Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

OKSV C1

Wedstrijden 2006/2007

Gassel C1 - OKSV C1
Uitslag: 2-8

2 september 2006 - Van onze verslaggever Jeroen Ermers

Na de 3 overwinningen in de beker, is ook de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen met ruime cijfers gewonnen. Maar net zoals tijdens de vorige wedstrijden, was de tegenstand nogal ‘mager’ en hebben we grote delen van de wedstrijd niet goed gespeeld. M.a.w. de score is slechts een fletse afspiegeling van de daadwerkelijke krachtenverhouding.

Na 4 minuten stond de 0-1 al op het bord. “Bijna topscorer” Roel ronde een combinatie met René goed af. Een klein kwartier en een heleboel gemiste kansen later, scoorde nieuwkomer Jonathan zijn eerste doelpunt. Hij reageerde attent op een door Roel ingeschoten bal, die terugkwam van de keeper. In de 21e minuut werd het 0-3. Kevin had een mooi lobje in huis, waarmee hij een voorzet van Erwin in het net deed belanden. Erwin zelf benutte in de 29e minuut een door hemzelf versierde(?) penalty. En Roel gooide er vlak voor rust nog een fraaie solo uit, die hij ook nog eens doel trof. Ruststand 0-5.

In de rust met name gesproken over het positiespel. Wanneer we dit nog beter zouden doen, zouden we het onszelf nog makkelijker moeten kunnen maken, maar …..

Het pakte na rust allemaal iets anders uit. Gassel had besloten om na rust (nog meer dan voor rust) de ballen naar voren te ‘hengsten’ om daarmee de druk van de ketel te halen en misschien (met wat geluk), nog eens aanvallend wat te bewerkstelligen. Iets wat ze voor rust totaal niet was gelukt. Zo kon het gebeuren dat in de 39e minuut, de eerste de beste ‘ram’ naar voren een doelpunt werd. Daarna werd er door ons een periode matig gespeeld. We gingen meedoen met het beroerde spel van de tegenstander en van goed positiespel was absoluut geen sprake. Roel scoorde in de 47e minuut de 1-6. Maar in de 56e minuut was het Gassel dat op identieke wijze (‘ram’ naar voren) scoorde. Daarmee scoorden ze 100%, want elke kans had een doelpunt opgeleverd. Dit tot frustratie van Frank die erop was gebrand vandaag de ‘nul’ te houden. Maar hij was bij beide doelpunten kansloos.

Uiteindelijk wist “helemaal topscorer” Roel nog 2 maal het net te vinden, waardoor we de wedstrijd nog enigszins fatsoenlijk afsloten.

Kortom, we zijn met een 8-2 overwinning goed begonnen, maar qua spel moet en kan het allemaal beter. Dus woensdagavond weer lekker trainen en zaterdag staat de derby tegen SDDL op het programma. Tot dan!

Voorbeschouwing

Voor deze wedstrijd was ook een voorbeschouwing gemaakt.

Bekijk de voorbeschouwing

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
08 dec 2023 - 19:30
OKSV Quizavond 2023
Meer informatie Meer informatie over: OKSV Quizavond 2023
29 dec 2023 - 20:00
Contactavond OKSV 2023
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg