Logo OKSV

OKSV 1 - GVV'57 1 (2-1)

7 mei 2006

Van onze verslaggever paul van de burgt :

Voorbeschouwing:

De selectie was compleet, er moest zelfs een basisspeler in de persoon van Ferry Voet op de bank plaatsnemen.
Het uitgangspunt van vandaag was voor iedereen duidelijk, winst op Grave zou voor ons de 3e periode opleveren!!!

Opstelling OKSV 1 (1-3-4-2):

Arno
Jochem
Jeroen
Joan
Thomas
Jean-Paul
John
Dirk-Jan
Bart
Rogier
Paul

Wissels:

73 min Ferry voor Jeroen

Doelpuntenmakers:

24 min 1-0 Dirk-Jan
40 min 1-1 GVV'57 1
73 min 2-1 Rogier

Wedstrijdverslag:

De competitiewedstrijd OKSV 1 - GVV'57 1 stond om 14:30 uur op het programma. Deze wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter M.W. Verbiesen. De wedstrijd werd gespeeld op het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel.

De wedstrijd OKSV 1-GVV'57 1 eindigde in: 2-1.

OKSV begon goed aan de wedstrijd, in het eerste kwartier waren we iets sterker dan de gasten uit Grave. Dit resulteerde in enkele kansen die helaas niet werden benut.

De wedstrijd dreigde te kantelen en op dat moment scoorde Dirk Jan de 1-0. Hij kapte zijn man uit en vanaf 18 meter krulde de bal in de kruising. Stadion T-Veldje ontplofte bijna, het was een schitterende goal.

Helaas kon dit doelpunt niet voorkomen dat GVV sterker en sterker werd. Er waren al diverse goede kansen gemist voordat de 1-1 viel. Een beetje een ongelukkig doelpunt maar hij telde wel.

Tijdens de rust werd nog even goede en slechte momenten doorgenomen en vol vertrouwen in een goede afloop werd de kleedkamer verlaten.

Het begin van de 2e helft was duidelijk voor Grave, we werden teruggedrongen op eigen helft en kwamen er nog maar af en toe uit. Echt hele grote kansen kon GVV zich echter niet creeren en we hielden stand. Voorin bleven de zaken moeizaam verlopen, met name Paul had het deze middag moeilijk. Na een minuutje of 20 in de 2e helft kwam de bevrijdende goal dan toch. Hij viel wel een beetje uit de lucht maar wat maakt dat nou helemaal uit! Het was Rogier die goed reageerde op een schot of een pass van Paul en werkte de bal tegen het netje. Wederom ontstond een orkaan van vreugde op en rondom het veld. Nou nog een 20 minuutjes standhouden en de buit zou binnen zijn.

OKSV werkte zeer hard en knokte zich door de resterend minuten heen. In deze fase van de strijd werden de duels weer gewonnen (in tegenstelling tot de 1e helft) en we hadden de zaak redelijk onder controle. We kregen nog een grote kans, helaas voor ons voorkwam de keeper van Grave dat door onze doorgebroken spits neer te halen.

De wedstrijd was regelmatig onderbroken en deze tijd werd keurig bijgehouden door de scheidsrechter. Voor ons duurde het erg lang voordat het laatste fluitsignaal werd gegeven, daarna viel iedereen elkaar in de armen. Eindelijk hebben we weer eens iets gewonnen!!!!!!!!!

In seizoen 94-95 heeft OKSV 1 voor het laatst een periode gewoonen dus de supporters hebben erg lang moeten wachten op succes. Toch blijft een behoorlijk grote groep van vaste fans ons uit en thuis volgen. Hulde voor deze mensen en natuurlijk ook alle supporters die er afgelopen zondag waren!!!! Het is een grote inspiratie bron om voor zoveel publiek te spelen.

We hopen dan ook dat iedereen ons komt steunen tijdens de volgende wedstrijd op donderdag 18 mei!!!!!


G.V.V. '57 1 mist nakompetitie

Bron: http://www.gvv57.nl/

Zondag 7 mei 2006: G.V.V. '57 1 heeft de laatste kans op de nakompetitie en daardoor promotie in Overlangel tegen OKSV 1 laten liggen. De thuisclub moest winnen om de 3e periodetitel te kunnen bemachtigen.Bij rust stond de voor G.V.V. '57 1 gunstige tussenstand 1-1 op het scorebord. In de 2e helft kwam OKSV 1 op een 2-1 voorsprong die niet meer uit handen gegeven werd. OKSV gaat samen met SBV en Vianen Vooruit uitmaken wie kampioen DESO begeleidt naar de 5e klasse.

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps