Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

OKSV C1

Wedstrijden 2006/2007

OKSV C1 - Constantia C1
Uitslag: 1-4

24 maart 2007

Blessures en ziekte teisteren B en C elftallen!

Blessures en ziekte hebben afgelopen zaterdag hun tol geist. Personele problemen binnen het eigen elftal, maar k bij het B-elftal hebben ervoor gezorgd dat OKSV C1 met maar liefst 6 spelers die in de D (mogen) spelen, moest aantreden tegen de C1 van Constantia, met daarin 9 spelers die volgend jaar in de B spelen, om aan te geven dat er nogal wat verschil in lengte, kilos en dus kracht zat.

Met deze gegevens in ons achterhoofd, wisten we dat het een zware klus zou worden.
Dat vermoeden werd bevestigd toen we na 2 minuten al met 0-1 achter kwamen. Geklungel in de achterhoede werd meteen afgestraft. Een alles behalve prettig begin.
Maar daarna knokte OKSV zich terug in de wedstrijd. De lucky goal (7e minuut, vanaf de middenlijn geschoten!!) van Roel was een goeie opsteker!
Constantia had daarna, logischerwijs, het meeste balbezit. Maar omdat iedereen keihard werkte werden ze niet echt gevaarlijk. Datzelfde gold overigens ook voor ons, maar dat was niet zo erg. We konden de boel aardig tegenhouden en waren soms gevaarlijk in de counter.

De 1-1- ruststand was dan ook een prima uitgangspositie voor de 2e helft, we hadden nog steeds iets om voor te vechten!

Maar in de tweede helft namen de krachten bij de meeste jonge jongens zienderogen af. Het werd steeds moeilijker om in balbezit te komen en te blijven. Roel had in de 44e minuut nog een kans op 2-1, maar de bal ging er niet in. Daarna werd Constantia steeds gevaarlijker, met name met schoten van afstand. De druk op de achterhoede werd groter en groter.
Dat we in de laatste 9 minuten van de wedstrijd nog 3 doelpunten tegen kregen had alles te maken met het gebrek aan kracht en ook met het risico dat we na de 1-2 namen.

Alle jongens verdien een vet compliment voor de inzet en strijdlust die getoond is. Het is erg zuur wanneer je jezelf helemaal leeg knokt, zonder dat daar een beloning tegenover staat. Maar goed, niets aan te doen. Dat zijn zaken waar je als kleine club soms mee te maken hebt. Toch fijn dat we elkaar op die manier kunnen helpen!

Volgende week spelen we uit tegen de hooggeplaatste C2 van JVC. Een mooie reden om er weer eens flink tegenaan te gaan!!
De competitiewedstrijd OKSV C1 - Constantia C1 stond om 14:30 uur op het programma. De wedstrijd werd gespeeld op het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel.

De wedstrijd OKSV C1-Constantia C1 eindigde in: 1-4.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV C1 wordt gespeeld uit tegen JVC Cuijk C2 op 31 maart 2007. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
14 aug 2022
Start seizoen selectie 2022-2023
Meer informatie Meer informatie over: Start seizoen selectie 2022-2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg