14 min. 1-1
27 min. 2-1
56 min. 3-1

Matig spelend OKSV doet zichzelf ernstig tekort.

Geheel in de stijl van vorige week werd er goed begonnen. Voordat Perr (voorzet Roel) in de 11e minuut de score opende, had Rick R al een prima mogelijkheid laten liggen. Er werd goed gecombineerd en duels werden gewonnen, waardoor de tegenstander niet gevaarlijk kon worden.
Het was dan ook zuur dat we 3 minuten later een doelpunt tegen kregen. De makkelijk gegeven vrije trap na aangschoten hands, werd eenvoudig binnen geschoten.
Daarna bleef OKSV de veruit betere ploeg en kreeg volop kansen. Dat Udi in de 27e minuut, na mistasten van onze laatste man, op voorsprong kwam met de (echt waar!) 2e bal op goal, was zwaar tegen de verhouding in, maar wel een feit. Daarna, tot aan de rust, was OKSV de kluts kwijt. Er werd slordig gespeeld en te veel duels werden verloren, waardoor we met een 2-1 achterstand en met de pest in ons lijf, gingen rusten. Maar met slechts één doelpunt achterstand was er nog helemaal niets verloren.
In de rust duidelijke afspraken gemaakt over hoe we de 2e helft moesten gaan proberen het tij te keren.
Wederom was de start goed. Roel werd door maar liefst 2 verdedigers tegen de vlakte gewerkt, waar hij anders alleen op de keeper was afgegaan. En in een stituatie waarbij Perr binnen de 16 werd gevloerd, gaf de scheidsrechter een indirecte vrije trap, i.p.v. een strafschop.
Naar mate de tijd verstreek en een doelpunt uitbleef, nam bij Udi het geloof toe en werd bij OKSV het geloof (en daardoor het voetbal) minder. Er werd meer risico genomen door achterin 1 op 1 te gaan spelen, waardoor Udi de ruimte kreeg om te counteren. Daar gingen ze goed mee om, want uit de 2 kansen die ze na rust hebben gehad, wisten ze nog 1 keer te scoren.
Het is daarom logisch dat er na het fluitsignaal een gigantisch gevoel van onvrede heerste bij de spelers van OKSV. De grafstemming na afloop in de kleedkamer zei alles over de wedstrijd. Iedereen was er behoorlijk ziek van. Dit was de 2e wedstrijd na de winterstop die we op een dergelijke manier hebben weggeven.
Rest dus niets anders dan volgende week tegen kampioenskandidaat DAW proberen de draad weer op te pikken, om het over het algemeen prima seizoen, een goed einde te geven. We hopen uiteraard weer op veel publiek.

De wedstrijd UDI'19/Beter Bed C5-OKSV C1 eindigde in: 3-1.