0-2 Van de Camp (38. - Ulysses 1)
1-2 John Voet (48. penalty - OKSV 1)
1-3 Derks (81. - Ulysses 1)
1-4 Oele (87. - Ulysses 1)

De competitiewedstrijd OKSV 1 - Ulysses 1 stond om 14:30 uur op het programma. Deze wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter H.C.G. Bukkems. De wedstrijd werd gespeeld op het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel.

De wedstrijd OKSV 1-Ulysses 1 eindigde in: 1-4.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen Vorstenbossche Boys 1 op 1 april 2007. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

Alleen wonder kan OKSV nog helpen

Bron: Brabants Dagblad

OVERLANGEL - OKSV lijkt degradatie naar de zesde klasse niet meer te kunnen ontlopen. Concurrent Ulysses bleek gistermiddag met 1- 4 te sterk. Remy van de Camp was de grote man aan de kant van de bezoekers. Met twee doelpunten zorgde hij voor de 0-2 ruststand. OKSV kwam vlak na rust via een benutte penalty van John Voet terug in de wedstrijd. Na de tweede gele kaart van Paul Sweep was de pijp echter leeg.

NLC’ 03 weet niet te winnen van Ruwaard

LITH - In beide helften zagen de toeschouwers hetzelfde beeld. Ruwaard was in de eerste twintig minuten van beide helften de betere ploeg, waarna NLC'03 het veldoverwicht nam. Na twintig minuten spelen kwamen de Ossenaren op voorsprong. Niels Sterken gaf voor, waarna de bal door een NLC'03-verdediger in eigen doel werd geschoten. NLC'03 zette daarna aan en kwam op gelijke hoogte via Sjaak-Pieter van Es. Na rust scoorden Sterken en Van Es.

FC Schadewijk wint na stormachtig begin: 1-4

RAVENSTEIN - De wedstrijd tussen Ravenstein en FC Schadewijk was nog geen tien minuten oud, toen er al een 0-3 stand op de borden stond. De verdedigers van de thuisploeg stonden te slapen en zagen Gadim Telli, Rens van de Heuvel en Davy van der Lee de Ossenaren op een comfortabele voorsprong zetten. Ravenstein schrok wakker en kwam na een kwartier spelen terug via Niels Ceelen. Stefan Veld maakte echter snel de 1-4.