2-1 Nulandia 1
2-2 Nulandia 1
2-3 Nulandia 1
3-3 Niek

6e klasser OKSV heeft vanavond met 3-3 gelijk gespeeld tegen 2e klasser Nulandia 1. Deze wedstrijd werd ingehaald aangezien OKSV afgelopen weekend zijn 60 jarig jubileum vierde.

OKSV kan in de eerste helft snel op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Rogier en Joachim. Met deze stand werd ook gerust. Na de rust draaide Nulandia de stand om naar 2-3. Uiteindelijk scoorde Niek toch nog de 3-3 voor OKSV. Een zeer verdiende uitslag die ook nog positiever had kunnen uitvallen. Hiermee gaf het OKSV een schitterend cadeau voor het 60 jarig jubileum.

Al met al had Nulandia een hele zware wedstrijd tegen het eerste elftal uit Overlangel. De trainer van de ploeg uit Nuland had namelijk verwacht dat zijn ploeg wel met minimaal 0-15 zou gaan winnen.

De wedstrijd OKSV 1-Nulandia 1 eindigde dus uiteindelijk in: 3-3.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen FC de Rakt 1 op 6 september 2009.