32´1-5 Johan
54´1-6 Johan
59´1-7 Rick
74´1-8 Niek

Vier doelpuntenmakers scoren ieder 2 maal, maar een gevoel van onvrede overheerst na de 1-8 overwinning op Herpinia A2.

Het begint zo langzamerhand een eentonig verhaal te worden.....
Het winnen van wedstrijden is geen probleem,
We geven vroeg in de wedstrijd een doelpunt weg,
We scoren meteen daarna tegen,
Geconcentreerd verdedigen en scherp zijn in de afronding is soms lastig.

Deze opsomming geeft in het kort het verloop van de wedstrijd van vandaag weer. De wind, de fysiek sterke opponent, maar vooral wijzelf waren vandaag onze voornaamste tegenstander.
Vooral in de eerste helft hadden we met de drie genoemde factoren te maken. We waren de betere ploeg, maar Herpinia maakte het ons lastig door stug te verdedigen en er af en toe gevaarlijk uit te komen. Er waren voldoende goede aanvallen van onze kant en we schiepen voldoende kansen om een grotere marge bij rust (1-5) te hebben, maar we kwamen ook een paar keer goed weg, omdat Herpinia het met de wind in de rug soms van afstand probeerde.
Na rust was het eenrichtingsverkeer en hadden we de zaken organisatorisch wat beter voor elkaar, maar nu werd er ontzettend slordig omgesprongen met de handenvol kansen die we kregen. Dit tot frustratie van de spitsen die er te vaak niet in slaagden om goede aanvallen simpel en overtuigend af te ronden. Daardoor kreeg de keeper van Herpinia alle kans lekker in de wedstrijd te groeien. De 1-6 (fantastische aanval via Erwin en Rick) en 1-8 (kopbal) waren prima goals, maar het was een fletse afspiegeling van de werkelijke verhoudingen.
Volgende week spelen we in de tweede bekerronde tegen de A1 Vitesse 08 uit Gennep. Een wedstrijd waar we, op zeker, vol aan de bak moeten.

De wedstrijd Herpinia A2-OKSV A1 eindigde in: 1-8.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV A1 wordt gespeeld uit tegen Vitesse'08 A1 op 11 oktober 2008. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.