Logo OKSV

OKSV 1 - Vianen Vooruit 1 (4-0)

18 mei 2006

Van onze verslaggever paul van de burgt :

Voorbeschouwing:

In de competitie hebben we 2x verloren van Vianen. Als lichtpuntje geldt daarbij dat we daarbij niet compleet waren. Vandaag zijn we op oorlogssterkte. Dit betekent ook dat wederom een vaste basisspeler op de bank moet plaatsnemen. Vandaag was de Thomas

Opstelling OKSV 1 (1-3-4-2):

Arno
Jochem
Jeroen
Joan
Ferry
Bart
John
Dirk-Jan
Jean-Paul
Rogier
Paul

Wissels:

60 min Thomas voor Joan
66 min Vincent voor Jean-Paul
75 min Arjen voor Rogier

Doelpuntenmakers:

25 min 1-0 John
35 min 2-0 Rogier
53 min 3-0 Paul
59 min 4-0 Paul

Wedstrijdverslag:

Gezien het resulstaat van vorige week tegen SBV was er voor ons geen reden om terughoudend te starten tegen Vianen. Vanaf het eerste fluitsignaal werd er gestreden en dat leverde meteen enkele kansjes op.

Na ongeveer 10 minuten verloren we de grip op Vianen mede doordat er helemaal achterin wat onzekerheden waren. Vianen was een kwartierje de betere ploeg en kregen enkele kansen om de score te openen. Het was wel duidelijk dat dit Vianen geen schim was van het Vianen waar we in de competitie tegen speelden, de gasten maakten een wat uitgebluste indruk.

De wedstrijd kantelde helemaal toen good old Johnnie Voet met het hoofd de bal medogenloos tegen het netje joeg. Vanaf dat moment waren we los en kwamen we eigenlijk niet meer in de problemen.

Gezien het resultaat van vorige week zou het mooi zijn als we met 3 doelpunten verschil zouden winnen omdat we dan aan een gelijkspel voldoende hebben om te promoveren. Nou die doelpunten kwamen er. Nog voor de rust was Rogier attent op een voorzet een tikte van dichtbij de 2-0 binnen.

Vianen ging achterin 1 op 1 spelen en zette alles op alles. Het kwartiertje van Paul was nu aangebroken. Vianen moest wel aandringen en Paulus kon enkele malen alleen op de keeper afstormen en scoorde zeer beheerst 2 fraaie doelpunten. Na deze doelpunten werden met het oog op zondag enkele wissels uitgevoerd door de trainer en kabbelde de wedstrijd naar het einde.

Gezegd mag ook dat alle 3 de wissels zeer goed invielen en hiermee de basisspelers op scherp hebben gezet.

Aanstaande zondag moet het dan gebeuren, bij winst of gelijkspel is de promotie in feit. Wij hopen op veel steun van onze supporters, tot zondag in Haren!!!!!!!!!!!!!!!!!!De nacompetitiewedstrijd OKSV 1 - Vianen Vooruit 1 stond deze avond op het programma.

De wedstrijd OKSV 1-Vianen Vooruit 1 eindigde in: 4-0.


OKSV - Vianen Vooruit 4-0 (2-0)

Bron: http://www.brabantsdagblad.nl/

SBV en OKSV gaan aanstaande zondag bepalen wie er promoveert naar de vijfde klasse. De ploeg uit Overlangel rekende namelijk eenvoudig af met Vianen Vooruit. Voet, Van de Linden en twee keer Zweep zorgden voor de 4-0 overwinning.

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps