0-4
1-4 Erwin
1-5

Zwakke eerste helft breekt C1 op.

Een povere eerste helft heeft ervoor gezorgd dat de wedstrijd, tegen een voetballend en fysiek sterke tegenstander, na 35 minuten al beslist was.
In de eerste helft ging er nogal wat mis. We waren niet scherp genoeg in de duels en gingen erg slordig om met balbezit, waardoor we moeite hadden om onder de druk uit te komen.
Dat we met een 0-3 achterstand gingen rusten, was misschien ietsje geflatteerd, maar zeker niet onverdiend. We kwamen, in grote delen van de wedstrijd, simpelweg tekort.
In de rust afgesproken om 'net te doen of we gek waren'. Wat zoveel wou zeggen als, dat we gingen doen alsof er nog vanalles te halen was.
Dit lukte wonderwel!!
Er werd een véél scherper verdedigd (compliment voor m.n. de verdedigers!) en véél zorgvuldiger gecombineerd (compliment voor de hele ploeg!). M.a.w. alles wat er in de eerste helft misging, ging nu stukken beter! Daardoor gaven we weinig weg, kregen zelf een paar goede kansen en waren we een groot gedeelte van de tweede helft de betere ploeg. Dat Erwin slechts 1x wist te scoren was in dat opzicht jammer. We hadden zeker meer verdiend!
Volgende week spelen we om 13.00 uur de derby tegen Ravenstein C1. Dit zal opnieuw geen makkelijke pot worden, maar wanneer we net zo spelen als de 2e helft tegen OSS, hebben we zeker kansen. Tot dan!