Logo OKSV

Ulysses 1 - OKSV 1 (1-1)

8 oktober 2006

Doelpuntenmakers:

0-1 John (pen.)
1-1 Pierre Seelen (Ulysses 1)

Gele kaarten:

Bart

Wedstrijdverslag:

OKSV 1 heeft vandaag een uitwedstrijd afgewerkt tegen Ulysses 1. De wedstrijd werd gespeeld om 14:30 uur en was onder leiding van scheidsrechter A. van Ham. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Sportpark Den Heuvel in Megen.

De wedstrijd Ulysses 1-OKSV 1 eindigde in: 1-1.Uitslagen:
Ulysses 1-OKSV 11-1
Vorstenbossche Boys 1-WHV 13-1
Ruwaard 1-NLC'03 10-1
Boskant 1-Avesteyn 13-0
FC Schadewijk 1-Ravenstein 14-1


Stand:
-ElftalGPDP
1.Vorstenbossche Boys 1613+4
2.FC Schadewijk 1611+5
3.Boskant 1510+3
4.NLC'03 1510+2
5.Avesteyn 168+1
6.Ruwaard 1670
7.Ravenstein 156+5
8.Maaskantse Boys 156-1
9.WHV 156-2
10.OKSV 154-9
11.Ulysses 164-8
12.DESO 1000Ulysses en OKSV hebben niks aan punt

Bron: Brabants Dagblad

Ulysses en OKSV blijven onder aan de ranglijst van de vijfde klasse bungelen. In Megen kwamen beide ploegen in een matige wedstrijd niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Vorstenbossche Boys blijft koploper. De ploeg stuurde WHV met een 3-1 nederlaag naar huis.

Ulysses - OKSV 1-1 (0-1)
Beide ploegen waren met drie punten hekkensluiter en hadden een overwinning nodig om enigszins aansluiting te krijgen bij de middenmoot. OKSV boekte vorige week de eerste overwinning tegen Ruwaard (2-0) en nam op het veld in Megen door een doelpunt van John Voet brutaal de leiding. De thuisploeg ging op zoek naar de gelijkmaker, maar de verdediging van OKSV gaf weinig weg.

Toch mocht het thuispubliek juichen, toen Pierre Seelen uit een voorzet snoeihard binnenkopte. Maurice van Heesch was vlak voor tijd nog dichtbij de 2-1, maar zijn inzet ging net naast het doel van OKSV.

Vorstenbossche Boys - WHV 3-1 (0-0)
Vorstenbossche Boys blijft koploper in de vijfde klasse. Thuis tegen WHV werd er lange tijd niet gescoord, maar de thuisploeg beschikte over de langste adem.

Erik van der Wijst ontsnapte na ruim een uur spelen aan de aandacht van zijn bewaker en tekende voor de openingstreffer. Nog geen vijf minuten later breidde Ronald Bijl de score uit, maar Mark Wonders antwoordde snel met een tegendoelpunt.
Het was wederom Bijl die gevaarlijk opdook voor het doel van WHV en met zijn tweede treffer de wedstrijd besliste.

Boskant - Avesteyn 3-0 (1-0)
Boskant blijft in het spoor van koploper Vorstenbossche Boys. De individuele klasse van Roel Brans en Erik Franc leidde tot een 3-0 overwinning. Brans kapte in de beginfase twee man uit en liet de doelman kansloos met een geplaatst schot. Invaller Erik Franc bedankte zijn trainer voor zijn invalbeurt door in de slotfase twee doelpunten te maken.

Ruwaard - NLC'03 0-1 (0-0)
Stevy Broekhoff hoopt de thuiswedstrijd tegen NLC03 zo snel mogelijk te vergeten. De verdediger zorgde vlak na de pauze met een eigen doelpunt voor de enige treffer van de wedstrijd. Broekhoff wilde de bal wegwerken uit zijn eigen doelgebied, maar raakte de bal totaal verkeerd waardoor hij zijn eigen doelman kansloot liet.

FC Schadewijk - Ravenstein 4-1 (2-1)
Op het eerste gezicht wijst de 4-1 overwinning erop dat FC Schadewijk gisteren een eenvoudig middagje had. Het tegendeel was waar, want tegenstander Ravenstein was zeker niet de mindere van de Ossenaren. Vanaf de aftrap ging Ravenstein in de aanval. Serkan Cagatay bracht na een scrimmage zijn ploeg op voorsprong. En minuut voor rust mocht Mike de Louw net buiten de zestien een vrije trap nemen en hij joeg de bal snoeihard tegen de touwen. Pieter Tholen zette na een vloeiende aanval de 2-1 op het bord. De club bleef geloven in een gelijkspel, maar tien minuten voor tijd besliste Rens van de Heuvel het duel. Martijn Kettenis tekende een minuut later zelfs nog voor de 4-1 eindstand


Foto Chris van Cromvoirt

Spelfragment uit Ulysses - OKSV (1-1): Nick Beck (r) van de thuisploeg schiet de bal weg voor de neus van Rogier van der Linden.

(Noot internetredactie: Het is Jochem ipv Rogier)

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2019 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps