespeeld thuis tegen Estria A1 op 3 oktober 2009. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
16 dec 2022
OKSV Quizavond 2022
Meer informatie Meer informatie over: OKSV Quizavond 2022
30 dec 2022 - 20:00
Contactavond OKSV 2022
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2022
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg