Rick R

Wissels

Jasper voor Cas
Job voor Tymon
Ted voor Rick B (maar na 2 minuten in de 2e helft viel Ted uit en moest Rick aan de bak)

Wedstrijdverslag

Na een goede warming up, en een dito wedstrijdbespreking, waren we klaar voor de belangrijke wedstrijd tegen Margriet. Een directe concurrent in de strijd om het kampioenschap.
Maar ondanks alle goede voornemens stonden we na 1 minuut al op een 1-0 achterstand. Onze verdediging werd door een snelle aanval, over onze linkerkant, verrast. De eerste bal op doel was meteen raak.
Maar vanaf dat moment is er nog maar 1 ploeg geweest die heeft gevoetbald, en dat waren wij. Het eerste teken daarvan was een prima uitgepeelde aanval die door Erwin iets te zacht werd in geschoten. Daarna bleven we de betere ploeg en kregen voldoende kansen om te scoren, terwijl achterin vrijwel niets meer werd weggeven. (Frank hoefde slechts 1x echt in actie te komen)
Dat resulteerde in 2 dikverdiende treffers van Perr en Roel, waardoor we met een goed gevoel gingen rusten. De koppies van de Osssenaren hingen omlaag en wij hadden de koppies omhoog.
In de rust gehamerd op het feit dat je voor 1 goede
wedstrijd geen 3 punten krijgt, dus nog één helft kanllen was de boodschap.
Maar... we kregen, net zoals in de eerste helft, vrij snel een doelpunt tegen. In die fase, een dik kwartier na rust, was Margriet de betere ploeg. Niet omdat ze beter voetbalden, maar omdat ze een stuk feller waren. Na dat kwartier kregen we echter weer grip op de wedstrijd. We wonnen de meeste duels en kwamen daardoor weer aan voetballen toe. Er werd goed aangevallen en een 3e treffer kon dan ook niet uitblijven. Ongeveer 10 minuten voor tijd bracht Roel OKSV weer op voorsprong. Daarna nam Margriet meer risico's. De ruimte die daardoor ontstond was een kolfje naar de hand van onze spitsen. En met een snelle counter maakte Roel definitief een einde aan de illusies van Margriet.