Logo OKSV

OKSV C1 - OSS'20 C2 (1-5)

1 april 2006

Van onze verslaggever jeroen :

Voorbeschouwing:

Met de nog weken afwezige Luuk in de ziekenboeg, moesten we het opnemen tegen de C2 van OSS. Benieuwd of we een 5e overwinning op rij konden boeken.

Opstelling OKSV C1 (4-3-3):

Frank
Niek
René
Ted
Rick
Jasper
Perr
Rick R
Tymon
Roel
Job

Wissels:

Cas voor René
Erwin voor Perr

Doelpuntenmakers:

0-1
0-2
0-3
0-4
1-4 Erwin
1-5

Wedstrijdverslag:

Zwakke eerste helft breekt C1 op.

Een povere eerste helft heeft ervoor gezorgd dat de wedstrijd, tegen een voetballend en fysiek sterke tegenstander, na 35 minuten al beslist was.
In de eerste helft ging er nogal wat mis. We waren niet scherp genoeg in de duels en gingen erg slordig om met balbezit, waardoor we moeite hadden om onder de druk uit te komen.
Dat we met een 0-3 achterstand gingen rusten, was misschien ietsje geflatteerd, maar zeker niet onverdiend. We kwamen, in grote delen van de wedstrijd, simpelweg tekort.
In de rust afgesproken om 'net te doen of we gek waren'. Wat zoveel wou zeggen als, dat we gingen doen alsof er nog vanalles te halen was.
Dit lukte wonderwel!!
Er werd een véél scherper verdedigd (compliment voor m.n. de verdedigers!) en véél zorgvuldiger gecombineerd (compliment voor de hele ploeg!). M.a.w. alles wat er in de eerste helft misging, ging nu stukken beter! Daardoor gaven we weinig weg, kregen zelf een paar goede kansen en waren we een groot gedeelte van de tweede helft de betere ploeg. Dat Erwin slechts 1x wist te scoren was in dat opzicht jammer. We hadden zeker meer verdiend!
Volgende week spelen we om 13.00 uur de derby tegen Ravenstein C1. Dit zal opnieuw geen makkelijke pot worden, maar wanneer we net zo spelen als de 2e helft tegen OSS, hebben we zeker kansen. Tot dan!
[ Terug ]


© Copyright 2001-2020 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps