1-0 Joost van Mook (Maaskantse Boys 1 (ed.))
2-3 Niels Verboven (Maaskantse Boys 1)
2-4 Laurens West­broek (Maaskantse Boys 1)

Gele kaarten

Paul Sweep, Vincent Spaan

De start van de wedstrijd kende 2 ploegen die teruggetrokken speelden en het initiatief aan de ander lieten. Er ontsonden in de beginfase nauwelijks kansen voor beide doelen. Gaandeweg de 1e helft kreeg OKSV iets meer grip op het middenveld. Door het ontbreken van een goede eindpass was het nog niet mogelijk om de keeper van Maaskant te testen.
De laaste 10 minuten kregen we toch enkele kansen, helaas miste Paul toen hij oog in oog stond met de Maaskantse doelman. Het geluk stond echter aan onze kant toen net voor het rustsignaal een bal ongelukkig in het eigen doel werd getrapt.
Gezien het wedstrijdbeeld niet eens onverdiend.

De eerste helft was er goed en compact gespeeld en stond de verdediging goed. Nadat meteen na de rust Rogier de 2-0 had binnen geknikt uit een loepzuivere voorzet van Bart Vos leek het allemaal goed te komen voor OKSV. Na de 2-0 kregen we zelfs meteen de kans op 3-0 maar helaas nam onze spits de verkeerde beslissing door de bal op goal te schieten en niet terug te leggen .

Daarna ging het helemaal mis voor OKSV. Maaskantse Boys zette alles op alles en scoorde eigenlijk meteen na de 2-0 de 2-1 na een actie van hun spits. Binnen 5 minuten was het al weer gelijk toen de bal op de stip ging. Ik vond het een beetje een twijfelachtige penalty. (van de overigings goed fluitende 19 jarige scheidsrechter)

Na deze tegenslagen verwerkt te hebben werd er weer redelijk gevoetbald en zat een overwinning er nog wel in voor ons. Helaas werd de wedstrijd eigenlijk door ons zelf beslist, enkele fouten achterin leverden gevaarlijke situaties op en Maaskantse Boys profiteerden hiervan door de 2-3 en 2-4 te maken.

Tja wat te zeggen: geen loon naar werken!! Gezien de arbeid die de afgelopen tijd is geleverd hadden we minstens een puntje verdient. Er was in ieder geval een duidelijke verbetering zichtbaar en dat geeft hoop voor de toekomst. Het is wel duidelijk dat we nog moeten wennen in de 5e klasse, maar als de verbetering bij de spelers door blijft zetten moet het lukken om ons te handhaven in deze klasse!!!!!!

OKSV - Maaskantse Boys 2-4 (1-0)
Ook OKSV staat dit seizoen nog op nul punten. De promovendus verloor de eerste wedstrijd nog kansloos met 1-8 van Ravenstein, maar liet zien toch een ploeg met mogelijkhe­den te zijn. "We hebben hard gewerkt om goed aan de start te komen", concludeerde OKSV-elftalbegeleider Paul van de Burgt. Dat harde werken le­verde succes op, want na vijftig minuten stond er een 2-0 voor­sprong op de borden. Voor rust schoot Joost van Mook ongeluk­kig in eigen doel, waarna Ro­gier van der Linden de score uit­breidde.
Maaskantse Boys schrok wak­ker van de achterstand en zocht volop de aanval. Met een spits als Jochem Donkers in de ploeg kan dat. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij met twee doelpunten beide ploegen op gelijke hoogte bracht. Niels Verboven en Laurens West­broek bezorgden met hun doel­punt OKSV zelfs een flinke ka­ter. Van de Burgt: "Jammer dat we verloren hebben, maar we kunnen met vertrouwen voor­uit kijken."

Vorstenbossche Boys - Ulysses 1-0 (0-0)
Ulysses is na drie wed­strijden spelen nog steeds hek­kensluiter. Ook op bezoek bij Vorstenbossche Boys slaagde de Megenaren er niet in een punt te pakken. Kansen waren er over en weer, maar de scherpte ontbrak bij beide ploe­gen. De enige treffer van de middag kwam op naam van Erik van der Wijst, die op prach­tige wijze via de binnenkant van de paal binnenkopte.

Avesteijn - Ruwaard 3-3 (0-0)
De spelers van beide ploegen le­ken het weekeinde nog in de benen te voelen. Voor rust was er dan ook weinig te beleven, maar dat beeld veranderde vol­komen na rust. Ruwaard zag Ties van der Heijden en Roy Wijlaars Avesteijn op 2-0 zet­ten, maar kwam door Patrick van Asperen en Rajeshwar Bho­la vliegensvlug op gelijke hoog­te. Van der Heijden zette Aves­teijn wederom op voorsprong, maar de talentvolle Stijn van Vugt antwoordde met een knap tegendoelpunt.

WHV - FC Schadewijk 2-5 (1-2)
FC Schadewijk lijkt de goede vorm te hebben gevonden. Na een wisselvallige seizoensope­ning pakten de Ossenaren nu een overwinning. WHV kreeg met 2-5 klop. Rens van de Heu­vel (2), Davy van der Lee (2) en Gerard Quekel waren trefze­ker, terwijl bij de thuisploeg al­leen Martijn van Pinxteren en Mark Wonders het net wisten te vinden.

Ravenstein - Boskant 4-0 (0-0)
Boskant staat weer met beide benen op de grond. De ploeg die door velen wordt genoemd als titelkandidaat, kreeg in en tegen Ravenstein met 4-0 op de broek. Met rust stond de bril­stand nog op de borden, maar in de tweede helft liep de club uit het vestingstadje door doel­punten van Gijs van de Broek (2), Frank Waijers en Aram Brouwer uit naar een knappe overwinning.

NLC’03 - DESO:
DESO is door de KNVB per direct uit de com­petitie gehaald.

Vandaag werd er afgetrapt voor de wedstrijd OKSV 1 - Maaskantse Boys 1.

De wedstrijd OKSV 1-Maaskantse Boys 1 eindigde in: 2-4.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen FC Schadewijk 1 op 24 september 2006. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.